хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Обмен

  • 07.09.19, 11:46

umnik Поздравляю зелебобов с капитуляцией, добро пожаловать обратно.
Далее, на повестку дня "нормандских переговоров" включен вопрос о проведении прямых переговоров между Украиной и ОРДЛО.
В пакет требований России по газовому транзиту включены пункты возобновления водо- и энергопоставок с территории Украины в оккупированный Крым.
6

Коментарі

17.09.19, 16:27

    28.09.19, 04:11

      38.09.19, 04:13

      Отож. А тупорилі зелебобіки підстрибують та аплодують. А між тим ще Сенцов казав: "Не треба нас звільняти за будь-яку ціну". Це якраз той випадок.

        анонім

        48.09.19, 12:38Відповідь на 3 від Танк_

        Отож. А тупорилі зелебобіки підстрибують та аплодують. А між тим ще Сенцов казав: "Не треба нас звільняти за будь-яку ціну". Це якраз той випадок.Они от рождения тупорылые это пидарье ебучее. Спросишь почему пидарье? Просто в отличии от геев у которых сбой от природы эти сами готовы подставить сраку. Короче пидары

          58.09.19, 18:48Відповідь на 4 від анонім

          Отож. А тупорилі зелебобіки підстрибують та аплодують. А між тим ще Сенцов казав: "Не треба нас звільняти за будь-яку ціну". Це якраз той випадок.Они от рождения тупорылые это пидарье ебучее. Спросишь почему пидарье? Просто в отличии от геев у которых сбой от природы эти сами готовы подставить сраку. Короче пидарыЩо нам робити - поки що незрозуміло

            анонім

            68.09.19, 20:29Відповідь на 5 від Танк_

            Отож. А тупорилі зелебобіки підстрибують та аплодують. А між тим ще Сенцов казав: "Не треба нас звільняти за будь-яку ціну". Це якраз той випадок.Они от рождения тупорылые это пидарье ебучее. Спросишь почему пидарье? Просто в отличии от геев у которых сбой от природы эти сами готовы подставить сраку. Короче пидарыЩо нам робити - поки що незрозумілоПодозреваю то будет 13-14 год только пидаров нужно будет просто убивать.

              78.09.19, 22:17Відповідь на 6 від анонім

              А чи це добре? Уявляєш, як хуйло буде розповідати, що ми неспроможні мати державу? Та й взагалі, під час заворушень, оті усі війська, що стоять на кордоні?
              Ну тобто так, мені теж хочеться аби був Майдан. І так, боюся, що без цього ніяк. Але що робити з хуйлом, коли воно все почнеться?

                89.09.19, 11:32Відповідь на 7 від Танк_

                Поки Зе витяг один камінчик з фундаменту. Подивимось далі. А Путін теж за новий майдан, навіть приготувався-що робити в разі заворушень. Відразу знецінуться подіїх в Криму , на сході... санкції виглядатимуть недоречно і запропонує Заходу -давайте я все швидко врегулюю! Евросоюз з полегшенням відіхне