Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

З чого починається Росія

  • 26.01.20, 16:15
Стаття 368, частина 4. "Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди."

"Діяння, передбачене частинами першою, другою або третьою цієї статті, предметом якого була неправомірна вигода в особливо великому розмірі, або вчинене службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, є: Президент України, Прем’єр-міністр України, члени Кабінету Міністрів України..."

Іншими словами, стаття 368, частина 4 прямо прописана під Президента України. І в даному випадку ми маємо справу саме з таким випадком - з одержанням службовою особою неправомірної вигоди.

А тепер дивіться, яка історія.
1. Президент скоює злочин, який неможливо трактувати інакше, як кримінальний, по якому йому світить від 8 до 12 років з конфіскацією.
2. Докази цього злочину очевидні, офіційні документи викладені.
3. Але. Поки Президент на посту, він не може бути підслідним жодному відповідному органу. Всі ці ДБР, НАБУ, ГПУ і СБУ мають справу лише з Президентом, повноваження якого припинено.
4. Діючий Президент уходить або внаслідок імпічменту, або внаслідок перевиборів.
5. Але імпічмент неможливий, тому що Верховна Рада контрольована "монобільшістю", і конституційна більшість не збереться для того, щоб скинути кормільця, навіть якщо він дитину з'їсть посеред Хрещатику. Бо це не тільки йому імпічмент, це і їм теж імпічмент.
6. Але всі розуміють, що після перевиборів йому залізно гайки, наступний президент гарантовано його посадить, бо по-перше, вони не будуть друзями, а по-друге, щоб показати, що він не такий і корупцію не толеруватиме. А корупція - ось вона, вже доведена й задокументована.
7. Тому перевиборів тепер не буде ніколи. Буде закручування гайок, щоб унеможливити втрату влади. Бо втрата влади тепер гарантовано закінчується тюрмою від 8 до 12.
8. А щоб не було перевиборів, треба відміняти демократію і вводити тиранію.
9. А якщо відміняти демократію, то треба забувати про Європу та Америку і розвертатися до РФ передом і задом одночасно.
...
10. ПРОФІТ. А хоча стоп. Наче ні. Це не профіт. Це щось інше на літеру П.    Alex Noinets

uhmylka За россиянский кошт он летал. Там ещё одно небольшое преступление, помимо коррупции. Зрада України называется
8

Коментарі

126.01.20, 16:29

    226.01.20, 18:12

    Хто ж його посадить? Це ж пам'ятник...
    ...нашій дурості...

      327.01.20, 04:01

        427.01.20, 21:12

        За Урал шмарклю.
        довічно