хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Часопис Перемоги

  • 16.08.22, 19:43
Хроніки. Як ЗЕ готувався до війни...

УЗеленського кажуть, знали про майбутнє вторгнення рашки і готувались до нього. А як же обіцянки шашликів? А! Це щоб не панікували! Провал своєчасної евакуації і втрачені тисячі життів на своїх виборців списали. Віддячили! А ось, як зелені готували зброю для захисту країни:

Сьогоднішні інтерв’ю Кулеби та Зеленського де вони підтвердили що давно знали про повномасштабну війну, і навіть собак своїх вивезли за кордон, але так і сказали українцям, це про злочини цієї влади, злочини які НІКОЛИ неможливо забути, заговорити, і тим паче пробачити…
Мені це нагадало, як комуняки пояснювали Голодомор - "так заводи ж збудували". Ото його ментальність
Вдумайтеся, після скількох загиблих і закатованих, він розказує про ледь не втрачені мільярди. І була б якась логіка, а то просто треба було встигнути вкрасти. Неможливо сприйняти.

З початку широкого вторгнення московітських орд було зрозуміло:
єрмаківсько-коломойська зграя їх чекала. Підготували південь для здачи, віддали його миттю

З Харковом, як обмовився Вовка, не вийшло. Здали Маріуполь та азовців. Тому ЗЕгниди замовчують теракт рашистів проти героїв.

З іншого боку він і запасний варіант співпраці зі слідством підготував

Кулеба Гордону: "Вторгнення рф викликало епохальну трансформацію Зеленського"
"За що ж,— хто-небудь попитає,-
Зозуля Півня вихваляє?
За те, що Півень годить їй
Та потакати добре вміє:
Рука, як кажуть, руку миє" (с)

look Навіщо вони при живому Зеленському заміряють рейтинги Арестовича? Хочуть зробити кишенькову опозицію? Як в Росії: є "системна" (офіційна, дозволена) опозиція, а є "не системна" — яку можна саджати? Знову з Порохом воюють замість Путіна? Як же це за%бало...
uhmylka В ОПУ натякнули Кличку, що можуть позбавити його громадянства.
Обома руками за! Але за умови, що позбавляти будуть особисто Зеленський, Єрмак, Арестович, Подоляк і Татаров — на ринзі в чесному бою — на кожного по раунду.
Розбавимо це свято урології спогадами ЯК ВСЕ БУЛО
Відкриваю рубрику 'країна готувалася'


umnik Цинічна жалюгідна потвора, яке все життя намагалася сподобатися тим хто нас зараз вбиває. Зрадили людину, яка весь свій професіоналізм досвід і власні кошти витрачала на спасіння країни, обравши оце.


umnik Не тільки Джанкой: під Сімферополем пролунали вибухи, над авіабазою піднімається дим

А теперь расскажите, что Вилкул патриот. Мурал с Борей в Кривом Роке фсьо. В кого хотів поцілити Вілкул: в Гончаренка чи в Б. Джонсона?




5

Коментарі

Гість: Inna_19

116.08.22, 20:34

    216.08.22, 22:06

    хард він і в Африці хард. )

      317.08.22, 12:07

      Я досі вшоці, чому мовчать військові сприводу дЄрьмука? Я постійно на фейсбуці прЄцедента залишаю коменти що суче-гнидо москальські тварюки вже за@ло. Я думаю якщо військові зроблять флешмоб до зЄ посадити дЄрма.. татар.. або посадемо все зЄородя

        422.08.22, 12:09