хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Життя - біль

  • 21.04.19, 20:31

У компанії з 4 осіб, 3 - довбойоба. Сумно

Психбольница, воспользовавшись плодами демократии, выбрала себе главврача из пациентов

Свинопаси за кількістю перемогли козаків. Історія раз враз повторюєься

Різниця в цифрах говорить нам, що з незалежною Україною можна попрощатися на термін від 10 до 100 років 
Ну і коменти:
  -  Довбойоби.Якщо 75% за Зе, то серед них же як мінімум половина "патріоти", які в вишиванках ходили, стрічки носили жовто-блакитні, Писали "слава Україні" ітд. Я наприклад нічого з цього ніколи не робив майже, бо ненавиджу пусті слова. Це як освідчення в вічній любові серед 16-річних пиздюків.

-  Та ладно вам... Не царя выбирали.
Дело не в личности того, кого выбрали. Дело в тех 70+% долбоёбов, которые это сделали. Печально осознавать, что за пять лет подавляющее большинство населения так ничему и не научилось. Охлос.

в тому то й справа, що за розмовами із Зеєботами - вони хтять саме царя
   який долар по 8 зробе, х*й по 25 см, і шоб дівки давали

Ну теперь-то Стеця уволят наконец?podmig... Возьмут за хорошую работу в новое правительСтво

  - Колись в 99му, коли більшість обрала не Удовенка, а Кучму на другий термін, який на той час вже чітко проявив себе корупціонером, я побачив що цінності на яких я був вихований не співпадають із цінностями більшості українців а отже у мене немає майбутнього в Україні.
  Радує що за двадцять років, із зміною поколіннь, відсоток мудрих і гордих українців збільшився з 1.22% до близько 30%.  Тобто єдиний шанс шлях у України це вберегти свою державність і правильно виховати нові покоління (Мова+Армія+Bіра

-  Програли один раунд - і вже всі обісралися. Соромно на вас, сцикопіхоту, дивитись. Зберіть яйця в жменю і боріться далі, Чи ви, суки, гукаєте "Україна понад усе, героям Слава і смерть ворогам!" лише тоді, як це безпечно робити і як дівки бачать ваші витончені пози? Не будьте підарасньою, раз порох сказав шо будемо битись далі, то чистіть кулемет.

С зеленским Украине точно пиздарики. У нас в рашке вся вата ликует от результатов выборов
-  Посмотрим. Этот народ непредсказуем

-  Никаких 10 лет...    и 100 не будет. 
На протяжении веков, если Украину не терзали соседи набегами или захватами, украинцы сами себя терзали распрями и вот такими вот результатами выборов-голосований при принятии судьбоносных решений. 
Веры в эту страну и народ больше нет, и не будет никогда. Даже в случае кратковременных успехов можно быть уверенным на 100%, что сами же эти успехи и просрут.

Жаль, что за эти пять лет на Майдане и на войне потерян весь цвет настоящих патриотов и защитников, которые первыми, практически с голыми руками, встали на пути агрессора. Теперь их нет, и память о них быстро новой властью замылится. 
А народ... Народу пофиг. Лишь бы тарифы поменьше, кум на таможне и доллар по 8.

Украинцы с полным великолепием показали всему миру, что их поддерживать, за них заступаться и им помогать - совершенно бессмысленное занятие. Украинцы рождены страдать от собственной глупости, жадности и недальновидности. 
Мне очень стыдно перед моими коллегами из Европы, которые уже оборвали телефон и всякие скайпы-вайберы с вопросами из серии "Как же так? Вы же так боролись против того, что сейчас выбрали?". Вот и что им отвечать? И стоит ли отвечать вообще? Ибо любое слово отсюда теперь будет восприниматься как то, на что не стоит обращать внимания

6

Коментарі

121.04.19, 21:51

Чи є взагалі українська нація? Або це збіговисько буратін?

    221.04.19, 22:04Відповідь на 1 від Танк_

    Як казав Поддеревянський - свинопасів до війська (сечі) не брали, бо вони були ущербні і дурні. Козаки зажди гинули в війнах. Тому кількість свинопасів критично збільшилась, що згодом потрапили до російського крипатства... От вам наслідки. У 1918р - те саме. Свинопасів - большенство!!!

      321.04.19, 22:17Відповідь на 2 від evgstereo

      Ото ж