хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

...про кохання

Кажуть, що одного разу в одному місці на землі зібрались разом усі людські почуття і якості.

Коли НУДЬГА вже втретє позіхнула, БОЖЕВІЛЛЯ запропонувало: А давайте зіграємо в хованки!

ІНТРИГА нахмурила брови: Хованки? А що це за гра така?, і БОЖЕВІЛЛЯ пояснило, що одне з них, наприклад воно, розпочинає: закриває очі і рахує до мільйона, а в цей час інші ховаються. Той, кого знайдуть останнім, шукатиме наступного разу і т.д. ЕНТУЗІАЗМ затанцював з ЕЙФОРІЄЮ, РАДІСТЬ так скакала, що вмовила СУМНІВ, а ось АПАТІЯ, яку ніколи ніщо не цікавило, відмовилась брати участь у грі. ПРАВДА не захотіла ховатись, бо її в кінці кінців завжди знаходять, ГОРДІСТЬ сказала, що це дурна гра (її крім себе ніщо більше не цікавило), БОЯГУЗТВО дуже не хотіло ризикувати.

-Раз, два, три, – почало БОЖЕВІЛЛЯ. Першою сховалась ЛІНЬ, вона залізла за найближчий камінь на дорозі, ВІРА піднялась на небо, а ЗАЗДРІСТЬ сховалась в тіні ТРІУМФУ, який власними силами зміг вилізти на верхівку найвищого дерева. БЛАГОРОДНІСТЬ дуже довго не могла сховатись так я к кожне місце могло виявитись ідеальним для її друзів: Кришталево чисте озеро? Для КРАСИ. Дупло дерева? Так це для СТРАХУ. Крильце метелика? Для ШАЛЕНСТВА. Подих вітру? Це ж для СВОБОДИ! Отже, воно замаскувалось в промінчику сонця. ЕГОЇЗМ знайшов для себе тепле і затишне місце, БРЕХНЯ сховалась на дні океану (а насправді вона заховалась в райдузі), а ПРИСТРАСТЬ і БАЖАННЯ причаїлись в горловині вулкану. ЗАБУДЬКУВАТІСТЬ навіть не пам*ятала де вона заховалась, але це не важливо.

Коли БОЖЕВІЛЛЯ дорахувало до 999999, КОХАННЯ все ще шукало,

де б заховатись, але всі місця вже були зайняті. Але раптом воно побачило кущик троянд і вирішило заховатись

серед його квітів.

-Мільйон,- сказало БОЖЕВІЛЛЯ і почало пошуки.

Першою ж воно звичайно знайшло ЛІНЬ. Потім почула як ВІРА сперечається з Богом, а про ПРИСТРАСТЬ і БАЖАННЯ воно взнало по тому, як дрижить вулкан, потім БОЖЕВІЛЛЯ побачило ЗАЗДРІСТЬ і здогадалось де ховається ТРІУМФ. ЕГОЇЗМ навіть не треба було шукати, тому що місцем де він заховався був вулик бджіл, що вирішили вигнати звідти непрошеного гостя. В пошуках БОЖЕВІЛЛЯ підійшло напитись до потічка і побачило КРАСУ. СУМНІВ воно побачило біля плоту (він вирішував з якого ж боку йому заховатись).

І ось всі були знайдені: ТАЛАНТ – в свіжі і соковитій траві, ЖУРБА – в темні печері, БРЕХНЯ – в райдузі (якщо чесно то вона ховалась на дні океану).

Ось тільки КОХАННЯ не могли знайти. БОЖЕВІЛЛЯ шукало за кожним деревом, в кожному потічку, на верхівці кожної гори, і нарешті воно вирішило подивитись в рожевих кущах, і коли розсунуло гілля почуло крик. Гострі шипи троянд поранили КОХАННЮ очі. БОЖЕВІЛЛЯ не знало що робити, почало вибачатись, плакало, просило вибачення і щоб спокутувати свою вину пообіцяло стати провідником КОХАННЯ. І ось з тих пір, коли вперше на землі грали в хованки… КОХАННЯ сліпе і БОЖЕВІЛЛЯ водить його за руку…


95%, 19 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Останні статті

Коментарі

117.02.10, 15:27

Мені дуже сподобалось!
Молодець!!!

    217.02.10, 16:13

    ГАРНО ПИШЕШ.



      Гість: ХУДОЖНИК+

      317.02.10, 16:20

        417.02.10, 16:21

        і мені сподобалось, схоже на притчу

        Ось дивись гарний лінк. Я Реквієм Моцарта слухаю вже у виконанні другого дирегента

        http://www.classic-online.ru/composers/?l=%C0

        (там заходиш на сайт і звідти слухаєш музику)

          517.02.10, 17:51Відповідь на 1 від ДІМооон!

          дяк

            617.02.10, 17:54Відповідь на 5 від my_soul

            Нема за що

              717.02.10, 18:01Відповідь на 2 від N 47-ий

              це не я писала ....гарна розповідь
              але незнаю автора