Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Часопис Перемоги

  • 24.03.24, 16:36
Хіба не фахово Зеленський перезавантажив та пришвидшив армію та генералів? Невже наріт не відчуває плідний серпень, насичений вересень, потужний жовтень, незламні листопад, грудень, січень, лютий? А обіцяні справедливі відповіді під його особистим контролем? Куди там Черчіллю!


Худобі присвячується...

Сім'я голови АМКУ П. Кириленка придбала майно на 70 млн, яке оформили на родичів дружини (батьків-пенсіонерів і бабусю), коли він очолював Донецьку ОДА (призначений Зеленським). При цьому ніхто з родичів не має бізнесу, а офіційних доходів сім'ї не вистачило б на це майно.

ровладні "слуги" відмовляються коментувати ЗМІ скандал із майном родини голови АМКУ Кириленка, за призначення якого вони голосували у повному складі. Сміливості відповісти за свого призначенця у ЗЕмонобільшості немає.

Нормально так Лебігович в столиці прибарахлився, біля зеленого корита

Сумщину знищили, фініта ля кумедія



Як успіхи, довбойоби?

Сьогодні, як і в часи януковича, всі потоки йдуть в чорну на Банкову. Де процент більше, де менше, але абсолютно всі потоки закінчуються в офшорах мародерів Банкової. Тому ніхто не чіпає кіоски з безакцизними цигарками, підпільні казино, наркоманські аптеки і голів і членів ЛКК. Зе'логіка. Неначасі їм декларуватись, вирішила потворна зелена влада. Як і нам. Нахуя усім знати скільки напиздюнькали за цей час.

Петро Порошенко лідирує у голосуванні читачів видання The Page у рейтингу політичних інфлюенсерів

А членство в НАТО — буде кінцем війни. путін не зупиниться. Йому не потрібен ні Донбас, ні Крим, ні Херсонська, ні Запорізька області. путіну потрібен радянський союз версія два», - заявив Порошенко


3

Коментарі

124.03.24, 17:00

    224.03.24, 19:09