Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Звернення до глухих!

  • 28.10.12, 17:43
 Гей, Ви, "СВІДОМИТИ", "ПРОТИВСІХИ" і "ЩИРІ УКРАЇНЦІ", не чуєте крик вопіющого в пустелі, то хоч протріть свої заспані зєньки, відірвіть їх від зомбоящиків  і прочитайте, що я вам напишу: доки не зачинили виборчі дільниці, підійміть свої зади з диванів і підіть на свої дільниці та хоч десять галочок поставте, хоч надкусіть, хоч з'їжте свої бюлетені, хоч дулі намалюйте, хоч матом всіх пошліть, але, якщо вам нема за кого проголосувати, ЗІПСУЙТЕ ЇХ, не полегшуйте для фальсифікаторів зусиль на їхню чорну справу! http://blog.i.ua/user/3136316/1110581/Будьте людьми, а не тупою отарою, схожою на ось таких істот,http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ld0HKDwye-Y#! 
які вічно перемагають вас, ПАСИВНИХ пофігістів.
 Що ж це таке відбувається - замість того, щоб кістьми лягти і не дати ригам цілковито захопити владу в свої злодійські руки,"націоналісти" ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ, ЗАКАРПАТСЬКОЇ  ОБЛАСТЕЙ, як і хитрозроблені ОДЕСИТИ та КІРОВОГРАДЦІ, демонструють САМУ НИЗЬКУ ЯВКУ НА ВИБОРИ! Що це таке? КОМУ ВИ РОБИТЕ ГІРШЕ?
 Лідирем по кількості проголосувавших, як завжди, ВОЛИНЬ, ТЕРНОПІЛЬСЬКА, ВІННИЦЬКА, ХМЕЛЬНИЦЬКА, ЧЕРНІГІВСЬКА, катастрофічна ЛУГАНСЬКА, великомученицька МИКОЛАЇВСЬКА та ЗАПОРІЖСЬКА області. Їм респект і уважуха!
42

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

3128.10.12, 19:35Відповідь на 26 від дТОЛЯізХорола

Только вернулся с участка. По моим оценкам пришли голосовать около 30 % избирателей. Погода отличная. Тепло и почти сухо. Не идут. По квартирам прошлись гонцы для сбора информации о тех, кто не собирается голосовать.Нххранаскі!!! Там Люля гризьот сухарікі а ви толька вєчєром саізволілі явіцца на участак...??!!У тя там вирус завелся или кто накакал на клавиатуру?А чьо? Можит? Я как та ні сматрєл і ні глідєл на клавіатуру..Так смотри не вляпайся! А если уже... то поди помой руки и не разводи вонь в сети

    3228.10.12, 19:42Відповідь на 31 від Гість: lyo Dnepr

    Только вернулся с участка. По моим оценкам пришли голосовать около 30 % избирателей. Погода отличная. Тепло и почти сухо. Не идут. По квартирам прошлись гонцы для сбора информации о тех, кто не собирается голосовать.Нххранаскі!!! Там Люля гризьот сухарікі а ви толька вєчєром саізволілі явіцца на участак...??!!У тя там вирус завелся или кто накакал на клавиатуру?А чьо? Можит? Я как та ні сматрєл і ні глідєл на клавіатуру..Так смотри не вляпайся! А если уже... то поди помой руки и не разводи вонь в сетиЕта ви так сйезжайітє с тєми??
    Ком ізначальна бил а Люлє...

      Гість: lyo Dnepr

      3328.10.12, 19:44Відповідь на 32 від дТОЛЯізХорола

      В поликлинику обратись. Отстань от меня.

        3428.10.12, 19:45Відповідь на 29 від evgstereo

        Дійсно , на дільниці черг не бачивІ як цих виродків можна назвати? Це навіть не тварини - плазуни, насєкомиє!

          3528.10.12, 19:46Відповідь на 33 від Гість: lyo Dnepr

          В поликлинику обратись. Отстань от меня.Льоня, вибач, я його просто викину, бо він нас не те, що за людей не тримає, а знущається.

            3628.10.12, 19:47

            не знаю в яких ми лідерах - на дільниці пусто.

              3728.10.12, 19:51

              На моїй дільниці на 18.30 зі слів голови комісії проголосувало 60 % !!! хоча люди ще йшли на дільницю...Роблю висновок, що влада до виборів підготувалася а опозиція ще ходить в коротеньких штанцях та вчиться розмовляти, тому вони ще не здатні керувати країною, це як мавпа за кермом (що візьмеш з дітей коли вони в аварію потраплять? скажуть потрібно було не давати ключі до автомобіля). Прикро це все усвідомлювати але це факт. Потрібно було ходити по квартирах та агітувати людей, на дільницях пильнувати, результати захищати! По квартирах (як раніше колись) ніхто не ходив, мало було агітматеріалу...обходилися малою кров"ю. Поки що бачу, що опозиція може тільки молоти язиком, жодних дій, жодних активних кроків...тому народ їй недовіряє. Імпотенція опозиції викликає імпотенцію народу до неї!

                Гість: lyo Dnepr

                3828.10.12, 19:51Відповідь на 35 від Alter ego*

                В поликлинику обратись. Отстань от меня.Льоня, вибач, я його просто викину, бо він нас не те, що за людей не тримає, а знущається.Пусть каждый поставит ему диагноз. Не вздумай выкидывать. Прищепку на нос и продолжаем троллить

                  3928.10.12, 19:53Відповідь на 18 від Alter ego*

                  Проголосовал уже за "Свободу"!У вас її хоч не проштампували, як "вибувшу" з перегонів? Нет. (ДВК № 121720)

                    4028.10.12, 19:57Відповідь на 39 від Albus248

                    Проголосовал уже за "Свободу"!У вас її хоч не проштампували, як "вибувшу" з перегонів? Нет. (ДВК № 121720)Це добре. По ТБ такі жахи показують! І це "наші" куклоїди!

                      Сторінки:
                      1
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна