хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Так має поступити КОЖЕН мер України!

  • 24.11.13, 00:55
Львівські виші задекларували свою підтримку студентству
22.11.13
Львівські виші задекларували свою підтримку студентству
Фото: Нарада за участі керівництва львівських вишів
Керівництво львівських вишів відкрито задекларувало свою підтримку студентству. Відповідну заяву було напрацьовано 23 листопада під час наради у Львівській обласній раді.

Основними питаннями, які обговорила університетська спільнота, стали підтримка студентів у їхній діяльності, убезпечення від можливих провокацій та організація відпрацювань пропущених занять, повідомляє прес-служба Львівської облради.

«У наших студентів яскраво виражений свободолюбивий характер. Не чекаючи на реакцію політиків, не чекаючи на підказки з боку, вони ще поза вчора ввечері вийшли на вулиці міста з протестом проти заяв Кабміну. Я переконаний, що та хвиля незгоди, яку підняли студенти у Львові, розійдеться по всій Україні. Проте не можуть не хвилювати заяви у медіа про тиск, який нібито чинить на студентів керівництво їхніх вишів», – сказав голова облради.

Ректори та проректори львівських вишів одностайно висловились у підтримку студентської спільноти. Як зауважив перший проректор Українського католицького університету Тарас Добко: «Якщо сьогодні ми не підтримаємо студентів у їхніх ініціативах, то завтра вони ризикують стати ще одним втраченим поколінням. А ми не можемо цього допустити».

На зустрічі з керівництвом вищих навчальних закладів були присутні двоє студентів Андрій Мичко та Андрій Макар. Також інтереси студентства представляла і проектор Львівського національного університету ім. І.Франка Дзвінка Мамчур – Калинець, яка запропонувала ректоратам відкрито оголосити про підтримку студентів у їхніх прагненнях, встановити графік відпрацювань пропущених занять та запровадити чіткий облік тих, хто бере участь у Євромайдані у Києві, Львові чи інших містах та районах.

У результаті зустрічі керівники вишів напрацювали варіант колективного звернення, в якому відкрито задекларували свою підтримку та сприяння студентам Львова.

ДовідкаЗвернення керівництва львівських вишів до студентів.

Джерело: 
ZAXID.NET
19

Коментарі

124.11.13, 01:06

Ось за що я поважаю Львів - так це за яскраву громадянську позицію.

    224.11.13, 01:07Відповідь на 1 від rutzit

    Ось за що я поважаю Львів - так це за яскраву громадянську позицію.Я теж. Де б я хотіла проживати, так це саме у Львові.

      324.11.13, 01:45Відповідь на 2 від Alter ego*

      Ось за що я поважаю Львів - так це за яскраву громадянську позицію.Я теж. Де б я хотіла проживати, так це саме у Львові.То переїзди! Нам тут така підтримка не завадить!

        Гість: NeManul

        424.11.13, 08:14Відповідь на 2 від Alter ego*

        Ось за що я поважаю Львів - так це за яскраву громадянську позицію.Я теж. Де б я хотіла проживати, так це саме у Львові.Завжди раді

          Гість: n@@@@

          524.11.13, 10:11

            624.11.13, 11:17

              724.11.13, 17:33

              Нарешті львіські інтелігенти згадали про патріотизм Галичини!
              А студенти - молодці

                824.11.13, 22:21

                Патріотичний підхід до сьогодення.

                  924.11.13, 23:09

                  Громадянська позиція...

                    1025.11.13, 00:02Відповідь на 3 від taras021

                    Ось за що я поважаю Львів - так це за яскраву громадянську позицію.Я теж. Де б я хотіла проживати, так це саме у Львові.То переїзди! Нам тут така підтримка не завадить!Швидко казка розказується, а не швидко справа робиться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна