Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Захопленість

  • 25.09.14, 13:59
Якщо людина знаходиться під впливом якогось почуття або уявлення, то поступово вона стає залежною від них, як наркоман від наркотику. Чим сильніша емоція або ідея(не важливо, чи вона має забарвлення зла, чи добра), тим сильніше вона захоплює свідомість людини, тим менше істота здатна спокійно думати, оминаючи це почуття або уявлення. З часом вплив таких нав’язливих почуттів та уявлень починає дедалі міцнішати, стає дуже важко(впритул до неможливості) позбавитись від них. Утворюється залежність, яка набагато міцніша за наркотичну, алко- або будь-яку подібну. Найбільша небезпека полягає в тому, що людина боїться навіть припустити втратити таку залежність і пристрасно бореться за неї проти всіх, хто хоч трохи їй суперечить.
Найлегший спосіб зробити із людини "вірного собачку" — це дати їй якусь ідею, зарядити її сильними почуттями та протримати у такій залежності деякий час.
Емоційна залежність — це основа будь-якого політичного, релігійного або якогось іншого рабства.
Потрібно вірити в Бога, потрібно любити власну Землю, Батьківщину, навколишніх людей. Але водночас потрібно бути пильними і не дозволяти егоїстам, лицемірам і зловмисникам робити із нас емоційних та ідейних рабів.
0

Коментарі