хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Не було щастя, так нещастя допомогло отямитись?

  • 15.08.13, 18:47

Принуждение к "Русскому миру"©Росія підштовхує В.Януковича у НАТО.
Останніми днями ми спостерігаємо, як агресивна поведінка офіційної Москви не залишає Україні вибору, окрім Євроатлантичної інтеграції.
Як не дивно, але позаблоковий статус зіграв проти України в стосунках з Російською Федерацією. На мою думку, «торгово-митна війна» відбулась саме з тих причин, що Україна має такий статус позаблоковості. Впевнений у тому, що деякі представники правлячої еліти переконують Віктора Януковича розпочати інтенсивні переговори з Вашингтоном стосовно поновленої та поглибленої співпраці у рамках Україна-НАТО. На жаль, але сьогодні говорити про початок таких переговорів – зарано. Попереду в Україні президентські вибори, і питання НАТО, як відомо, дуже болюче, і часто використовується як політтехнологія. Гадаю, одразу після оголошення результатів виборів, новообраний президент відбуде до Вашингтону, де і буде закладено перший росток поглибленого діалогу у рамках Україна-НАТО.
Так звана «холодна війна», я її зву «Російський капкан», має змінити Україну і українську політику. Ми звикли до того, що ми слабкі, звикли до принижень та меншовартості. Але я вірю в те, що ми вистоїмо потужний тиск Росії на нашу країну, і почнемо вчитися бути сильними, відважними, бо на нас лягає дуже велика відповідальність з моменту підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Переклад із зарубіжної преси Pavlo Nuss

18

Коментарі

115.08.13, 19:06

Довно би вступив в НАТО! Так гади не пускають!

    215.08.13, 19:32

    хведорович у нас скоро таким євроінтегратором стане що недай боже))

      315.08.13, 19:58

      Януковичу потрібно все ж таки згадати, що він Президент України, а не просто прищ на тілі держави.

        415.08.13, 21:22Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Януковичу потрібно все ж таки згадати, що він Президент України, а не просто прищ на тілі держави. У прищів взагалі мізків не буває! Так, що не буде йому чим згадувати!

          515.08.13, 21:50Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

          Януковичу потрібно все ж таки згадати, що він Президент України, а не просто прищ на тілі держави.в прищах може бути гній, але не мозок.....

            615.08.13, 21:56Відповідь на 5 від Francisk02

            Януковичу потрібно все ж таки згадати, що він Президент України, а не просто прищ на тілі держави.в прищах може бути гній, але не мозок.....+100%

              715.08.13, 21:57Відповідь на 6 від Korsar-K

              Януковичу потрібно все ж таки згадати, що він Президент України, а не просто прищ на тілі держави.в прищах може бути гній, але не мозок.....+100%

                816.08.13, 00:38Відповідь на 2 від Поговорим

                хведорович у нас скоро таким євроінтегратором стане що недай боже))Знає собака чиє м'ясо з'їв.

                  916.08.13, 00:39Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

                  Януковичу потрібно все ж таки згадати, що він Президент України, а не просто прищ на тілі держави.І досьє в сейфі Вови Пу нам нічого нового не розкаже.

                    1016.08.13, 00:41Відповідь на 4 від Саничок

                    Януковичу потрібно все ж таки згадати, що він Президент України, а не просто прищ на тілі держави. У прищів взагалі мізків не буває! Так, що не буде йому чим згадувати!Вся надія на те, що свою жирну пожаліє. Європейські і американські тюрми комфортніші і ТЕПЛІШІ ніж "Хрести" чи "Владімірскій централ".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна