хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Блогосфера про сьогодення

  • 12.07.15, 11:54

Mustafa Nayyem  (не буду повторять инфу, поэтому - резюме) ...Теперь о причинах. По рассказам местных это передел рынка контрабанды сигарет. Кто с кем и что делил, пытаюсь выяснить.

Аллан Левітов: В стране все идет на лад.
Реформы - худо-бедно проводятся. Наводится порядок. Вот - полицию новую запустили. Успешно. В нефтегазовой сфере наводят порядок. Михо, опять - таки.
Контрабанду жмут
Путин реально ПРОИГРЫВАЕТ. На него надавили со всех сторон. Обложили санкциями. Вот он уже увел орков из Широкино. Вот уже его марионетки робко говорят, что "Дебальцево - не совсем их юрисдикция". Т.е. все - гут. Осталось только продолжать в том же духе - и за полгода-год рф сдуется.
НО! Есть только один вариант как уничтожить Украину за это время.
Майдан 3.0!  Специально от ГРУ РФ! И кто же им поможет? Ну-ка?

ПРА - та-та-та, та-та, та-та
ВЫЙ - та-та-та, та-та, та-та
СЕК та-та-та, та-та, та-та
ТОР! та-та-та, та-та, та-та
Можете кидать в меня гнилыми яблоками - можете отписываться, с сего момента я официально считаю, что организация Правый Сектор - проект кремля. И была таковым изначально.
(Что не исключает наличия в нижних-средних уровнях орг-и искренних патриотов, которые верят своим "провидныкам" - аналогично с Фирташевской ВО Свобода)
Моя личная позиция.

Дохтур Лівсі: Ми усі винні у тому, що сьогодні сталося в Мукачево.
Ще з самого початку було зрозуміло, що ідея роздати цивільним зброю і сформувати добровольчі батальйони під командуванням невідомо кого рано чи пізно приведе до того, що зброя потрапить до рук криміналітету. А, враховуючи, які "іграшки" гуляють на сході, переділ часів 90-х нам буде згадуватися, як дитячі забавки з пукавками.
Коли влада, усвідомлюючи небезпеку, намагалася розформувати добровольчі батальйони, саме ми завадили це зробити, пригадуючи завойоване потом і кров'ю право цих батальйонів бути героями війни.
Тільки всюди, де є право і привілеї, рано чи пізно з'являються покидьки.
І от уже Правий Сектор, покриваючи бандитів і контрабандистів, що ховаються під брендом організації, хоче використати ситуацію для тиску на владу.

Dmytro Gnap: Речник Правого сектору: Ми боролися з контрабандою на Закарпатті. За це нас атакували.
Я: Як саме ви боролися? Багато вилучили? І куди поділи вилучене?
Речник ПС: Е-е-е-е-е...
Я: Нардеп Ярош багато запитів написав про свавілля угрупування депутата Ланьо?
Речник: Е-е-е-е-е...
Я: Дякую, нема питань.

Аллан Левітов: Самое смешное, что всем защитникам "патриотичных любителей пострелять из РПГ в мирном городе" я задавал почти ТЕ ЖЕ вопросы, что и Дмитро Гнап спикеру ПС (который на все отвечал "Э-э-э-э"):
- Если ПС действительно боролся с контрабандой на Закарпатье - каким образом боролись (есть ли "мирная" история борьбы)?
- Если ПС действительно боролся - БЫЛИ ли депутатские запросы от народного депутата Дмитрия Яроша по поводу преступлений нардепа Ланьо? (а, должны были - если это действительно борьба с контрабандой - а не передел потоков).
Вопрос который я не задавал, а стоило:
- Много ли контрабанды изъяли и ГДЕ ОНА?

3

Коментарі

112.07.15, 13:30

Не плюсую. Ця пісня складена спеціально, щоб ми і далі мовчали і покірно дали себе загнати в стойло. А вони тим часом Конституцію змінюють, вводять диктаторські закони, а ми думаємо весь час, щоб не "підігрувати Путіну". Та плювали на нас усі - і Путін і Європа, поки ми самі в своїй країні не створимо правову державу.

    212.07.15, 13:40Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    у всяк разі головне порядок, а знач спокій. Непорядок на користь московітам. Саме Правова держава починається з наведіння порядка. В Грузії було багатьом боляче наведіння порядка. Образи втамуються - нові ознаки цівілізації залишаться

      312.07.15, 13:45Відповідь на 2 від evgstereo

      А де він, той порядок? Вас влаштовує, що "севертранс" заплатив в ОДА хабар і тепер безперешкодно збільшує тарифи на перевезення. У нас вже в село 12 грн. Та по місту 5, щоб зїздити до суду мені потрібно витратити 44 гривни. Порядок?

        412.07.15, 13:49

        До речі. не раз бувала на Закарпатті і зокрема - в Мукачеві і районі. Там такі схеми, що Лугандон ридає у кутку. І головні питання - не до ПС, а до Балог, Шуфрича і того ж Ланьо. Там, рано чи пізно, все одно рвонуло б. Бо там немає ніякої влади крім Баложої і ригівської, і ніколи не було навіть радянської. І я не дивуюсь, бо до такої проблеми рано чи пізно дотягнулися б кремляді. Я навіть дивуюся, що це сталося так нескоро. І ще до речі: а вас не дивує, як такі скоти як Балога і Шуфрич знов потрапили у ВР? Читайте мою замітку, вірніше не мою. а копіпаст із замітки моєї колеги, знаної і дуже поінформованої і компетентної журналістки.

          512.07.15, 13:50Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

          кам 4

            612.07.15, 13:57Відповідь на 5 від ab absurdo

            Кияни це розуміють. https://www.youtube.com/watch?t=184&v=1mzF9nQmv0s

              712.07.15, 13:59Відповідь на 2 від evgstereo

              Та що там правий сектор? Наші Криворіжці на фронті босі і голі. А Аваков не бачить. http://g-tv.tk/news/1051-v-17-y-tankovoy-brigade-2-y-batalon-nazrevaet-bunt.html