Киев? Львов? Одесса?

  • 23.01.15, 14:58
Крым
Луганск
Джохар (Грозный), Чечня

Профиль не той системы

  • 23.01.15, 14:50
Мушу зазначити,- у нас краще!

Психология украинского гимна

  • 23.01.15, 14:32
Кацапи аналізують
що тут можна додати, - московія повина згинути, як ота роса...

Очередной трэш на российском федеральном TV

  • 23.01.15, 14:23
Если вы не знаете, как выглядит АД, тогда посмотрите этот сюжет из российского федерального ТВЦ. Иногда настолько удивляет, что даже дух захватывает и ничего ответить не выходит, такое состояние называют шоковым. Можно без пруфов, без источников нести откровенную ересь в эфир, понимая, что российское среднестатистическое быдло это проглотит.
     По утверждению ТВЦ, украинские историки выяснили: "Черное море вырыли украинцы; дедушку Мороза на Западной Украине запретили; Бандера - Иисус Христос, родившийся не в Галилее, а в Галиции; украинской нации сто сорок тысяч лет; именно украинцы изобрели колесо и плуг." - а украинцы, промытые тотальной пропагандой, этому верят.

Блогосфера про війну

  • 22.01.15, 20:41
Evgen Dykyj: УКРОПИ, А НУ БЕЗ ІСТЕРИКИ!
Ранковий потік Інтернет-паніки змушує нагадати деякі елементарні речі.
1. Ще рівно рік тому нашим президентом був Янукович, і в країні діяли "закони 16 січня". Власне, саме в цей день рівно рік тому впали перші з Небесної Сотні, а автор цих рядків наприклад стрибав по Груші з віджатим у ВВшника щитом. Подивіться навколо, порівняйте - і харош скиглити.
2. Так, аеропорт здали, мабуть ще декілька блокпостів або вже втрачено, або буде втрачено за день-два. Так, це називається ворожий наступ на наші позиції. Але: аеропорт з військової точки зору не було сенсу утримувати ще з осені, його випадково утримали з ініціативи самих "кіборгів" під час серпневого відступу, і далі тримали лише як політичний символ. Цей "символ" обійшовся воргові у кількасот двохсотих, тепер коли наші втрати стали задорогими - хай потішаться руїнами, нам важливіші життя бійців.Відступ на війні аж ніяк не означає програш війни, навпаки - дуже часто в історії тактичні відступи передували стратегічним перемогам. Порівняйте нинішній наступ армії РФ з серпневим, порахуйте скільки часу та сил їм тепер коштує кожний новий наш блок пост, зробіть з цієї рахуби висновки - і харош скиглити.
3. Врахуйте, скільки з того потоку інфи становить реальна, а скільки - завідомо вкинута деза від Кремля, врахуйте, наскільки сильно і оборона на фронті, і позиція України на переговорах залежить не від реальної оперативної обстановки, а він наших настроїв. Коли ми настроєні перемагати - виходить Майдан, коли у тилу верещать про "всьопропаловсєхслили" - самі уявіть як воно при аткому істеричному тилу будувати плани оборони або триматись на перемовинах. Зрозумійте, кому вигідна наша істерика - і харош скиглити.
4. Подивіться на ціну на нафту та курс рубля, і зрозумійте - у Росії геть не лишилось запасу часу. Вона завалиться впродовж поточного року, а не до нас їм може стати вже навесні. Саме тому цей наступ, саме тому відчайдушний кремлівський блєф, під яким не такі вже і реальні підстави - щоб ми встигли "посипатись" ще раніше за них. Наша справа - зціпивши зуби протриматись цей рік, а далі спостерігати колапс РФ, та думати не так про Донбас і Крим, як про те чи треба нам брати ще й Кубань. У Кремлі це розуміють, пора зрозуміти це і нам - і харош скиглити.
5. Наша відповідь на російський наступ має бути чіткою та зрозумілою:
- масовий запис у добровольці та формування нових батальйонів;
- формування територіальної самооборони у містах та областях де їх ще нема, і посилення вже існуючих (і не чекаємо державу - робимо самі!);
- нова хвиля волонтерського руху та закупівель всього потрібного хлопцям на фронті;
- підготовка цивільної оборони на випадок бомбардувань (бомбосховища та медична служба);
- по ходу припинити поширення всякого лайна про "відмову від мобілізації" та іншого кремлівського інформ продукту, зрозуміти що це також частина війни, отже всі хто таке поширює - воюють на стороні ворога, чинимо з ними відповідно, в тому числі фізично;

І наерешті згадаємо, що сьогодні День Соборності України. Коли у 1919 підписували символічний акт злуки українських земель, реально українська влада контролювала меншу територію, аніж сьогодні контролюють російські війска в Україні smile emoticon а уявити собі українську націю настільки єдиною тоді не змогли б навіть теоретики smile emoticon Зі святом, і до бою, братове та сестри - укропи!

Печкін пояснює

  • 22.01.15, 20:34

Под Москвой нашли старый склад немецкого обмундирования. Что бы добро не пропало, решили отдать его почтальонам.


Веселі картинки про війну

  • 22.01.15, 20:26
"Если бы мы в 1939 году с нашими германскими партнерами не вошли во Львов,туда бы вошли американцы."

Как говорил старик Кабаев, "Россия - это медведь в тайге". "А зачем медведю SWIFT?" - резонно подумал Запад.

На самом деле, это гениальный ход правительства: много лет разрушать Россию, чтобы в 2015 году отхватить за это «Оскара».

Петя хочет сохранить Вове лицо, но Вове-то надо сохранить ж...

МИД РФ заявил, что автобус под Волновахой был снят в Голливуде на конспиративных квартирах.

Вот почему в Беларуси порядок? Потому что там ворует только один человек.

Вата потихоньку охуевает, что они звали Россию, а пришла кадырня и прочие чурки. А вы, бляди, кого ожидали, Толстого с Достоевским?
А вот систему залпового огня «Буратино», которая появилась у сепаратистов Донбасса, им прислала не Россия, а Страна Дураков.