хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Підтримаймо нашу збірну у вирішальному матчі!

  • 19.11.13, 09:04
Зозуля «заклював»«півнів» 
Після заслуженої домашньої перемоги над французами шанси «синьо–жовтих» потрапити на «мундіаль» суттєво підвищилися
Віталій МОХНАЧ

  

Із двома голами фори та без двох ключових захисників сьогодні збірна України проведе матч–відповідь із французами на «Стад де Франс» у рамках заключного етапу відбору на чемпіонат світу 2014 року. Попри те, що в україно–французькій боротьбі за путівку на «мундіаль» переважна більшість експертів фаворитами вважала «триколірних», фантастична домашня перемога над командою Дідьє Дешама зробила «синьо–жовтих» головними претендентами на поїздку до Бразилії.yahoo
Букмекери «обламалися».suicide_fool-edit

На думку букмекерів, після переконливої вікторії на НСК «Олімпійський» шанси збірної України вдруге зіграти на планетарній першості становлять 75 відсотків, хоча до початку протистояння наша збірна мала втричі менше шансів пробитися на «мундіаль». Тепер, після київського фіаско, в загальний успіх «Ле Бльо» не вірять навіть французи. «Починаючи з 2006 року, щойно приходить час вирішальних матчів, бажання й уміння здолати труднощі у футболістів збірної Франції кудись випаровуються», — написало видання Le Figaro. Загалом, у Франції вважають, що для поїздки їхньої збірної на ЧС вона повинна зіграти найкращий матч століття.

Ban?

Однак, відійшовши від київського шоку, підопічні Дешама запевнили співвітчизників, що знають, як «здивувати Україну», й «гризтимуть землю заради путівки до Бразилії». Хоча, як свідчить статистика попередніх раундів «плей–оф», жодній європейській команді не вдавалося відігравати гандикап у два м’ячі. До того ж президент Федерації футболу Францї Ноель Ле Гре зауважує, що одних голосних заяв недостатньо — потрібно на полі демонструвати всі свої найкращі якості.

t2443

Хай там як, а сьогодні на «Стад де Франс», де, до слова, у 1998 році «триколірні» на чолі з Зінедіном Зіданом стали чемпіонами світу, перемігши бразильців 3:0, наші футболісти готуються до запеклого бою. За словами українських збірників, ніякої ейфорії після героїчної перемоги в Києві у них немає, адже сьогодні в Сен–Дені на них очікує протистояння, удвічі важче від того, яке вони провели минулої п’ятниці на переповненому «Олімпійському».

chch

Подвійна віддача

Глядачі, які всіма правдами й неправдами змогли придбати дефіцитні перепустки на головну спортивну арену України, стали свідками, напевно, найкращого матчу у виконанні української збірної за всі часи її існування. По суті, вперше в своїй історії «синьо–жовті» здолали команду топ–рівня (перемога на груповому етапі відбору на ЧС–2010 над немотивованими англійцями — не рахується). І, що важливо, підопічні Михайла Фоменка переграли французів по ділу. «Дисципліна б’є клас», — пояснив Анатолій Тимощук, партнери якого не дали розвернутися зірковим французам на чолі з Франком Рібері. Неймовірна самовіддача та командний дух дозволили команді Михайла Фоменка не тільки зберегти свої ворота на замку, а й двічі пробити досвідченого Уго Льоріса.

1234

Обережно провівши перший тайм, після перерви «синьо–жовті» активніше почали тиснути на ворота суперника, який, схоже, не очікував такого завзяття від підопічних Фоменка. Сконцентрувавшись на нейтралізації головних українських зірок — Ярмоленка та Коноплянки, — французи двічі не вгледіли за наполегливим Романом Зозулею. Спочатку після багатоходової комбінації дніпрянин відкрив рахунок у матчі, а згодом заробив пенальті, яке не без проблем реалізував Андрій Ярмоленко.

                                 Українці святкують взяття французьких воріт. (Фото  Олександра ПРИХОДЬКА)

Без сумніву, Зозуля, який через два дні після матчу відсвяткував своє 24–річчя, цілком заслужив звання кращого гравця матчу. Хоча, на думку експертів, найвищих компліментів також заслуговує й гра Артема Федецького, котрому вдалося повністю «вимкнути» генератора французьких атак — головного претендента на «Золотий м’яч» Франка Рібері. І хоча лідер «триколірних» не забив, саме він посприяв тому, що матч–відповідь у передмісті Парижа пропустить його київський опікун — Федецький (через перебір жовтих карток) та Олександр Кучер, який, перекриваючи прохід Рібері, отримав наприкінці матчу другий «гірчичник».

Ban?

Зрештою, один із тренерів «синьо–жовтих» Олександр Заваров в інтерв’ю телеканалу «Футбол» заявив, що в обоймі збірної є гравці, які зможуть рівноцінно замінити дискваліфікованих футболістів. Щодо стратегії на сьогоднішній поєдинок, то помічник Михайла Фоменка відзначив: «Будемо грати в свою гру. Діяти «на відбій» ніхто не збирається. Шукатимемо свій момент у контратаці». Власне, на прес–конференції, що відбулася після київського поєдинку, Михайло Іванович пообіцяв придумати новий рецепт успішної гри проти «галльських півнів».

ukrThe DJFootball

Отже, сьогодні о 21,30, вмикаймо "Інтер" і вболіаваймо за наших дорогий "ципляток", котрі вже один раз заклювали старих забійкуватих півнів!!! (Хто не вболіває - хоч тримайте кулачки!)

А ось що пишуть наші справжні брати-слов'яни:

Российские футболисты никогда не были способны биться так беззаветно и вдохновенно, как украинцы.

 

Футбол 15 ноября в Киеве произвел огромное впечатление на российских телезрителей. И не только как захватывающее спортивное зрелище. 

 

Каждый из нас признавался себе в одном и том же: российские футболисты никогда не были и никогда не будут способны биться так беззаветно и так вдохновенно, как это делали в тот день украинцы. 

 

Так не сражаются за миллионные бонусы или за новые контракты. Так могут только умирать на поле за свою страну. 

 

Но для этого прежде всего должна быть страна. Теперь мы знаем: она есть у украинцев – и у футболистов, и у зрителей. 

 

Россияне никогда не смогут так петь залатанный михалковский текст, как пел свой гимн стадион в Киеве. 

 

И никто не будет умирать на поле за путинскую «Дзюдохерию», даже одиннадцать очень обеспеченных и лояльных дзюдохерийцев. 

 

И то, что тренер у сборной Украины – украинец, а не очередной заезжий гастролер, тоже не случайно. 

 

Украина – состоявшееся государство. И его не сломает позорная экономическая блокада, объявленная в эти дни нанюхавшейся нефтедолларов «старшей сестрой». 

 

Успеха вам, братья-славяне, в Париже 19 ноября, в Бразилии, в Европе! 

 

Мы будем болеть за вас. Мы будем гордиться вами. За вашу Перемогу!

 

Андрей ПИОНТКОВСКИЙ

Post factum: Ну, що ж?..Не вдалось.

Та, все ж, слід признати, що наші хлопці - молодці.applausetears

13

Коментарі

119.11.13, 18:05

Не дадут в кабаке нормально поседеть с их хуйболом ....

    219.11.13, 18:07Відповідь на 1 від LANCE

    Не дадут в кабаке нормально поседеть с их хуйболом ....В моєму блозі попрошу не виражатись!

      319.11.13, 18:08

      подобається футбол?

        419.11.13, 18:10Відповідь на 2 від Alter ego*

        Не дадут в кабаке нормально поседеть с их хуйболом ....В моєму блозі попрошу не виражатись!Первому можно.особенно называть вещи своими именами.
        А ты не материшься?
        Не верю.

          519.11.13, 18:11Відповідь на 3 від Hudson Hawk

          подобається футбол?А куди від нього дінешся, коли і в батьківській родині, і своїй - одні чоловіки-вболівальники? Оскільки з дитинства про футбол чую всі новини, то не ігнорую, як деякі жінки, а вболіваю разом з родиною.

            619.11.13, 18:15Відповідь на 5 від Alter ego*

            а я байдужий, дивлюся тільки Ф 1, но за наших вболіваю, як патріот

              719.11.13, 18:17

              Дай Бог перемогти. Але це важко

                819.11.13, 18:17Відповідь на 4 від LANCE

                Не дадут в кабаке нормально поседеть с их хуйболом ....В моєму блозі попрошу не виражатись!Первому можно.особенно называть вещи своими именами.
                А ты не материшься?
                Не верю.
                В дуууже рідких і незносних випадках. Я проти того щоб на матерній мові розмовляли. Відносно матчу, якщо жабокряки не купили суддю або всіх суддів матчу (що дуже сумнівно) і не позасуджують наших хлопців, то завдання №1 - просто втримати рахунок, тому гра не буде такою ж красивою й цікавою, як в Києві на "Олімпійському", але...поживемо-побачимо.

                  919.11.13, 18:18Відповідь на 6 від Hudson Hawk

                  а я байдужий, дивлюся тільки Ф 1, но за наших вболіваю, як патріотСьогодні матч ЧЕСТІ всієї країни, то вже мусиш повболівати!

                    1019.11.13, 18:20Відповідь на 5 від Alter ego*

                    подобається футбол?А куди від нього дінешся, коли і в батьківській родині, і своїй - одні чоловіки-вболівальники? Оскільки з дитинства про футбол чую всі новини, то не ігнорую, як деякі жінки, а вболіваю разом з родиною.Гімн України доречний до публікації! Слава Україні!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна