хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Ось ще вам аналізів в очі

  • 09.04.19, 11:58
Зеленський в 5-хвилинному "ексклюзивному інтерв'ю" (на розмову із серйозних тем на більше його хронічно не вистачає) каналу "Україна" сказав, що треба почати платити пенсії на окупованих територіях. І тут три варіанти:
   - або він тупо не рубає, що Україна платить пенсії українцям, що живуть на окупованих територіях. Але для цього треба заморочитись, зробивши довідку ВПО та їздити на контрольовану Україною територію (там усе складно, але це вже інше питання). В лютому Євген Марчук заявив, що за останні 4 роки Україна виплатила жителям окупованих територій близько 80 млрд. гривень.

Якщо Зеленський всього цього не знає - то лишній раз підкреслює свою некомпетентність, навіть у запланованих і записаних інтерв'ю;
   - або він тупо фантазує якось возити нал на окуповані території. Що ж, удачі (а Коломойський може поділитись досвідом роботи інкасаторів у регіоні в 2014му). Тоді це прямі вливання в ОРДЛО, бо хріна з два Україна зможе контролювати розподіл коштів на окупованих територіях, і "допомога" росіянам в утриманні окупованих територій;

- або він планує домовитись із терористами й возити пенсії в "американських кунгах" на окуповані території. Тут узагалі без коментарів, бо це означатиме фактичне визнання і легітимізацію російських бойовиків, чого Путін і добивається увесь цей час.

Обирайте, будь-який варіант виставляє його в негативному світлі. М'яко кажучи. Звісно, прихильники Зеленського можуть навалить сотку коментів, що не так зрозуміли, та він не це мав на увазі. Ага, тільки от ніколи не зрозумієш, що там мається на увазі, бо він говорить загальними фразами. І навіть у цих тезах на поверхні купа ідіотії.                            Роман Кулик

podmig  Забавное: во втором туре сойдутся украинец Порошенко, которого в народе считают евреем Вальцманом, и еврей Зеленский, которого считают украинцем Голобородько.

podmig  Криптовалюта України - бідкоїн. Необмежені можливості для фарму

podmig  Избрание малограмотного наркомана в президенты - это сигнал, что СТРАНА БОЛЬНА. Сигнал всем:
        - Олигархам: надо отжимать.
        - Партнёрам: надо сваливать.
        - Врагам: надо добивать.

 2017 год. Она тогда знала. "Людина, що зеленого уявлення не має..."
    видео на ФБhttps://www.facebook.com/babaandkit/videos/326087691435231/

"...а в 2017 он сообщил мне о решении баллотироваться. И я подумал: "А почему нет?", — Коломойский в интервью Makor Rishon (Израиль).
                                                     Соупадение?
8

Коментарі

19.04.19, 12:25

Не дай боже.

    29.04.19, 16:39Відповідь на 1 від WalKing

    кандидат "Хаос"