Як почати власний бізнес

Як почати власний бізнес, маючи невеликі, скромні гроші для початку?

Таке запитання ставлять мені багато молодих людей, які мають освіту, мають бажання працювати, але не можуть знайти роботу за фахом, а часто жодної роботи.

Заходіть на сайт і отримайте безкоштовні відеоуроки, які допоможуть розпочати бізнес і заробити кілька сотень доларів в перші місяці роботи

Как создать свой бизнес в интернете и заработать от 100 долларов в первый же мес... 

доманшній бізнес

Багато людей, за даними інтернету більше півмільйона, щомісяця шукають домашній бізнес. Я знайшов такий.Покрокова інструкція. Допомога.

Розпочни працювати, не виходячи з дому.

Спокійно, чесно і прозоро.

Навчайся сам і людям допоможи.

Кого цікавить- пропоную перейти за посиланням.

Как создать свой бизнес в интернете и заработать от 100 долларов в первый же мес... 

інтернетбізнес

Давно оплачуєш послуги інтернету?

Раз ти платищ,, то хтось заробляє. Як зробити так. щоби інтернет приносив не тільки інформацію, насолоду, знайомства, але й гроші.

Сім безкоштовних відеоуроків допоможуть розпочати роботу в інтернеті.

Как создать свой бизнес в интернете и заработать от 100 долларов в первый же мес...

 Цікава і потужна штука І Н Т Е Р Н Е Т

Пасивний дохід

Пасивний дохід - це грошові потоки,
які продовжують поступати до Вас протягом довгого періоду часу
за роботу, яку Ви зробили колись раніше.

Успіх



У с п і х

  Наведу кілька прикладів успіху,
що допоможе Вам здолати перешкоди,
труднощі і мінливості долі і досягнувши чудових успіхів. 

  Джері Ерроувуд пекла торти і займалася пошиттям одягу, проте згодом стала віце-президентом косметичної фірми з багатомільйонними оборотами, що відповідає за навчання мистецтву продаж. Як з'ясувалося в недавно проведеному дослідженні, 75 відсотків з числа трьохсот лідерів світового класу виросли в бідності, в дитинстві з ними жорстоко поводилися або вони страждали якоюсь серйозною фізичною вадою. 

  Чарлі Відемейер міг рухати лише ротом і моргати очима,
але як тренер він привів свою футбольну команду до завоювання єдиного за всю її історію звання чемпіона штату серед середніх шкіл. 

  Пем Лонтос - домогосподарка-була пригніченою,
страждала від депресії і надлишку ваги.
Особистий психолог сказав їй, що вона ніколи не вибиться в люди
і не стане кращою, але вона досягла успіху
і перетворилася на визнаного публіциста і популярного лектора. 

  Джон Фоппе народився без рук, проте Юніорська торгівельна палата Сполучених Штатів в 1993 році назвала його у складі кращої десятки видатних молодих американців. 

  Джон Джонсон, правнук рабів, був соромязливим, невпевненим, таким, що невиразно говорить і клишоногим, Він носив невибагливий одяг домашнього виготовлення і постійно піддавався кепкуванням, але зрештою став одніим з багатющих людей в Америці. 

  Іана Макбаррон-Ліберейтор протягом восьми років працювала медсестрою,
важила більше дев'яноста кілограмів і була злісним курцем.
Сьогодні вона — витончена пані, що давно кинула палити, і колеги називають її
доктор Макбаррон (як людину, що має високу вчену ступінь). 

  Список можна продовжити. Проте, головне, що варто цим сказати –
кожна людина має можливість стати тим, ким вона хоче.
Досягти того, чого хоче. Головне – сильно захотіти!

У Бога немає рук,крім твоїх... тож допоможи собі сам

 Я вчиню за словом твоїм. (Бут.47:30)  то ось зроблю Я за словом твоїм, ось Я даю тобі серце мудре та розумне, так що такого, як ти, не було перед тобою й не встане такий, як ти, по тобі. (1Цар.3:12) Гріх їхніх уст слово губ їхніх, і нехай вони схоплені будуть своєю пихою, і за клятву й брехню, яку кажуть! (Пс.58:13) Лагідна відповідь гнів відвертає, а слово вразливе гнів підіймає. (Пр.15:1) Радість людині у відповіді його уст, а слово на часі своєму яке воно добре! (Пр.15:23) Золоті яблука на срібнім тарелі це слово, проказане часу свого. (Пр.25:11)

Думка могутня і творча. А оскільки думки вимірюються словом і виявляються словом, вони пов'язані з мовою. Спочатку дуже складно впливати на думку, але через слово, шляхом повторення можна створити певну мисле-форму, яка впливатиме на наше життя. Мову набагато легше контролювати, ніж думки. Але думки можна контролювати через мову. А якщо ми доб'ємося успіху в роботі із словом, ми зможемо контролювати процеси мислення. Змінивши ж мислення, можна змінити саме життя

У вимовлених словах таїться величезна сила. Багато хто навіть не підозрює, наскільки вона велика. За допомогою слова ми безперервно щось створюємо в своєму житті. Проте, ми рідко звертаємо увагу на те, що говоримо і як. Ми не замислюємося над вибором слів. Тому для досягнення Успіху ми повинні вивчити мову Успіху. Слід уважно спостерігати, яку мову ми використовуємо у внутрішньому діалозі і в діалозі з іншими людьми

У жодному випадку не можна звинувачувати за свої невдачі батьків, близьких, державу. Поступаючи, таким чином, ви топтатиметеся на місці, залишатиметеся з тими ж проблемами і розчаруваннями. Звинувачення не приносять звільнення. Вони лише забирають вашу творчу енергію.

Уважно стежите за тим, що виголошуєте у внутрішньому і зовнішньому діалозі. Якщо виявите в своєму лексиконі слова з негативним, руйнівним сенсом або слова, що обмежують ваш успіх і що заважають вашій реалізації, приберіть їх. Безумовно, що ця техніка контролю мови вимагає уваги і енергії. Але кожен, хто бажає успіху може не передавати почуті історії з негативним підтекстом, не передавати плітки, визволятися від нецензурних слів, які своєю страшною силою руйнують будь-які досягнення.

Прагніть уникати слів, що створюють умови: «якби»,  виключайте із словника слово «повинен», оскільки все, що ми робимо з обов'язку, породжує підсвідоме бажання уникнути цього. Використовуйте замість цього слова «я хочу» «я вибираю» «я вирішив». Слово «вибираю» докорінним чином змінить ваше життя. Говоріть частіше: «Я вибираю успіх». Дуже часто люди зловживають словом «але». Зтверджуючи що-небудь, ми услід за цим виголошуємо коротке: «але...» - і повідомляємо суперечливу інформацію. Контролюйте появу будь-якого «але».

Виключайте бурчання і скарги, особливо вранці, бо ви задаєте програму на цілий день. Звертайте увагу на слова і думки, які використовуєте перед сном. Краще повторювати світлі зціляючі і надихаючі слова, ніж убогі, сумні і нечисті.

Пенсiйнний опцiон


     На перший погляд, пенсійне забезпечення – сфера інтересів літнього населення. Насправді це стосується усіх, у тому числі і молодих.
Заробляти сьогодні і нічого не відкладати на майбутнє, значить просто жити невідповідно до своїх коштів незалежно від того, скільки заробляєш.
Жодна держава світу не може забезпечити пенсіонерові збереження фінансового рівня, досягнутого за роки роботи, а з бігом часу у кожної людини загострюється бажання почувати себе надійно і комфортно.
Тому дуже мудрим і далекоглядним буде
Ваше рішення про самостійне накопичення капіталу для майбутньої пенсії.  

Розумне фінансове планування в період продуктивної праці може допомогти в цьому, але тільки в страховій компанії Ви знайдете оптимальні можливості для виконання наміченого: Ваше завдання – сплачувати регулярно страхові внески, необтяжливі для Вашого бюджету, а «Граве Україна» подбає про їх збереження, збільшення і захистить від знецінювання. А коли прийде час насолоджуватися життям, без навантаження себе роботою, «Граве Україна» буде виплачувати Вам пенсію, виходячи з розміру накопиченого капіталу. Утім, весь накопичений капітал Ви можете одержати й одноразово – вибір за Вами! 

Види пенсій, що може виплачувати «Граве Україна»:
- довічна пенсія – здійснюється протягом усього життя отримувача ,
- довічна пенсія з гарантованим терміном виплат - здійснюється протягом усього життя отримувача, але при будь-яких обставинах не менше гарантованого терміну (найчастіше 10 років),
- термінова пенсія – накопичений капітал виплачується рівномірно протягом узгодженого терміну.

І н д и в i д у а л ь н е     с т р а х у в а н н я 

Не пропустіть унікальну можливість захистити заощадження і забезпечити майбутнє!
Страхова компанія «Граве Україна» пропонує класичні європейські страхові програми, які користуються успіхом у багатьох країнах та враховують як сучасні вимоги до таких програм, так і особливості української економіки й українського менталітету.
Ці програми призначені для капіталовкладень, додаткового пенсійного забезпечення, а також матеріальної підтримки у випадку інвалідності або смерті. Нашої компанії удалося розробити і запустити в роботу досить складну систему європейської якості по впровадженню на Україні так називаного накопичувального страхування. 
У страхових продуктах нашої компанії обов'язки сторін щодо сплати страхових премій і страхових виплат можуть бути виражені в доларах США, гарантуючи тим самим збереження вартості вкладеного клієнтами капіталу, стабільність цінності договору страхування. Оплата премій здійснюється в українських гривнях, і обговорена доларова премія перераховується з урахуванням курсу НБУ на день платежу. Таким чином, страхові продукти «Граве Україна» збережуть реальну вартість Вашого договору у випадку втрати життя чи у випадку інвалідності, також при виплаті після закінчення терміну дії договору страхування. 
Частина сплачених клієнтом страхових премій враховується в резерві для виплат по страхових подіях, у той час як основна сума акумулюється в накопичувальному резерві. Таким чином, значна частина премій інвестується й акумулюється як Ваш індивідуальний капітал, що компанія гарантує виплатити по закінченню строку страхування.
  Суму накопиченого капіталу Ви можете використовувати для того, щоб профінансувати Ваші потреби на пенсії, або заплатити за навчання дітей, або зробити внесок за квартиру Вашій дитині – цей вид страхування дуже вигідний як з погляду інвестицій, так і страхового захисту. 

Страхові продукти «Граве Україна» досить гнучкі і дозволяють комбінувати накопичування із страховим захистом з акцентом у ту або іншу сторону в залежності від побажань клієнтів; тобто по договорах страхування життя «Граве Україна» робить страхову виплату при будь-якому збігу обставин.




Сторінки:
1
40
41
42
43
44
45
46
47
попередня
наступна