Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як все було насправді.

  • 30.07.13, 15:17


УПЦ Київського патріархату провела хресну ходу від Володимирського собору через Софійську площу і до Володимирської гірки наступного дня після «офіційного» молебня. За підрахунками МВС, колона нараховувала близько трьох­ тисяч вірян. Неозброєним оком було помітно, що ходу, очолювану Київським патріархатом, охороняє значно менше міліціонерів, ніж «московські» церковні заходи. На запитання журналістів, патріарх Філарет відказав, що він і сам усе життя ходить без охорони, бо покладається на Бога, а не на охорону. І ми йдемо до людей чи уникаємо їх? Хіба нас треба від людей охороняти?» — риторично запитав він.

Відправивши службу Божу біля пам’ятника хрестителю, патріарх Філарет сказав журналістам: «Учора на цьому місці було звершено молебень Московського патріархату для вельмишановних державних діячів і чиновників, а сьогодні Київський патріархат звершив молебень для українського народу».

Цікаво, що на Володимирській гірці очільник УПЦ КП молився, зокрема, й за те, щоб Україна стала членом Євросоюзу, «як свого часу князь Володимир зробив Русь частиною Європи».

Філарет нагадав, що напередодні на зустрічі з предстоятелями українських церков Президент Віктор Янукович закликав православних країни до єдності. «Дуже важливо, що держава закликає церкви до об’єднання, — сказав Філарет, але визнав: — Якщо ми об’єднаємося — держава нам допоможе. Але сама держава нас об’єднати не може».

Символічним, як відзначили оглядачі, був крок Філарета, коли він поцілував при зустрічі митрополита УПЦ МП Володимира. Багато хто розцінив це як жест готовності до примирення двох гілок однієї церкви.

  А ТИМ ЧАСОМ...

Серед ієрархів, які вшанували присутністю святкування 1025–річчя хрещення Русі, не було Вселенського патріарха Варфоломія І, який відвідував аналогічний захід у Києві п’ять років тому. Є підстава вважати, що й сам Константинопольський патріархат, і українські організатори, і, щонайбільше, РПЦ не були зацікавлені в тому, щоб на одному майданчику зустрілися Кирил та Варфоломій. Отже, Константинополь обмежився відрядженням до Києва своєї делегації. А Варфоломій І виступив із заявою, яку розміщено на офіційному сайті Константинопольського патріархату. «Вселенський патріархат засмучений і стурбований існуючими і виникаючими розколами в православ’ї України», — йдеться у посланні, причому такі тенденції охарактеризовано як «руйнівний розкол», але наостанок проводиться думка про те, щоб українські православні «могли подолати всі проблеми і досягти бажаної єдності».

Дещо з біографії Патріарха Кіріла в миру Володимира Гундєєва:

http://www.youtube.com/watch?v=zIsHeJwpl7c&nbsp Якщо вам замість відео напишуть:

smeh"проізошьол КРАХ єтой страніци"! То перезагрузіть його чи заново наберіть: http://www.youtube.com/watch?v=zIsHeJwpl7c

під назвою"Миллиардер Гундяев":


Хронологія подій в Києві:

- Все киоски вывезли, только мой оставили, потому что он с документами. Теперь даже покурить не успеваю, - вечером 26 июля суетится киевлянка 34-летняя Нина Чепурна. Работает в палатке с папиросами и газетами на Привокзальной площади. Туда выстроилась очередь человек 30. Через 2 часа поездом должен прибыть патриарх Русской православной церкви Кирилл на празднование 1025-летия крещения Руси.

Несколько дней тому назад на Привокзальной стояли десятка два киосков. Была стоянка такси и междугородных маршруток. Сейчас площадь пуста, по периметру ее окружили, тумбами с цветами и автобусами с "Беркутом". В 18.30 территории плотно окружают милиционеры - стоят в метре друг от друга. Пассажиры могут пройти к вокзалу по узкому тротуару.

- Додумались перекрыть, - в толпе тянет сумку на колесиках 22-летний Василий Иванченко. Едет к родителям на Ивано-Франковщину. - Патриарх - это круто, но такое количество милиции напрягает. А если кто бросит петарду, то здесь стрелять по людям начнут?

В 19.30 площадь заполняют черные "мерседесы" с чиновниками. На перроне стелют красную дорожку. По платформе ходят сотни милиционеров, работников государственной охраны в гражданском и священников в рясах. Из толпы кое-где выглядывают железнодорожники в белой форме.

- Утром весь вокзал эсбэушники прошманали, - вспоминает носитель багажа. - С собаками ходили, чердаки проверили. Один лазил аж на самый верх. Только где увидят какую-то бумажку - "Срочно убрать!". И не важно, уборщик ты или кассир.

Поезд с патриархом Кириллом прибывает в 20.40. Его встречает делегация во главе с вице-премьер-министром Константином Грищенко. Вагон-храм останавливается точно напротив красной дорожки. Из перрона слышно пение церковного хора: "Славься! Славься!"

Из поезда выходит патриарх Русской православной церкви Кирилл, в миру- Владимир Гундяев, 666 лет. За ним десяток патриархов поместных церквей. По красной дорожке несут крест Андрея Первозванного к черному "мерседесу". Иномарки одна за другой отправляются в Киево-Печерскую лавру, не дослушав хвалебную молитву хора. Владыки садятся в автобусы. Поезд стоит на перроне почти час.

- Слава богу, никаких проблем в дороге не было, - трет вспотевший лоб один из проводников. - Здесь только три вагона повышенного комфорта.

Андрей ЖИГАЙЛО
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/ru/articles/ukraine-newspaper/_pered-priezdom-kirilla-s-vokzala-ubrali-shaurmu/509251">Gazeta.ua</a>

А ось цікаві факти про кагана Володимира:

Зробимо екскурс в історію:

http://www.youtube.com/watch?v=o1qjZIuuSjM
В кого виникають, так звані "падіння" ролика, раджу просто перезагружати його:


28

Коментарі

130.07.13, 15:54

Коли вже зявиться ПРАВДИВА історія України ??? Чи вона не зявиться ніколи ??? Де є сучасні правдиві українські історики ??? Адже головне їх завдання написати правдиву історію України !!!

    230.07.13, 16:03Відповідь на 1 від Степанов Я

    Коли вже зявиться ПРАВДИВА історія України ??? Чи вона не зявиться ніколи ??? Де є сучасні правдиві українські історики ??? Адже головне їх завдання написати правдиву історію України !!!А головним НАШИМ завданням є ПОШИРЮВАТИ цю ПРАВДУ! Тому всілякий перепост вітається. Дякую.

      Гість: Гек_Тор

      330.07.13, 16:18Відповідь на 2 від Alter ego*

      І за це я Вам дуже вдячний!!!

        430.07.13, 16:20Відповідь на 3 від Гість: Гек_Тор

        І за це я Вам дуже вдячний!!!Немає за що. Це НАШ СВЯТИЙ ОБОВ'ЯЗОК! Поширюйте ПРАВДУ, будь ласка. Дякую.

          530.07.13, 23:54

          поширю навідьна інші ресурси.

            631.07.13, 01:04Відповідь на 5 від uraha

            поширю навідьна інші ресурси.Дякую. Ще невідомо хто кого "задавить"?

              731.07.13, 04:51

              Хай ПЕРЕМОЖЕ Украіна з БОГОМ і згине скорше сатанинська КГБанда ПУТІНА й Гундяя та вся інша жидокацапня і та слизота що лизе зади отим 666Рейханутим КОМУНОідіотам ЩОДО" Х подібного символа САТАНИРашо Москви "на якому розпяли славного АПОСТОЛА Андрія оце http://video.i.ua/user/4400999/55777/409256/ дивіться та читайте http://blog.i.ua/user/4400999/ ЗА козаків УПА все більш Украіну піднімайте й надію головец на синеокого русого ХРИСТА СПАСА майте ! БОРІТЕСЯ +Молітеся +ЗЛУ Й БРЕХНІ не скорітеся ! МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! Щасливо Слава Христові й УКРАІНІ ! Слава НАЦІІ

                831.07.13, 04:51Відповідь на 5 від uraha

                поширю навідьна інші ресурси.МИ теж так робим Хай ПЕРЕМОЖЕ Украіна з БОГОМ і згине скорше сатанинська КГБанда ПУТІНА й Гундяя та вся інша жидокацапня і та слизота що лизе зади отим 666Рейханутим КОМУНОідіотам ЩОДО" Х подібного символа САТАНИРашо Москви "на якому розпяли славного АПОСТОЛА Андрія оце http://video.i.ua/user/4400999/55777/409256/ дивіться та читайте http://blog.i.ua/user/4400999/ ЗА козаків УПА все більш Украіну піднімайте й надію головец на синеокого русого ХРИСТА СПАСА майте ! БОРІТЕСЯ +Молітеся +ЗЛУ Й БРЕХНІ не скорітеся ! МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! Щасливо Слава Христові й УКРАІНІ ! Слава НАЦІІ*

                  931.07.13, 05:00Відповідь на 6 від Alter ego*

                  поширю навідьна інші ресурси.Дякую. Ще невідомо хто кого "задавить"?ГРІХ думати що злі сили переможуть...БОГ нам поможе і УКРАІНА ВСТАНЕ та розвіє ТЬМУ й СВІТ Правди засвітитьХай отже скорше ПЕРЕМОЖЕ Украіна з БОГОМ і згине скорше сатанинська КГБанда ПУТІНА й Гундяя та вся інша жидокацапня і та слизота що лизе зади отим 666Рейханутим КОМУНОідіотам ЩОДО" Х подібного символа САТАНИРашо Москви "на якому розпяли славного АПОСТОЛА Андрія оце http://video.i.ua/user/4400999/55777/409256/ дивіться та читайте http://blog.i.ua/user/4400999/ЗА козаків УПА все більш Украіну піднімайте й надію головец на синеокого русого ХРИСТА СПАСА майте ! БОРІТЕСЯ +Молітеся +ЗЛУ Й БРЕХНІ не скорітеся ! МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! Щасливо Слава Христові й УКРАІНІ ! Слава НАЦІІ

                    1031.07.13, 14:11

                    «Учора на цьому місці було звершено молебень Московського патріархату для вельмишановних державних діячів і чиновників, а сьогодні Київський патріархат звершив молебень для українського народу».
                    - додати нічого

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна