хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

незавершено про щастя

  • 24.11.09, 23:01

Мабуть, легко зліпити щастя... Декілька теплих слів від близьких людей, одна ( максимум дві) здійснених мрії, ковток чистого повітря, усмішка від випадкового перехожого, поцілунок коханої людини...І...Готово! Щастя є! Ось воно! Здавалося б  тут, поруч, зовсім близько, і залишається тільки крок, малесенький, один – єдиний, щоб нарешті відчути його солодкий присмак, щоб вдихнути його блаженний аромат, щоб, врешті, взяти його за руку...Але найчастіше саме тоді, коли залишається найкоротша відстань до омріяного «хепі енду», раптом щось зривається, і доводиться долати давно пройдений шлях знову....А потім знову..І так безліч разів...Можливо, щастя, - це і  дорога! Коли просто йдеш вперед, про щось мрієш, чогось чекаєш, чогось сподіваєшся, чимось живеш, і стараєшся не впадати в відчай, скоріше в сплячку, щоб потім знову рухатись до нього, омріяного, жаданого, єдиного, твого...

У кожного своє щастя. І, мабуть, важко описати його, як щось конкретне. Але в поєднання локальних маленьких «щасть» кожного з нас можна побачити щось спільне – прагнення... Той, хто не прагне, ніколи не матиме його, ніколи не відчує, ніколи не збагне, яке воно насправді...

7

Останні статті

Коментарі

124.11.09, 23:24

У кожного своє щастя. І, мабуть, важко описати його, як щось конкретне.
....знаменитое изречение Толстого – зачин романа «Анна Каренина»: «Все счастливые семьи похожи друг на друга, каждая несчастливая семья несчастлива по-своему»

    224.11.09, 23:29Відповідь на 1 від WILD_EAST

    скільки людей стільки думок!
    моя нічим не гірша від його думки...

      324.11.09, 23:35

      буде в тебе щастя не сумнівайся

        425.11.09, 00:08

        приємно по-жіночому-емоційно написала від того ще приємніше
        я тобі скажу пошипки... Щастя - в середині

          525.11.09, 10:10

          гарні думки а щастя,... воно таке мінливе, його можна шукати все життя, не замічаючи того, що воно просто з тобою є весь час, бо щастя можна знайти в будь-чому)))
          чесно руку на серце - скільки разів казалося, що зараз найщасливіша людина в світі, чи що це мій найщасливіший день в житті? а потім знову щось ставалося позитивне, і знову був найщасливіщший день))))
          по-моєму, то так файно, що щастя не є одне на все життя, що найщасливішив в житті можна бути безліч раз))))
          чого і вам бажаємо

            625.11.09, 20:43

            Щястя... Ну це для мене взагалі далека тема А! Згадав! Я був щасливий коли був маленький...

              Гість: la Dolce_Vita

              727.11.09, 20:31

              багато хто шукає щастя,а хочу сказати що марно,тому що воно поряд,тільки шкода що не всі люди його помічають!!!!