хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Шоб ви знали. Новини одним рядком

  • 25.10.15, 15:01
Фейк дня. А правда така: Обама пояснив своє вето тим, що цей закон обмежує його можливості закрити центр утримання під вартою в Гуантанамо до кінця його президентського терміну та зауважив, цитата: «давайте мати бюджет, який належним чином фінансує як нашу національну, так і економічну безпеку». Про Україну він нічого не сказав, коментуючи своє незадоволення законом про військові витрати у 2016 році.
СМИ придумали цитату президента Польши о возврате украинских земель - http://saracinua.livejournal.com/3497319.html

Госдепартамент США отрицает сотрудничество с фашистской Россией в Сирии - http://ru.krymr.com/content/news/27317631.html

Міністри оборони США і Катару обговорили боротьбу з "Ісламською державою" // Нагадую, Катар стане основним одержувачем вигоди після того, як ассадівсько-московсько-ігілівські терористи будуть знищені, а по території Сирії будуть побудовані потужні газогони до Туреччини і Європи.
Чутки. Наступление армии Асада под Алепо захлебнулось: повстанцы заявляют о больших потерях асадитов. У Туреччині затримали росіян, підозрюваних у зв'язках з ІД

Москва вошла в топ городов мира с наихудшей репутацией, согласно рейтингу, опубликованному консалтинговой компанией Reputation Institute. В тройке лидеров Мельбурн и Стокгольм, а Москва заняла 99-ое место, оказавшись в тройке городов с наихудшей репутацией. Строчкой выше оказалась столица Кении — Найроби, а на 100-м месте столица Ирана Тегеран, на 101-м — Багдад.
В сети появились фото американских контрбатарейных радаров AN/TPQ-36, которые в середине ноября уже прибудут из Соединенных Штатов Америки в Украину.

жарт сьогодення

6

Коментарі

Гість: InnaFL

125.10.15, 22:15

    226.10.15, 18:39

    Правильно - и мух пусть отгоняют!