хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Отже, настав час діяти

  • 30.11.19, 13:07
9 грудня шановний пан Зеленський поїде до Парижа, де буде про щось домовлятися із Путіним. Про що – гадки не маємо. І ніхто не має. Виходячи із наших інсайдів і відкритої інформації складається враження, що українська сторона не має взагалі ніякого плану дій. Тому результати перемовин принципово непередбачувані. Можуть ні про що не домовитись (і це далеко не найгірший варіант), а може бути і так, що Україна в особі пана Зеленського візьме на себе зобов'язання, наприклад, провести прямі перемовини із маріонетками із ОРДЛО (тим самим фактично визнавши "ДНР" та "ЛНР"). Або, як варіант, підпише контракт про газ з "Газпромом", за яким Україна знову потрапить у залежність від РФ. Або розведе війська по всій лінії розмежування. Або, або, або...
  Ми збираємось на Банковій 8 грудня, у неділю, о 19:00. Ми проведемо там ніч, наступний день, коли будуть йти перемовини у Нормандському форматі, і дочекаємося новин з Парижа. Ми впевнені, що пан Зеленський на перемовинах буде налаштований більш обережно, якщо знатиме, що вдома його чекатимуть... в усіх сенсах.

Якщо Україна в особі Зеленського не здасть позиції, не домовиться із ворогом і не капітулює – добре. Якщо навпаки – тим гірше для Зеленського і його оточення. Поснідаємо в пеклі.

Якщо ви чекали знаку, то це ось він. День "Д" – 8 грудня. Висадка на Банковій. Беріть поганий настрій, є підозра, що він знадобиться.



Чи буде реакція - залежить від того, скільки нас буде. Промедление смерти подобно(с)
6

Коментарі

130.11.19, 16:09

    21.12.19, 09:50

      31.12.19, 13:05

      Мені здається, що є ризик повторення сценарію Майдану-2 і війни.

        42.12.19, 12:34Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Хай щось вже відбудеться, ніж жах без кінця

          52.12.19, 19:22Відповідь на 4 від evgstereo

          А якщо відбудеться страшний жах, це буде краще, аніж просто жах?