Пам'ятаймо

Олександр Капінос з Кременця, що  на Тернопільщині, загинув від вогнестрілу, коли йому ще не виповнилося 30 років. Цю пісню зі словами "До бою, січові стрільці, воскресне Україна!" він заспівав напередодні свого останнього бою. 
Вічна пам`ять героям!



Знову Крим

  • 04.03.14, 23:51
Украинские зенитчики отбиваются клумбами от российского спецназа на КАМАЗах — все видео из Крыма

Зенитно-ракетный полк под Евпаторией удерживает периметр своей воинской части а-4519, став живым щитом. Сегодня, 4 марта, российский спецназ пытался на КАМАЗах проехать через ворота базы.

"Украинские офицеры и солдаты безоружны и не имеют никаких средств защиты, даже касок. В то время как российский спецназ вооружен автоматами и пулеметами. Нам удалось зафиксировать, как украинским зенитчикам удалось использовать в качестве оружия против грузовиков обычные клумбы для цветов", - передал для News24UA очевидец событий.

Украинским военным помогают местные жители. В частности, российскую колонну из 11 грузовиков "блокировал" местный житель, перекрыв проезд своим велосипедом.

Как все происходило, смотрите на видео:







Использование материалов сайта возможно только при наличии активной открытой для поисковых систем гиперссылки:

Подяка героям. Це найменше, що ми можемо зробити.

Волонтери та журналісти оголосили про старт акції "Напиши лист-подяку війковослужбовцю"

Мета заходу- дати українцям можливість висловити вдячністіь та захоплення військовими, які у Криму боронять свободу від російських окупантів.

"Декілька останніх днів постійно лунають слова захоплення нашими солдатам та офіцерами, які хоробро боронять нас у Криму. Нам дуже хочеться, щоб вони їх почули та відчули. Саме тому вирішили швидко організувати акцію - дати людям можливість висловитись, а військовим відчути підтримку вже просто зараз", - розповіли організатори.

Листи збираються на імейл [email protected], а далі волонтер, який перебуваэ у Криму, роздрукує їх, запакує у конверти та віднесе до найближчої військової частини у Сімферополі.

Листи написані від руки також збиратимуться і літаком відправляться у Крим.

Старт акції було оголошено вночі 3 березня, а вже зранку 4-ого березня військовослужбовцям надійшло більше 100 листів.

За словами волонтерів, люди не тільки дякують армії, а ще й просять у неї пробачення за відсутнісь фінансування та реформ.

Як відомо, раніше подібна акції відбулась у Києві 14 лютого для чоловіків Євромайдану.

Українська правда. Життя

http://life.pravda.com.ua/society/2014/03/4/155394/

Полковник Юрій Мамчур.
На чолі 50 беззбройних вояків вимагав від озброєних російських окупантів залишити територію частини Бельбек. Домігся повернення українських військових на пости. Відмовився виконати ультиматум російських окупантів і скласти зброю.



Запануєм!

  • 04.03.14, 02:19
Це варто було глянути:) На засіданні Ради Безпеки ООН рашка лякала світову спільноту Степаном Бандерою. Таки дійсно - Герої Не Вмирають!


Українські військові моряки просять повідомити...Пишаємось!

Команды кораблей ВМС Украины в Новоозерном не выполнят ультиматум о сдаче и будут выполнят присягу

Около 22:00 мв 3 марта 2014 года мичман Евгений Туменко с тральщика ВМС Украины «Чернигов» сообщил редакции BSNews следующее.

Группа кораблей  ВМС Украины, находящаяся в районе Новоозерное (Донузлав) в составе большого десантного корабля «Константин Ольшанский», среднего десантного корабля «Кировоград», тральщиков «Черкассы» и «Чернигов» сегодня отвергли ультиматум о сдаче, предъявленный им лично командующим Черноморским флотом РФ г-ном Витко и бывшим командующим ВМСУ Березовским.

Украинские военные моряки, не имеющие постоянной связи с командованием, просят сообщить всем, что они остаются верными присяге и флаги Украины не спустят.

http://www.blackseanews.net/read/77357

брусчатка:)

  • 03.03.14, 01:16

Малюнок: Юрій Журавель