Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Роби з нами, роби як ми, роби краще за нас!

  • 20.01.14, 12:16

20.01.2014 11:05

 

ВЖЕ ТРЕТЮ годину майже сотня людей мирно переходить дорогу і гуляє на трасі в Сарнах біля Scanii (РІВНЕНЩИНА). Беркутівці в чотирьох автобусах сидять і заглушили техніку - мабуть, нікуди не мають їхати. Інші автомобілі проїздять.

 

Євромайдан SOS



Волинські силовики здалися!
Опубліковано Вікторія Ричко Пон, 20/01/2014 - 14:21

Працівники волинського спецпідрозділу «Беркут» до Києва не поїдуть. Наразі вони перебувають у Степані, вибудовуються у колону та під супроводом активістів Майдану мають вирушати на Луцьк. Як повідомив Андрій Лендел, таке рішення було прийнято у результаті переговорів між керівництвом міліції та мешканцями Рівненщини, які заблокували проїзд автобусів, де перебували силовики. 

- Активістам та керівництву міліції вдалося досягнути компромісу – волинські спецпідрозділці повертається додому. Зараз вирішуються технічні питання щодо відправки «Беркуту» у Луцьк. Адже вони вже більше 12 годин перебувають у дорозі, в них закінчується пальне, - зазначив Андрій Лендел. 

Львів: Во Львове народ заблокировал все воинские части и все автомагистрали:



Кілька десятків громадських активістів у Рівному та на виїзді до Києва продовжують блокувати виїзд спецпризначенців до столиці.

Три автобуси правоохоронців і додаткова техніка, за повідомленням представників партії УДАР, досі не виїхали з місця дислокації на вулиці Степана Бандери. Громадяни стежать за рухом транспорту біля села Біла Критниця на автотрасі Київ-Чоп. Вночі вони також перекривали Луцьке кільце, через яке окремі загони міліціонерів могли дістатися об’їзного шляху.

Пізно вночі рівняни отримали повідомлення в соцмережах про те, що місцевий «Беркут» мобілізують на Київ. Близько півсотні людей, дехто на автомобілях, прибули на місце дислокації рівненського спецпідрозділу на вулицю Степана Бандери, щоб заблокувати виїзд. Вони скандували з проханням не їхати до столиці.

Однак командир підрозділу Іван Котяш присягнув, що його підлеглі нині нікуди не поїдуть. Хоча й не дав гарантії, що цього не станеться, якщо «буде потрібно». Люди не повірили цим словам, отож багато хто з них не залишив місця пікету. Громадські активісти помітили, як бійці «Беркуту» поділилися на невеликі групи  й розбігаються з бази у різні боки.

Близько 1:00 частина «беркутівців» пробралася до парку Слави, розташованого на виїзді з міста, інша частина була помічена біля озера Басів Кут. І хоча автобус із речами міліцейського підрозділу був загнаний до гаража, люди не до кінця впевнені, що міліціонери не знайшли іншого способу вибратися до столиці. Вони закликають всіх небайдужих посилити блокпости, повідомили Радіо Свобода активісти партії УДАР.
Порадували активісти Євромайдану Одеси та Івано-Франківська, які блокують виїзд беркуту з військових частин:
Одесситы сдерживают воинов на улице Промышленной, 22 и не дают им отправиться в Киев. Те уже были готовы уехать, но сейчас заблокированы, - говорится в социальных сетях. Во Львове за тоненьким забором заблокировали бойцов внутренних войск. Активисты сами построили полуметровую баррикаду и дежурят в машинах в переулках близи улицы Рубчака-Троллейбусной и возле церкви святого Владимира. Утром неравнодушные львовяне ждут поддержку. В Ровно общественные активисты заблокировали автобус с "Беркутом", который должен был ехать в Киев. Их не выпускают с территории местной базы беркутовцев на Видинской, 5. Выезд автобуса силовиков остановили из-за того, что машины активистов резко "сломались". Местные жители призывают спецназовцев не ехать в Киев. Однако позже через Ровно удалось приехать двум автобусам тернопольского "Беркута". Ровенские активисты не успели перекрыть им дорогу и автобусы поехали дальше на Киев. Активистов в Житомире призвали проснуться и остановить "беркутовцев". 
А ось : Донецкий "Беркут" едет в Киев!!!podzatylnik help
Больше читайте здесь: http://prosport-ru.tsn.ua/ukrayina/v-odesse-lvove-i-rovno-zablokirovali-vyezd-silovikov-na-kiev-344459.html
20.01.14 22:54 Волынский "Беркут" отказался ехать на Майдан
Работники волынского спецподразделения «Беркут» в Киев не поедут. Сейчас они находятся в Степане, выстраиваются в колонну и под сопровождением активистов Майдана должны отправляться на Луцк

Об этом пишет сайт vse.rv.ua, передает Цензор.НЕТ.

Как сообщил Андрей Лендел, такое решение приняли во время переговоров между руководством милиции и жителями Ривненщины, которые заблокировали проезд автобусов, где находились силовики.

"Активистам и руководству милиции удалось достичь компромисса - волынские спецназовцы возвращаются домой. Сейчас решаются технические вопросы по отправке «Беркута» в Луцк. Ведь они уже больше 12 часов в дороге, у них заканчивается топливо", - отметил Лендел.

Смотрите также: Автомайдан в Луцке приехал к губернатору и прокурору: попросили написать заявления на увольнение. ВИДЕОИсточник:http://censor.net.ua/n267173

27

Коментарі

120.01.14, 12:32

    220.01.14, 12:34

    Знімальну групу "Радіо свобода" захопили, побили і утримують в автозакі на Грушевського.

      320.01.14, 12:34

      Герої! Слава українським героям!

        420.01.14, 12:37Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

        Знімальну групу "Радіо свобода" захопили, побили і утримують в автозакі на Грушевського.Знаю.Повідомляла тут:http://blog.i.ua/user/2675316/1340876/
        Події розвиваються дуже стрімко.

          анонім

          520.01.14, 12:40

          http://prosport-ru.tsn.ua/ukrayina/v-odesse-lvove-i-rovno-zablokirovali-vyezd-silovikov-na-kiev-344459.html

            620.01.14, 13:13

            донецькій нехай іде. і пітушки разом.

              720.01.14, 13:14Відповідь на 6 від Пробіотик

              донецькій нехай іде. і пітушки разом.Коліньми б вони їхали, етапом!

                820.01.14, 13:15Відповідь на 7 від Alter ego*

                донецькій нехай іде. і пітушки разом.Коліньми б вони їхали, етапом!http://vesti.ua/kiev/33654-na-grushevskogo-pojavilis-snajpery
                передайте там. може хтось з вікна їх викине

                  920.01.14, 13:20

                  https://www.facebook.com/Vamkot/posts/471441886294332

                  З.Ы. Шлем на авке зачётный...

                    1020.01.14, 13:23Відповідь на 9 від rutzit

                    https://www.facebook.com/Vamkot/posts/471441886294332

                    З.Ы. Шлем на авке зачётный...
                    Ти не розумієшся на французських модних капелюшках!
                    За шолом - стаття!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна