Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

"Чим гірше - тим краще"

  • 05.07.20, 18:14
podmig Раньше когда говорили "Вова - ху%ло!", я знал про кого. А теперь путаюсь...



Serhii Marchenko: Трошки про курс долара. Блогери Зеленського зараз дружно жартують про "куплю 50 доларів по 27, а листопаді продам по 50". У Зеленського думають, що це дуже смішно: кінець епохи бідності вже рік як, а у прихильників Слуг вільних грошей аж на 50 доларів Але суть не в цьому. Курс долара не відображає стану економіки. Він не показує якість кредитних портфелів банків. Курс долара не скаже, кредитують власники банків економіку, чи збирають депозити і виводять через свої фірми з України, як робив старший Дубілет для Коломойського в Приваті.

А ще курс долара не показує, інвестують в Україну інвестори, чи ні. Курс долара нічого не скаже про заяву Томаша Фіали, який припиняє інвестувати в Україну.

Зараз курс лихоманить, але скоро він стабілізується і блогери Зеленського дотепно розкажуть вам, що все чудово, боятися нічого, порохоботи ідіоти і "ми же вам гаварілі!" Але це не так.

Звільнення Смолія і неконституційна атака на Нацбанк – не про курс. Це про економіку. Після відставки зрозумілого інвесторам Смолія і призначення чергового шмигаля, Нацбанк перестане бути гарантом стабільності. Скільки б Зеленський не розказував у Давосі про інвестиційних нянь, одне це звільнення ставить хрест на серйозних інвестиціях. Надовго ставить хрест.
   Тому не радійте, що курс не 50. Немає тут чому радіти

Шлях до Ростова
960x715, 201 Kb / зимняя дорога, дровни, ушанка, бутылка, кот, лошадь, рояль

Anatoly Datsuk: Статья "Надежды на реформы в Украине угасают" на сайте Bloomberg. Выдержки:
- Внезапный уход главы НБУ показывает отношение Зеленского к реформам, обещание которых помогло ему выиграть выборы. Многие уже потеряли надежду.
- Новости этой недели не могли быть хуже.
- Несмотря на монобольшинство в парламенте, Зеленский не может гарантировать, что депутаты одобрят его кандидата.
- Некоторые члены его партии поддерживают миллиардера Игоря Коломойского в попытке отменить произошедшую в 2016 году национализацию Приватбанка.
- Большой шаг назад.
Заканчивается статья цитатой Данилюка (того самого, который был в "дрим-тим" Зеленского): "Реформы маловероятны по двум причинам. Во-первых, их надо было проводить сразу после выборов, имея мандат на их проведение. Во-вторых, я не вижу никого в команде Зеленского, кто мог бы их провести. Я не вижу сияющих перспектив".

Вот не хотела писать, но уж слишком много походу заказных постов на тему: «Та прекратите панику, никуда тот доллар не полетит. Все пучком. Не паникуйте. Пусть профи комментируют и и.д.» у достаточно известных блогеров с большой аудиторией.
 Ну Окей, я, как человек проработавший 10 лет в финансовой сфере, а потом 12 лет на себя, могу как профи прокомментировать? Могу.
Комментирую.... читати далі Дана Яровая
6

Коментарі

16.07.20, 19:30

    26.07.20, 19:32

    Оксано ! Мені її ще попередня відсутність підозрілою була... А її хвороба - тим більше...

      37.07.20, 18:19Відповідь на 2 від Lzarichna

      якийсь він зашугано-одинокий. В інш країнах перша леді багато що означає