хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Через 100 років

  • 04.11.19, 11:00
У 1919 році Франція, як фактичний лідер Антанти, злила Україну, бо прем’єр-міністр Клемансо боявся посилення більшовицької Росії і хотів догодити вимогам Денікіна і Польщі за рахунок нашого права на самовизначення.

У 2019 році Франція, як один з лідерів Євросоюзу, намагається злити Україну, бо президент Макрон боїться посилення Китаю і хоче догодити вимогам Путіна щодо Криму і Донбасу за рахунок нашої територіальної цілісності і негайної інфільтрації в Україну території без перехідного періоду (денацифікація гітлерівської Німеччини тривала 4 роки до перших виборів у 1949-му).

Але різниця є.
Зараз ситуація гірше. Директорія УНР була хоч і слабкою, недоговороздатною та яку роздирали внутрішні конфлікти, а ще постійно міняла локацію через зміну ситуації на фронті з більшовиками та отаманщину, але діяла в інтересах України і делегація УНР на Паризькій мирній конференції 1919 намагалася переконати французів в необхідності підтримки незалежності і територіальної цілісності і привезла цілу книгу-презентацію на 120 сторінок, яка мала пояснити реальний стан речей. Тепер президент Зеленський повністю грає в одну гру з Макроном. А той хоче від нас лише поступок Кремлю, щоб задовольнити свої нереальні фантазії перетягнути РФ на Європейську сторону, відірвати від Китая, та навіть сам бере участь у гібридній війні Росії, коли у своїх заявах робить двозначні і несправедливі закиди щодо українців-нелегалів.

Проте, позитивний момент теж є. Тоді УНР та ЗУНР були вже розділені (Директорія уклала союз з поляками, ворогами ЗУНР, а ЗУНР - з Денікіним, ворогом УНР) і ворогів було значно більше. Зараз «войовнича меншість», патріоти себто, єдині і на Сході, і на Заході. І Польща вже не та. Тому, і Зеленському і Макрону варто вивчити уроки історії і наслідки помилок їхніх попередників, коли нічого бажаного не отримали, але потім значно більше втратили. Всі. А «войовничій меншості» знову готуватись відбивати Україну від нових нападів, до яких ворог готується давно і наполегливо та робити все залежне, щоб не дати Зеленському злити країну: свідомо чи через відсутність голови на плечах - це вже не важливо. Важливо вистояти. Зима і весна будуть складними.               Volodymyr Ariev
5

Останні статті

Коментарі

14.11.19, 20:05