хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Поважаю Фаріон, як фахівця філолога, проте...

  • 17.08.20, 12:51


Цікаво те, що різниця між Фаріон і умовним Азіровим полягає тільки в мові спілкування. Світогляд і набір слів в них абсолютно однаковий: "толерасти", "соросята", "гейропа" стововно опонентів - це винятково кремлівський дискурс. Та й навіть випускають їх на одних і тих же медведчуківських телеканалах.



А потім будуть нити, що це через Порошенка в них рейтинги впали і це Порошенко віджер в них майже всю притомну частину виборців...
І чого б це?      Mason Lemberg

Мене у цьому потоці лайна більше оцей фрагмент зацікавив: "Його ця гниль обрала, щоб знейтралізувати, знищити і врешті розстріляти Майдан через Війну, закладену мінським форматом. Іловайськ і Дебальцево цьому найкраще підтвердження".

privet Це ж шедевр, як зламати людям мізки.
"Війна закладена мінським форматом". Тобто до Мінська війни не було б чи вона б розсмокталася :) "І Іловайськ цьому підтвердження..." Іловайськ, Карл, який стався до мінських домовленостей - цьому підтвердження. Це ж треба талант, щоб так ґвалтувати причинно-наслідкові зв'язки.

В принципі технологія зрозуміла - концентровано накидати резонансні слова: "розстріляти Майдан", "війна", "Іловайськ", "Дебальцево", "мінський формат", на які реагують емоційно, і прив'язати їх до єдиної персони. І вуаля - її читачі киплять праведним гнівом.   Олена Грей
4

Коментарі

118.08.20, 03:57

Фаріон абсолютно хвора на всю голову. А з Тягнибока націоналіст як з лайна куля.

    218.08.20, 20:36Відповідь на 1 від Танк_

    а в мене подвійне почуття. Навіть підписаний. Якщо в політику не лізе з просуванням Свободи -гарно розповідає