Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Срач про великий герб

  • 24.11.20, 12:31
Сьогоднішній малий герб України хороший, але у зв'язку з мудрістю нашої великої більшості, потрібно робити поправки. Кольори беремо ті самі і послідовно вносимо нові символи та смисли.

1. Образ падаючого сокола не дуже. Сокіл десь собі там далеко, літає шось собі там, хижак, оце от все. Нам потрібна миролюбна пташина, яка при будь-яких проблемах або тікає в Польщу на трускавки, або ховає голову в пісок. Страус - ідеальний. Відповідно, стилістика має бути трохи інша - крила коротші, шия довша. Ну і спростити стилістику, щоб було общєпанятна.

2. Само собою, страус нікуди не падає, він гордо тримає голову догори, символізуючи наш нарід (ну, за винятком моментів з піском і трускавками, але то таке). Більше того, всі давно знають, що біди України через те, що прапор неправильно перевернутий. Ми виправляємо це і на гербі.

3. Три зубці для того, аби передати всю велич нашого народу та єдність у боротьбі проти бариг (73% - це вам не ето!) - це явно замало. Тому слід додати більше зубців. Кожен зубець уособлюватиме окрему особу, яка скинула Баригу. А щоб наш найвеличніший президент не комплексував через свій ріст, треба зробити зубці меншими.

4. Оскільки каляка-маляка, яку ми намалювали, дуже нагадує перевернуту менору, для того аби відігнати клятих прибічників Вальцмана і Гройсмана, ми удосконалимо наш прототип, зігнувши зубці та дещо змінивши перспективу вигляду. Гнуті зубці будуть символізувати незламність переконань виборців Зе, адже їх нагнули, а вони не ламаються.


Ось ми і отримали ідеальний герб, який символізує боротьбу нашого народу з клятими ворогами та підступними баригами.
   Саме вони підсувають нашому великому народу загадкові підлості, коли мудрі виборці наступають на щось металеве і ногою, а б'є їх чомусь чимось дерев'яним і по голові.

У мене всьо, доповідь завершив.     Marian Slabinoha
чудова пропозиція для поточної сітуації

3

Коментарі

125.11.20, 03:57

Взагалі то ідіотство. Якісь папуасській герб. Тризуб прекрасен. Історичен, символічен, лаконічен. Не треба нічого додавати!