Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ранкова мозайка

  • 04.08.21, 10:50
Мені було цікаво, який саме концерт буде на День Незалежності?
Назва нічого так навіть. Незрозуміло але, типу, креативно.
І головне, зі змістом - «Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни» Причому, ДНК вони розшифровують саме як як "день незалежності країни". Правда свято називається - День Незалежності України. Так що з абревіатурою не склалося. Або просто не хотілося зайвий раз Україну згадувати?
Але це все дрібниці. Мені була цікава форма, в якій буде концерт. Я чекав грандіозного "оупен ейр", і думав - де ж вони розмістять цю величезну сцену з майданчиком для десятків тисяч людей?
   Все виявилося простіше. Буде ще крутіше. В "Олімпійському". За гроші.
В принципі, я згоден, що за все в цьому житті треба платити. Бо за поглядами я скоріш республіканець.
Якби не одне алеАнонсована сума витрат на свято - плюс-мінус п'ять мільярдів грошей платників податків. Тобто, за все це ми вже заплатили, начебто?
 umnik Стригти вівцю двічі - це теж гарна традиція. Вовни практично не дає. Але вівцю до покірності привчає. Піпл схаває
P.S. Подивився на касу дійства. Це називається не "квітки". Це називається "благодійний внесок". У найдешевшу фан-зону благодійний внесок складає 800 гривень. Далі - як завжди по ціні місць і зон.
І все. Свято за 5 млрд не для всіх. Тіко для благодійників.      Гліб Бабіч

1036x528, 73 Kb / штирлиц, тельняшка, берет, борман
За нашими джерелами в ОПУ, новий законопроект про "Великий гімн України" пропонує взяти за основу музику з шоу Бенні Хілла.
prostiteДовгий час мене дивувало, щов американських книгах і фільмах жахів клоуни - найстрашніші персонажі. Більше не дивує
959x448, 63 Kb / кофеин, работать, мозг
Часто ми навіть не задумуємося, наскільки правильний благоустрій може змінити атмосферу місця, при тому, що будинки лишаються тими самими.
Класний приклад такого перевтілення — вулиця Піша (Львів). Ніби ніякої фантастики, але занедбаний закапелок перетворився на затишну та живописну вуличку з купою цікавих деталей
wakeupМужики говорят, что у них нет депрессии, а потом уезжают за 100 км от дома в 4 утра, чтобы молча пялиться на поплавок
uhmylkaТут значит возникла идея сказки Андерсена. Живёт лысая покрышка, над ней глумятся другие покрышки, новые, а она страшно комплексует. А потом она превращается в прекрасного лебедя.
tostЛюди боятся, что их чипируют, при этом годами пьют АКТИВИРОВАННЫЙ уголь, никогда даже не задаваясь вопросом, КТО и ЗАЧЕМ его активировал

Смереки, розвішані над дорогою для маскування.
Район Raate біля міста Suomussalmi, Фінляндія, 10 км від радянського кордону 27 червня 1941 року

8

Коментарі

15.08.21, 08:30

    25.08.21, 10:42