Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Камінг-аут медіамерзота

  • 08.08.18, 21:07

Розумію, що марно, але все чекаю, коли наші українські журнобляді вже влаштують флешмоб — камінг-аут.

Ну типу - доброго дня, мене звуть, і я працюю на. Ну типу такі всі "сумління нації", слідкують, хто де пожрав чи чого купив, можна думати, що всі ці люди існують виключно за рахунок Отця, Сина та Святого духу.

Але ж ні, всіх можна умовно розділити на працюючих на Пінчука - зятя колишнього президента, Фірташа - чувака, якого Сьома Могілевіч разом з Путіним поставили свого часу "на газ", Ахметова - тут прізвище говорить саме за себе, Коломойського - рейдера, який "вирішував питання" в тому числі і шляхом вивезення особливо впертих до лісів Дніпропетровщини ну і ще всілякого зброду поменше.

І ось саме цих людей так дратує відкриття магазинів Рошен чи відпочинок людини, яка принаймні створила справжній бізнес, а не просто вкрала. Бо я чомусь ніде не бачив жодного магазину Пінчука і Фірташа, а за умовно магазин кредитів Коломойського держава заплатила мільярд і ще залишається винна.

Саме оці от люди переймаються долею придуманих їми ж "піввареничних бабусь", чи високими тарифами. Саме ці песики зараз грають ролі обурених пролетаріїв, хоча справжній пролетарій охуїв би від однієї їхньої СМС-очки з зарплатнею. Однієї маленької СМС-очки не враховуючи бонусів і премій.

Але ж про свої СМС-очки вони чомусь поговорити не хочуть, або вважають це чесно заробленими статками. Ріалі? Чесно заробленими ким — Фірташем з Коломойським? Ха-ха.

І знаєте чому особисто я буду голосувати за Порошенка? Не тому, що він найкращій реформатор чи велика свята людина — ні.

Я просто хочу, щоб усі ці блазні і особливо їхні хазяї поїли лайна, стулили пельку і просто зникли.

Щоб вони зрозуміли врешті решт, що їхня влада скінчилась і не повернеться.

І витрачали вже свої "тяжко зароблені" грошенята на справжніх блядей, а не на "українських журналістів".Sergii Iesipov
5

Коментарі

18.08.18, 21:13

    28.08.18, 21:14Відповідь на 1 від Андрій1961

      Гість: сонный

      39.08.18, 04:38

        412.09.18, 19:12