Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Часопис Перемоги

  • 26.03.24, 18:36
wakeup Фух нарешті, питання з легітимністю вирішене


Чого тягнути, хай Смаглюк, Безвугла і Третякова напишуть закон - привязати кожного українця на цепок. Так пабідім

Яснапанятна, минулого разу цілили в Будангу, цього разу в Малюка Біба і Боба, два виконроба

look - по раша тв часто виступає Мертведчук - розказує, як вони захоплять Україну, і першим ділом "зачистять" всіх націоналістів, і що Україна буде частиною росії. Думаю, він озвучує справжні плани пуйла, а не договорняки, які собі Зе і Єрмак нафантазували
Image
Вже навіть папа римський сказав за наші енергооб'єкти, а Зебля як води до рота набрав. Боїться засмутити курваторів? Гайдукевич: Підкажіть, може хто бачив вчора-позавчора, що офіційний Київ просить зібратися Радбез ООН через обстріл ДніпроГЕСу і енергетичних об'єктів Харкова?

Постійні загрози кремлівських пропагандистів та кремлівців стерти з лиця землі Одесу, Харків, Херсон etc, та втілення їх у життя - Бахмут, Волноваха, Авдіївка etc відбуваються через замовчування ЗЕрежимом геноциду та не скликання ним Радбезу ООН.

Поплічник слуг (в коаліції із фракцією Зеленського) А. Бурміч з ОЗУ "Відновлення України" (екс-опзж) зареєстрував законопроєкт, яким передбачено публічне вибачення прокурорів за... розвалені справи. Нардеп також хоче матеріального відшкодування від органів...

Війська рф просунулися на кількох напрямках, - аналіз ISW за 25.03.24. В. Залужного та більше півтора десятка бойових генералів зняли 8.02.24. Зеленський це виправдав "потребою у перезавантаженні напрямків дій, пришвидшені... новою управлінською командою". Результати вражають!



Захід дав зброю - це ми молодці, виклянчили, дав замало - Захід поганий, а ми молодці - дуже чуттєво просили. І знаходяться ще розумововідсталі суб'єкти, які вірять петрушці з московських підмостків.





1

Останні статті

Коментарі

126.03.24, 19:37