хочу сюди!
 

иванова

38 років, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 18.09.24, 14:32


Вперше в світі!!!

stop Залужний не отримав чіткої відповіді від Зеленського з приводу того, що будуть робити ЗСУ прт захопленні курського плацдарму, і вважав цю операцію авантюрою.


Блискуче використання гумового виробу N2: в ТСК шістка єрмака завалила розслідування зради у спецоперації по вагнерівцям, в Комітеті оборони встигла підготувати ґрунт для обезголовлювання ЗСУ, тепер в Комітеті зовнішньої політики постарається до кінця посварити нас із союзниками.

Президент Бразилії послав в еротичну подорож діпломата з Криворізької підворітні, після того , як гундосий днями гугняво нахамив про Бразилію в інтерв'ю бразильському виданню Metropoles. На жаль разом з Україною.

А як з цим питанням у Зеленського?





Бабасік думкою багатіє А як не запросять, то тупне ніжкою, крутанеться на 180 градусів, і піде з кротом в тайожний союз

Готуються зустрічати братушек


Зелені мародери вже скінчили війну у сваєй галавє

Поляки просто виявились неготові до звичайного стану Вусікаtost
Вночі Усіка затримали в аеропорту Польщі, навіть вдягли кайданки (мабуть віз "диппошту" Зе). Але пріпіздент розбудив Сибігу і Клименка, і вони стали визволяти Усіка - ватний боксер це ж не покровчані.


4

Коментарі

118.09.24, 15:21

Я все-таки поглумлюсь з пейджерів: "Терміновий мегазбір на пейджери для "Слуг урода""

    218.09.24, 15:34Відповідь на 1 від Lesia777

    так, але відчуваю за новиною про пейждери знов робляться мутки..

      318.09.24, 15:36Відповідь на 1 від Lesia777

      Пейджерів не висточить. Нарід проголосує за ...Монатика

        418.09.24, 15:45Відповідь на 3 від evgstereo

        Не знаю...

        У мене в школі в класі був один дуже єврейський хлопчик і потім він переїхав в Ізраель. В 2014 році ми списались пару слів тоді ще в "Однокласниках", я написала просто пару незначущих слів, але українською. Тоді він написав пару слів теж українською, які мене вразили: "Ти не повіриш - тут, в Ізраелі, сім'ї рушаться через українське питання..." А ми так звикли до второсортності, що не могли подібне собі уявить. Зараз в ФБ його немає, від "Однокласників" я і пароль забула, тому спілкування обірвалось. А тепер війна і до них дійшла.

        Я до того, що не дивно, що і в нас в головах разброд і шатаніє, якщо у євреїв також якийсь розкол відбувається

          518.09.24, 16:51Відповідь на 4 від Lesia777

          Люди і нелюди є всюди.

            618.09.24, 19:18Відповідь на 5 від WalKing

            Так, але горе, якщо в країні нелюди регулярно беруть владу до рук. Факт в тому, що імперія завжди повинна воювать, такі закони імперії. А якщо це у них постійно, то війна - це просто нормально для них. Це проскакує в них часто навіть у геть відсторонених темах, коли вони говорять.

            "Крым русский потому, что здесь живут русские", "Донбасс русский потому, что здесь живут русские". Вони приходять, вбивають і поселяються, спосіб вибраться з Мухосранська...

              718.09.24, 19:43