хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Теракт пІд Радою

  • 01.09.15, 09:04
limonov_eduard в Понеслась душа в рай
То о чём мы давно уже говорили, и на что надеялись, кажется началось.
После голосования в Верховной Раде за самые незначительные изменения в статусе отдельных регионов Донбасса (каковые, в любом случае,не удовлетворяют ДНР и ЛНР ),
возле Верховной Рады в толпу правоохранителей бросили гранату, утверждают что до 100 раненых правоохранителей и только что сообщили, что есть погибшие.
     То-есть они вцепились, наконец, друг другу в глотки, киевские национал-революционеры.
Раду осаждают силы партии" Свобода "Тягнибока, и партии Ляшко.
Ляшко уже призвал к созданию Комитета Национального Спасения.
Так что понеслась душа в рай! Хорошо-то как !

       Возрадуйтесь, русские люди,желанный день настал, я полагаю.

и Про Зраду...  http://archerss.livejournal.com/1175532.html   пояснення 


2

Коментарі

11.09.15, 09:49

Тобто граната на вчорашній день - це головна тема? А те, що верховна зрада здійснила конституційний переворот, Вас не цікавить? Ну, Ви і вишиватник! Краще постити те, що раша санкціонні продукти знищує, чим коментувати зміни до Конституції.

    21.09.15, 10:00Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    читайте пильнише, там все пояснюється. доречі, запитували ви себе хто вас завів про такі думки, надав інфу -про все пропало? Робіть висновки. Навіть дуже хороша констітуція США з часом змінювалась поправками

      31.09.15, 10:52Відповідь на 2 від evgstereo

      А до чого тут США? Читайте нашу Конституцію. Там все вже передбачено. І децентралізація і повноваження громадам, а те, що порошенко з гройсманов внесли, то це узурпація влади і колективізація. Від громад там нічого не залишається. А вчора ще й прозвучало, що скасовують 92 статтю. Це що, глум над нашою свідомістю? Казати що рабство це свобода, а чорне це біле - вищий пілотаж наперсточників. А потім ще й теракт влаштували для того, щоб заборонити мирні зібрання. Кукловоди! Я так зрозуміла, що ви з тієї кагорти людей, які вважають, що мотузка на шиї це проста прикраса. А кайдани на ногах потрібно розфарбувати в патріотичні кольори.

        41.09.15, 11:50Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Що я можу Вам сказати,- загинув юнак, це по путінські, через кров. Як у 1905 р - Ніколай став кровавим.Як все скінчилося - знаєте. Зараз це свободівське словоблудіє, здається написане в Кремлі. От хто потерає руки. В умовах війни саме так на вимоги окупантів реагувати треба.От після війни нихто не зашкодить подавати на розгляд закони.

          51.09.15, 12:21Відповідь на 4 від evgstereo

          Закликаю Вас - зніміть кайдани, а не маскуйте їх вишиванкою! Приходьте на судове засідання до Дзержинського суду 22 вересня на 11.30 суддя Чайкіна. Позивач Кривда проти міськради (справа про закриття 54 школи). Запевняю - адреналіну вистачить. Чайкін (її чоловік) що в Жовтневому суді вже взяв самовідвід.

            61.09.15, 12:34Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Багато пафосу псевдоукраїнського! Наслухались! Я розумію, шановна- ця клада не може люструвати Вілкула, але це робить народ на місцях. І правільно -відповідно до демкратич принципов. І досить зараз Вілкулу побудувати ще пару дитяч майданчиків,- знов громадяни міста його оберуть. І це прикро. Але всі питання не до влади. Що там перше вимагав Тягнибок_ Зніміть Авакова! Так це і Москва хоче ..ось почитайте листування http://ibigdan.livejournal.com/17663756.html

              71.09.15, 12:41Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

              Тобто граната на вчорашній день - це головна тема? А те, що верховна зрада здійснила конституційний переворот, Вас не цікавить? Ну, Ви і вишиватник! Краще постити те, що раша санкціонні продукти знищує, чим коментувати зміни до Конституції.Світлана, я вже ДАВНО замітила, що ГОЛОВНИМ ЗАВДАННЯМ цього гаспадіна являється убаюкувати, відволіккати увагу українців від ГОЛОВНИХ ПРОБЛЕМ у СВОЇЙ ДЕРЖАВІ. Саме неприємне, що мої ХОРОШІ Друзі на це ДОСІ ВЕДУТЬСЯ.
              Про ДИВНИЙ теракт ми вчора говорили, а сьогодні цей явно російськоцентристський (навіть не можу сказати "пан" господін нам цитує україноненависника ЕДУАРДА ЛІМОНОВА!!!
              Відсутність ЖОДНОГО ПЛЮСА красномовно говорить, що з ним НІХТО не погоджується. Зрозуміли, друзі, хто за НЕЙТРАЛЬНЕНЬКИМ ніком evgstereo?

                81.09.15, 12:48Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

                Света, бачу підключилася важка арта Краще тікайте! Не будьте схожі на плач Ярославни...і щиро бажаю вийграти в судовій справі

                  91.09.15, 12:54Відповідь на 2 від evgstereo

                  читайте пильнише, там все пояснюється. доречі, запитували ви себе хто вас завів про такі думки, надав інфу -про все пропало? Робіть висновки. Навіть дуже хороша констітуція США з часом змінювалась поправкамиВсе ще лякає московитів сама розумна жінка України з косою? Коли вже до всіх резидентів прийде кістлява з косою? Хоч цього не люблю, а для вас, "нейтральненький" наш Женястєрєо, виставлю фото листівки про презів та Конституцію в сирисири та її правоприємниці Московії і США. Я вам надішлю запрошення.

                    101.09.15, 12:57Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

                    Закликаю Вас - зніміть кайдани, а не маскуйте їх вишиванкою! Приходьте на судове засідання до Дзержинського суду 22 вересня на 11.30 суддя Чайкіна. Позивач Кривда проти міськради (справа про закриття 54 школи). Запевняю - адреналіну вистачить. Чайкін (її чоловік) що в Жовтневому суді вже взяв самовідвід.Світлана, не надривайся. Пан за РУБЛІ виконує свою пропагандистсько-руйнівну роботу? Едуард Лімонов - кращий показник ідеалів кремлядського засланця!!! Жаль, що це так довго доходить до наших "жирафів".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна