Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Говоріть зі своїми батьками

  • 11.03.19, 12:00
     Моя теща була за Тимошенко, моя мама була за Гриценка. Були донедавна, до нашої відвертої розмови з реальними цифрами.

В нас 9 млн. виборців віком старше 60 років . Ще раз, 30% виборців! Саме тому Тимошенко, Гриценко та інші «рятівники нації» паразитують на проблемах пенсіонерів і , як кліщі, насичуються бідою людей, пускаючи слину пустих обіцянок. «Наших пенсіонерів вбивають – свідомо і цинічно! Ми підвищимо пенсії і знизимо тарифи!» - бризкає слиною Йуля Володимирівна. «Ми підвищимо пенсії до економічно обгрунтованого рівня! Не буде космічних тарифів!» - вторить їй Аталотій Степанович. І їм байдуже, що це поза повноваженнями Президента, вони просто кусають електорат в найтонше місце, щоб висмоктати голоси. Що ж, мені є що відповісти.


Так, літнім людям найважче пройти через важкі зміни, які почалися в нашій економіці. Але через це пройшли поляки, чехи і всі інші успішні країни, яких нам зараз ставлять у приклад. Поляки теж проклинали своїх Бальцеровича і Валенсу, бо перелом історії це завжди болюче і виснажливо. Ще слід пам’ятати, що в них під лівим боком була Германія, а в нас під правим боком – зовсім інше Г, яке настирливо смердить і перешкоджає нашому поступу.

В жодній успішній країні немає низьких тарифів на енергоресурси. Бо це:
1. спричиняє високе споживання (хто ж буде економити дешеві ресурси?)
2. руйнує власне виробництво (ніхто не буде вкладати гроші у видобуток дешевих ресурсів)
3. спричиняє енергетичну залежність країни від імпорту (агресор тільки цього й чекає)
4. руйнує державні фінанси (бо тягар підтримки низьких цін лягає на бюджет)
5. є джерелом несправедливості і корупції (власник хрущівки виграє 1000 грн, власник палацу – 10 000 грн, злодії в краватках на маніпуляціях з цінами вкрадуть мільярди)

За п’ять років зроблено багато для побудови успішної і незалежної України і нам не потрібен поворот у темне минуле. Держава витрачає на субсидії сім’ям з низьким доходом більше 70 млрд. грн, але вона вже економить ще більше порівняно з часами низьких тарифів. І зекономлені гроші вона направляє на фінансування дефіциту Пенсійного Фонду.

Не може бути в країні висока пенсія сьогодні, якщо доходи Пенсійного фонду складають 214 млрд. грн, а виплати пенсій - 346 млрд. грн (дефіцит - 38%). Дефіцитні 132 млрд. грн видатків закриваються з державного бюджету, який складає всього 992 млрд. грн (на все!). Щороку ми намагаємося засунути в той бюджет і обороноздатність і соціальну допомогу і освіту і медицину і дороги і ще сотні важливих речей. Аж тут раптом з’являється месія, що знає чарівний рецепт, як збільшити пенсії, сск, у 2 рази – витягнути з рукава 350 млрд. грн. 
  Чудес не буває. Збільшити пенсії можна лише трьома шляхами:
1. Позичити гроші в інших країн (якщо ще позичать), проїсти їх за рік і хай діти й онуки думають, як повертати (ми вже платимо 128 млрд. грн за борги, набрані переважно Тимошенко та Азаровим)
2. Забрати гроші з інших видатків – відмовитись від армії, правоохоронних органів, доріг (так набереться 253 млрд. грн)
3. Працювати над ростом економіки, над збільшенням і виходом з тіні заробітних плат, що приведе до росту доходів Пенсійного Фонду і державного бюджету.

Тільки третій шлях має майбутнє і він не швидкий. Процес вже йде, пенсії вже зростають відповідно до нашого поступу. А популісти просто забруднюють довкілля пустою брехнею (куди дивляться екологи?)

Друже, говори зі своїми батьками. Вони мудрі і відповідальні люди. Вони щиро шукають відповіді на свої питання. Біда що, коли нас нема поряд, відповіді їм підсовують істеричні брехуни з недолугих ток-шоу. Наші батьки переживають за правильний вибір і завжди йдуть на вибори.        Vasyl Skorobohach 
7

Коментарі

111.03.19, 14:35

    211.03.19, 14:37

      311.03.19, 16:02