Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Це має бути в кожному місті, в кожному селі!

  • 13.11.13, 00:06
Мітинг Опозиції завтра колоною рушить від КМДА о 09.15

Сьогодні ми НЕ МАЄМО ПРАВА подарувати Януковичу і Путіну майбутнє наших дітей і внуків!

 

Вже зараз очевидно, що Янукович дав відмашку своїй синьожопій банді в жодному разі не голосувати за будь-який компромісний закон щодо звільнення та лікування Юлії Тимошенко. Навіть незважаючи на те, що в проекті закону, який завтра буде виноситись на голосування, були враховані абсолютно всі зауваження з боку експертів, професійних юристів та й власне самих регіоналів до попередніх законопроектів. Законопроет був напрацьований представниками трьох опозиційних фракцій та позафракційних. Партія влади не запропонувала нічого, окрім пустих рецензій і заяв про непрофесійність опозиціі. 


Та й по-іншому вони не могли - їм дана чітка вказівка провалити голосування і тим самим зачинити перед Україною двері до ЄС.


Янукович вже продав країну сусідньому президенту і лише питанням часу залишаеться той момент, коли над адміністративними будівлями у Києві замайорять російські триколори.


Боротьба триває. Чи дасть громадянське суспільство єнакієвському гопнику можливість остаточно перетворити Україну на «Абсурдистан Януковича» дізнаємося дуже скоро.


Завтра під стіни Верховної Ради опозиція збирає людей. 


Колона рушить від КМДА до ВР приблизно о 9.15


Чи варто завтра йти - кожен нехай для себе вирішить сам. 


Скажу одне: сьогодні ми просто не маємо права подарувати Януковичу та Путіну майбутнє наших нащадків. 


Переконаний, що для опозиції настав час звернутися до суспільства. Без партійної символіки, заїжджених гасел та підкилимних інтриг. Без проплачених прапороносців, але з чітким розумінням справи та усвідомленням доленосності кожного слова, сказаного з трибуни. Тільки єдність і впевненість у своєму виборі.

Нехай же суспільство об'єднається в боротьбі за своє європейське майбутнє, нехай громадяни стануть під прапорами України та Європейського Союзу, відкинувши різнокольорові партійні гарнчірки.

 

Юрій АНДРЕЄВ


ПРОШУ ПОШИРИТИ ЦЮ ІНФУ ДЕ ТІЛЬКИ МОЖЛИВО ЛЮБИМИ ЗАСОБАМИ! ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ!!! ЄДНАЙМОСЯ і ШАНУЙМОСЯ, БО МИ - УКРАЇНЦІ, ТОГО ВАРТІ!!!


http://ratings.liga.net/duel/detail2835497.html?candidate=0


 Державні злочини влади Януковича:
- Нелегітимна зміна Конституції України через КС ;
- Підписання у 2010 році антидержавної Харківської Угоди з Росією по ЧФ РФ (попередня Угода по ЧФ дійсна ще до 2017 року);
- Розформування Інституту національної пам'яті в м.Київ;
- Занепад Меморіалу пам'яті жертв голодомору при ;
- Прийняття фракцією ПР у ВР України українофобського закону про мови Кивалова-Колєсніченка;
- Політично вмотивовані переслідування, репресії і арешти політичних опонентів, рейдерське відбирання бізнесу, порушення прав людини і вибіркове правосуддя;
- Списання у 2011 році 24 млрд.грн. боргу перед бюджетом підприємств ПЕК, котрі належать Сім'ї ;
- Секретні сепаратні переговори Януковича з Путіним і вірогідний зрив саміту у Вільнюсі 28-29 листопада 2013 року . Саботаж Януковича і яничарів з партії Регіонів проголошеного ними курсу України на євроінтеграцію.

31

Коментарі

113.11.13, 00:23

"...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як я

    213.11.13, 00:24Відповідь на 1 від Пробіотик

    "...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як яСаша, прошу поширити це де тільки можеш. Дякую.

      313.11.13, 00:34Відповідь на 2 від Alter ego*

      "...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як яСаша, прошу поширити це де тільки можеш. Дякую.не ображайтеся але від мого поширення нічого не зміниться. здається це Луценко перший сказав про непотрібну символіку, а щодо революцій, то мало шансів.

        413.11.13, 00:34Відповідь на 1 від Пробіотик

        "...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як яНас має єднати два прапори - державний Український і той, куди прагне більша половина свідомих українців! П'ята колона, що складає 27-28% хай валить на уРодіну, доки по периметру МС мацкаліне пустили напругу по колючому дроту, який ВЖЕ розтягнули, а останні бовдури підуть туди, куди їм скажуть.

          513.11.13, 00:35Відповідь на 3 від Пробіотик

          "...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як яСаша, прошу поширити це де тільки можеш. Дякую.не ображайтеся але від мого поширення нічого не зміниться. здається це Луценко перший сказав про непотрібну символіку, а щодо революцій, то мало шансів.Я ВЕСЬ ЧАС! 5 РОКІВ про це пишу. Завтра мітинг. ПРеса МОВЧИТЬ! Тільки через інет можна підняти маси!!! Поширюй, а там видно буде.

            613.11.13, 00:37Відповідь на 4 від Alter ego*

            "...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як яНас має єднати два прапори - державний Український і той, куди прагне більша половина свідомих українців! П'ята колона, що складає 27-28% хай валить на уРодіну, доки по периметру МС мацкаліне пустили напругу по колючому дроту, який ВЖЕ розтягнули, а останні бовдури підуть туди, куди їм скажуть.мені поки що і одного державного прапору вистачить...ну можу свій особистий запропонувати - сонце в небі

              713.11.13, 00:41Відповідь на 6 від Пробіотик

              "...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як яНас має єднати два прапори - державний Український і той, куди прагне більша половина свідомих українців! П'ята колона, що складає 27-28% хай валить на уРодіну, доки по периметру МС мацкаліне пустили напругу по колючому дроту, який ВЖЕ розтягнули, а останні бовдури підуть туди, куди їм скажуть.мені поки що і одного державного прапору вистачить...ну можу свій особистий запропонувати - сонце в небіУ мене дома теж, ЯК ЗАВЖДИ - один - ЖОВТО-БЛАКИТНИЙ!!!

                Гість: NeManul

                813.11.13, 04:22Відповідь на 6 від Пробіотик

                "...відкинувши різнокольорові партійні ганчірки."-нарешті ще хтось такої ж думки як яНас має єднати два прапори - державний Український і той, куди прагне більша половина свідомих українців! П'ята колона, що складає 27-28% хай валить на уРодіну, доки по периметру МС мацкаліне пустили напругу по колючому дроту, який ВЖЕ розтягнули, а останні бовдури підуть туди, куди їм скажуть.мені поки що і одного державного прапору вистачить...ну можу свій особистий запропонувати - сонце в небі

                  913.11.13, 07:39Відповідь на 4 від Alter ego*

                  Я б замінив другий (прапор жидівської гей-спільноти) на червоно-чорний. Бо навряд чи багато людей мають бажання об"єднуватися під символом жидівської бюрократії

                    1013.11.13, 09:02

                    Розповсюджую.....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна