Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Рік тому Зеленський: Я ваш вирок! Я прийшов змінити систему!

  • 25.05.20, 20:55
Сьогодні: Урядовці не під запис зізнаються, що Шмигаль часом занадто обережно ставиться до Авакова.

"Було кілька випадків, коли весь Кабмін був готовий підтримати якусь постанову, але Аваков був проти. Тоді Шмигаль на нього дивився і казав: оскільки немає одностайності, відкладемо це рішення", – ділиться спостереженнями з УП один із міністрів.
 "Треба розуміти, Аваков ніколи не каже, що "я проти такого рішення". Він каже: "Добре, хороша ініціатива, але якщо через тиждень прийду вас заарештовувати, то не дивуйтесь. Бо це незаконно". І такий стиль має великий вплив на всі "гарячі голови" у нас", – додає інший член Кабміну.
Я ведь говорил, что с детства на каждых выборах голосовал за АрсенБорисыча... А я его еще больше ку!
umnik Авакер у нас значит шерифом заделался. Ну ок.
Только почему правосудие "крутого авакера" какое-то уж очень избирательное?
uhmylka Потому что ему не нужно быть стопроцентно законопослушным - достаточно быть законопослушнее "слуг народа" 

wakeup Верхом цинизма было подсунуть Зеленского в качестве президента народу, который 70 лет строил коммунизм, заряжал банки с водой от телевизора, лечился пирамидками, 3 раза вложился в МММ, верит в чипирование и не верит в прививки.

podmig Коронавірус - він як виборець Зеленського. Він дійсно існує, він дуже примітивний, від нього хворіє вся країна, він руйнує економіку - але серед моїх друзів його нема.

wakeup Всього за рік преЗЕденту вдалось зробити зарплату в 5-6 тис.грн не "принижуючою", а "нормальною". Дайте йому ще рік, і він зробить її "високою".

Офіс президента наполегливо працює над поверненням тепла
Також обіцяють, що Зеленський буде особисто зустрічати теплу погоду.
" Мы - бригада!"
5

Коментарі

125.05.20, 21:21

та ну їх... ) я як бовдур, доставляв в Manjaro перемикач клавіатури з AUR, а воно як бик впиралось ... через тиждень додумався , шо то не з проста, ... рішив поритись в настройках , ) а там хоч всі мови світу та ще й з прпорцями в треї , ))) от така ху*ня малята. ) а ще що сподобалось що вони там влупили в Мозіллу мало того що можна виставляти всі розміри шрифтів, та ще й зміною масштабу сторінки міняти тільки розмір шрифту, якщо сцайт дико впирається, ... в десятці такого нема ... що не день то відкриття, ) мало того що система по зовнішньому вигляду переплюнула все що можна , то ще й підстроїти можна як душа забажає . ) фейсбук навіть переробили в темних тонах з ярликами під IOS - шикарний вигляд. ) Десятка в дупі ... ) а Wine - з україно-мовним інтерфейсом, тобто PlayOnLinux,

    225.05.20, 21:31Відповідь на 1 від WalKing

    віртуалки в десятці зараз не працюють , вони там на її основі запустили антивірус, тобто використали всі можливості віртуалки для антивіруса, та ще й дико тормозили коли працювали , а в Manjaro Wine працює як в основній системі, - це просто капец ...!!! під кожну програму з Win 95-10 можна зробити свій віртуальний диск з ярликами самої програми в лінуксі не заходячи ні в які проміжні вікна , і вони ПРАЦЮЮТЬ , без тормозів --- я в шоці... !!! і це без офігенної по розмірам віртуальної машини з глюками ... СИСТЕМА - казка, просто треба поритись в насторйках , з одним гудзіком для натискання.

      325.05.20, 21:35Відповідь на 2 від WalKing

      Правда козаки , я так зрозумів мене вирахували , і напхали мені дизайнерських програм для лінукса Manjaro - приємно здивований. ))) хоча на їч сайтах читав що вони курують всіх своїх жертв ... ))) але це приємне куруванння. ) навіть писали що правлять системи вручну , якщо треба, ) - це потужня і добра справа. ) приємно здивований. )

        425.05.20, 21:53Відповідь на 3 від WalKing

        це ж надо? (хоч і не все зрозуміло доки не пройнявся)... Смартфон у мене музикальний,- хотів би ще на ПК звукову карту поміняти

          525.05.20, 21:58

          ще що цікаве замітив - в Manjaro звук чистіший , тобто робота кодеків відмінна ... ) правда програвачі треба підбирати - це моделіст конструктор . ) В Мозіллі , якщо сховав браузер в трей, при натисканні на ярлик відкриваються всі вікна на робочому столі як карточна система - вибирай вкладку яку тобі треба в даний момент візуально , а не в панелі вкладок, а віртуальних столів з провертанням кубом чи ковзанням вибирай скільки хочеш, тобто це - шикарна візуальна мтриця , десятка в дупі. )))

            625.05.20, 22:06Відповідь на 4 від evgstereo

            це ж надо? (хоч і не все зрозуміло доки не пройнявся)... Смартфон у мене музикальний,- хотів би ще на ПК звукову карту помінятичесно кажучи я не сподівавася , що це настільки продумана система для користувача , особливо для інтернету, настройок інтернету в віконному режимі для оптимізації набагато більше ніж в любій ОС від Microsoft ... ситему робили воістину таланти, все продумано , тільки йолоп її не настроїть під себе, дурницю зробив що поставив на слабий вінт ( 90 Мбайт/сек ) , найближчим часом займусь питаннням архівації , та відновленням - бачу що це не абсолютно актуально ... Система супер .

              725.05.20, 22:08Відповідь на 6 від WalKing

              що це абсолютно актуально *

                825.05.20, 22:12Відповідь на 7 від WalKing

                Графіка - навіть при кешуванні сторінок на слабому вінті скроллінг у всіх браузерах достойний... - не вимагає надпотужніх відеокарт.... до чого зараз прямує Microsoft семимильними кроками, в мене вже швидкість відеокарти впала в Win 10 на 25% у всіх тестах , тобто все йде до купівлі нового заліза, хоча й те що є досить економічне та ефективне .