хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Де "План дій" опозиції?

  • 02.12.13, 05:35
Ініціатива "Воля"
Що робити далі02 грудня 2013, 02:13
До уваги лідерів опозиції, які зараз самі примйають всі рішення:


1. Нічні табори не мають сенсу. Люди там виснажуються. Вільнюс закінчився, тепер наше завдання – викинути владу. Це можна зробити паралізацією її роботи. Для цього люди мають відсипатися та від'їдатися в квартирах, а вдень весь час блокувати урядовий квартал.

2. Зробіть шеренги з депутатів біля АП, КМУ, ВР, МВС та дороги на Межигірря на чолі з одним з Вас. І чергуйте там постійно. Не захоплюйте другорядні органи влади – це розпорошує сили.

3. Безуспішні сутички з киданням каміння лише калічать людей і забирають нашу моральну правоту. Беркут не варто атакувати просто так. Дайте їм можливість відчути, що їх не розірвуть після нашої перемоги. Дайте всім можливість відчути, що нікого не розірвуть. Навіть Януковичу покажіть можливість втекти.(ред. добре, що не "допоможіть"). Зваблюйте міністрів та провідних регіоналів шансом вчасно перейти на бік народу. Разом з паралізацією нами вулиць влада посиплеться.

ЗІ. І призначте відповідальних за формування народних сил безпеки, блокування вулиць машинами, захист постраждалих, інформування що блокуємо, фандрейзинг та допомогу волонтерів. Зробіть сайт для цього. Звертаються сотні людей – ми всі маємо знати, куди їх направляти.

  • Майдан 2013

  • "Вже зрозуміло, що мирним шляхом владу усунути неможливо. Янукович є рецидивістом, він повинен негайно подати у відставку. Потрібно негайно формувати тимчасові виконавчі органи влади. Треба зрозуміти, що часу обмаль, погода може в будь-який момент зіпсуватись. Може початись мороз, хуртовина, дощ. Люди просто не витримають такого навантаження і почнуть розходитись. Цим скористаються бандити, які сьогодні формують загони і готові розпочати бійню. Тоді Тягнибок, Кличко, Яценюк повинні будуть взяти на себе відповідальність. Слід пам’ятати, що є революція, але ще страшніше – це контрреволюція. Чи усвідомлюють Яценюк, Кличко, Тягнибок, яку вони взяли на себе відповідальність, коли очолили такий народний рух, народне повстання?
    Потрібно негайно переходити до конкретних практичних дій, брати під контроль Кабінет Міністрів і починати працювати практично. Сформувати уряд національного порятунку і починати видавати укази, розставляти на чолі виконавчих органів своїх людей, перебирати владу по всій вертикалі, по всіх областях, ставити своїх керівників виконавчих органів, відсторонювати представників Януковича. Треба негайно знайти Попова, Герегу і Голубченка. Де вони? Їх треба негайно затримати.
    Гасло одне: Януковича у відставку, і судити його народним трибуналом. Якщо почнуться розправи, то першими, хто в цьому буде винен – троє лідерів – Яценюк, Кличко,Тягнибок, і їх партії, якщо вони зараз не розпочнуть конкретні дії. Чому до цього часу спільно не почала працювати опозиція у Верховній Раді? Опозиційні народні депутати мають вже зібратися у якійсь будівлі, зараз потрібно створити народні дружини з числа офіцерів, ветеранів СБУ, міліції, армії, які візьмуть під охорону будівлю, де засідатиме парламентська опозиція.
    Процес вже зупинити не можна, він став незворотним. Другої Помаранчевої революції не буде, процес пішов у зовсім іншому річищі. Кучма був представником комуністичної, кадебістської номенклатури, а зараз народу протистоїть стаціонарний бандит, режим мафії, режим гангстерів. Гангстери є безпощадними і тупими, проти своїх ворогів вони завжди застосовують зброю. І про це банкіру Яценюку, боксеру Кличку і мед брату Тягнибоку треба знати. А якщо не знають, то нехай спитають у тих, хто розуміється на цих речах.
    Олег Соскін, професор, директор Інституту трансформації суспільства.
17

Коментарі

12.12.13, 07:01

Соскіну не вірю.Але раціональне зерно є.

    Гість: feniks**

    22.12.13, 10:39

    Тоже не могу понять, для чего тогда оппозиция ?

      32.12.13, 11:11Відповідь на 1 від uraha

        42.12.13, 11:49

        Соболева вже пробрала дрисня
        А Соскін каже правильно

          52.12.13, 11:50Відповідь на 2 від Гість: feniks**

          А ви , гарна пані, були на Майдані?
          Чи тільки критикуєте?

            62.12.13, 17:20

              Гість: feniks**

              72.12.13, 18:59Відповідь на 5 від М_Ірина

              А ви , гарна пані, були на Майдані?
              Чи тільки критикуєте?
              Виртуально была, реально нет такой возможности...,
              А вы там были?

                82.12.13, 21:49

                Соскін сам собі на умі.

                  93.12.13, 02:04Відповідь на 8 від Korsar-K

                  Соскін сам собі на умі.Ну, не Погребінського ж с лухати і

                    103.12.13, 02:09Відповідь на 2 від Гість: feniks**

                    Тоже не могу понять, для чего тогда оппозиция ?Люди вийшли на Євромайдан БЕЗ опозиції і їх прапорів. Лідери опозиції примкнулись, коли Хам не підписав угоду про асоціацію з ЄС, а потім наказав зробити ЗАЧИСТКУ Європейської площі від 200 сплячих беззахисних студентів !!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна