хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Залишіть вже Сердючку мо$к@лям!

  • 07.09.18, 14:49

Бачу в стрічці обурення щодо виступу Данилка у Сочі.

А де йому ще виступати? Те, що формат «потешные хохлы» більш не користується попитом в Україні свідчить про появу та укріплення реальної, а не шароварної сучасної української культури. В цій культурі вочевидь має бути і буде своє місце для бурлеску і вертепу. Але для бурлеску українського, а не малоросійского.

В Росії же, яка не визнає в українцях самостійної сучасної нації, артист має всі шанси підзаробити.

Ярко одетые малороссы с их звонкими напевами, сало, горилка, молодуха. Саме на таких колоніальних образах будується українська ідентичність за версією росіян.
  Ми же за останні роки пройшли великий шлях у переосмисленні національних символів та у розумінні того, хто такий українець і що він є.

Потешні хохли назавджи залишились у пам`яті прибиральниць Кремлівського палацу з’їздів. Замість них з попелу ДАПу повстали сучасні українці.

Шароварщина в принципі була явищем штучного і тимчасового перевтілення радянських людей в образи України, намальовані для них ідеолгічним відділом ЦК. Саме для того, щоби зовнішній гротеск підкреслював внутрішню пустоту цих образів, а через це - дискредитував і саму національну ідею.

Жива Україна, яка віднайшла себе після початку війни, має живу культуру. Тому у виступі Данилка у Сочі є щось екзистенціално закінчене і логічне. Мертве воз’єдналося із мертвим. Привид малоросійської культури, який був віднайдений країною тортур та смерті, повернувся до привиду самої цієї країни. Це свято некрофілів повинно надихати нас на думку, що ми - живі.

Просто не ходіть на концерти артиста і залиште Сердючку москалям. Хай мучаться.  Сергей Высоцкий
13

Коментарі

17.09.18, 21:05

Прочитав.и шо слобідка того не Україна.то и Київська Русь ...
Да донбасян всегда .....
Суть статьїї про сердючку . І де були інші коли Данилко відкривав усю ту посту порожнечу . І якщо козак Данилко привід то шо кого так торбуе? То як . Кому нетак покиньте Львів залиште Карпати переїздить жити в дике поле хапайте лома и довбидь вугілля. Сій пшеницю й сонячник . А ліс красти і бурштин ми будемо.

    27.09.18, 21:58Відповідь на 1 від borstan

    Суть статті в культурі і в тому, що у 90-х нас, як і росіян підсадили на попсу. Всю інфу ми отримували виключно з телевізора. Ось і розгрібаємо за всі відносно тучні, ситі роки

      Гість: Nahibator

      37.09.18, 22:08

      Он и не скрывает, что ездит на корпоративы за лес. Знать, бухать закончил.

        47.09.18, 22:40Відповідь на 3 від Гість: Nahibator

        а тут корпоративы закончились, шальных денег нет как во времена донецких. И по словам самого Данилко - он оч любит раскошную жизнь

          57.09.18, 22:57Відповідь на 3 від Гість: Nahibator

          Он и не скрывает, что ездит на корпоративы за лес. Знать, бухать закончил.Но белочка третьего рейха неотпускает. Лучше быть себена уме чем кумиром посмертно.

            67.09.18, 23:20Відповідь на 2 від evgstereo

            Суть статті в культурі і в тому, що у 90-х нас, як і росіян підсадили на попсу. Всю інфу ми отримували виключно з телевізора. Ось і розгрібаємо за всі відносно тучні, ситі рокиМы были нацией до сталинских геноцидов
            Да мы разные но это достоинства а недостатки. Унасбыл лидер кто пошел за ним ждали выборов .и Чорновола как и Скрябина . Да меня бесят суждения балачкы. А сами. Землю паевую продать мечтают. А колективное хозяйство неским. Одни рабы. Да мы самостийни хозяева на своей земле. Границу юридически не подписали . Прошу давайте дбати про себе. Я предлагаю законным путем ..ОО нам в помичь

              78.09.18, 03:36

              Ничего другого не ожидал. Потому что, кроме всего, артист Данилко просто очень неумный человек. Проще говоря редкостный дурак.

                88.09.18, 12:21

                Місце Кобзона пусто не буває

                  98.09.18, 14:30Відповідь на 7 від Танк_

                  Но оч богатый. Успел оседлать образ и раскручивать более 10 лет. Не умным не назовешь

                    108.09.18, 17:41

                    Раш"я, гуд бай.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна