хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Mirchuk

попередня
наступна

Пенсiйнний опцiон


     На перший погляд, пенсійне забезпечення – сфера інтересів літнього населення. Насправді це стосується усіх, у тому числі і молодих.
Заробляти сьогодні і нічого не відкладати на майбутнє, значить просто жити невідповідно до своїх коштів незалежно від того, скільки заробляєш.
Жодна держава світу не може забезпечити пенсіонерові збереження фінансового рівня, досягнутого за роки роботи, а з бігом часу у кожної людини загострюється бажання почувати себе надійно і комфортно.
Тому дуже мудрим і далекоглядним буде
Ваше рішення про самостійне накопичення капіталу для майбутньої пенсії.  

Розумне фінансове планування в період продуктивної праці може допомогти в цьому, але тільки в страховій компанії Ви знайдете оптимальні можливості для виконання наміченого: Ваше завдання – сплачувати регулярно страхові внески, необтяжливі для Вашого бюджету, а «Граве Україна» подбає про їх збереження, збільшення і захистить від знецінювання. А коли прийде час насолоджуватися життям, без навантаження себе роботою, «Граве Україна» буде виплачувати Вам пенсію, виходячи з розміру накопиченого капіталу. Утім, весь накопичений капітал Ви можете одержати й одноразово – вибір за Вами! 

Види пенсій, що може виплачувати «Граве Україна»:
- довічна пенсія – здійснюється протягом усього життя отримувача ,
- довічна пенсія з гарантованим терміном виплат - здійснюється протягом усього життя отримувача, але при будь-яких обставинах не менше гарантованого терміну (найчастіше 10 років),
- термінова пенсія – накопичений капітал виплачується рівномірно протягом узгодженого терміну.

І н д и в i д у а л ь н е     с т р а х у в а н н я 

Не пропустіть унікальну можливість захистити заощадження і забезпечити майбутнє!
Страхова компанія «Граве Україна» пропонує класичні європейські страхові програми, які користуються успіхом у багатьох країнах та враховують як сучасні вимоги до таких програм, так і особливості української економіки й українського менталітету.
Ці програми призначені для капіталовкладень, додаткового пенсійного забезпечення, а також матеріальної підтримки у випадку інвалідності або смерті. Нашої компанії удалося розробити і запустити в роботу досить складну систему європейської якості по впровадженню на Україні так називаного накопичувального страхування. 
У страхових продуктах нашої компанії обов'язки сторін щодо сплати страхових премій і страхових виплат можуть бути виражені в доларах США, гарантуючи тим самим збереження вартості вкладеного клієнтами капіталу, стабільність цінності договору страхування. Оплата премій здійснюється в українських гривнях, і обговорена доларова премія перераховується з урахуванням курсу НБУ на день платежу. Таким чином, страхові продукти «Граве Україна» збережуть реальну вартість Вашого договору у випадку втрати життя чи у випадку інвалідності, також при виплаті після закінчення терміну дії договору страхування. 
Частина сплачених клієнтом страхових премій враховується в резерві для виплат по страхових подіях, у той час як основна сума акумулюється в накопичувальному резерві. Таким чином, значна частина премій інвестується й акумулюється як Ваш індивідуальний капітал, що компанія гарантує виплатити по закінченню строку страхування.
  Суму накопиченого капіталу Ви можете використовувати для того, щоб профінансувати Ваші потреби на пенсії, або заплатити за навчання дітей, або зробити внесок за квартиру Вашій дитині – цей вид страхування дуже вигідний як з погляду інвестицій, так і страхового захисту. 

Страхові продукти «Граве Україна» досить гнучкі і дозволяють комбінувати накопичування із страховим захистом з акцентом у ту або іншу сторону в залежності від побажань клієнтів; тобто по договорах страхування життя «Граве Україна» робить страхову виплату при будь-якому збігу обставин.




5

Коментарі

Гість: miljoner

114.01.10, 09:25

На Західній Україгі головне завдання батьків спокійно і впевнено довести своїх дітей до пенсії.
Тому про пенсію для нинішнього покоління варто було звертатись до попереднього, а про пенсію для завтрішнього треба говорити з нинішним.

    Гість: miljoner

    214.01.10, 09:28

    А страхування у вас надійне?

    - А страхування у вас надійне?
    - Звичайно! На минулій неділі чоловік випав з чотирнадцятого поверха… Він долетів лише до третього, а дружина вже отримувала страху
    вку…

      315.01.10, 23:11

      І Вам дякую

        Гість: zanyk

        417.01.10, 00:47

        Мав я, на жаль, справу зі страхуванням життя. Мій товариш, священник, баько трьох дітей, мав таку програму. Два роки тому помер. Сімя отримала страхову виплату. Це було у кільканадцять разів більше, ніж дала церква.
        Батька це не повернуло, але діти мали на довший час що їсти.
        Сам весь час збира.сь відкрити собі таке, ал все жлоблю гроші, тай дітей у мене, не жаль, нема.
        Вибачайте.

          518.01.10, 13:47

          У мене також був студент Ігор, 18 років. Відкладав собі на машину.
          Зустрів одного вечора товариша і його подружку, зайшли в бар,..
          А там була бійка. Товаришеві зламали руку, а Ігора вдарили бітою пошолові.
          До трьох годин він помер. Батьки отримали страховусуму в розмірі 13 500 американських зелених, той, що вбив, отримав вісім років. Сумно,