Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Новини одним рядком

  • 30.10.14, 17:38
 Середа. Фантік до долара 42.903 (44.5 коп), з такими темпами в четвер святкуватимемо черговий ювліей. :) Євро = 54.739 (+63 коп)
Четвер. На біржі твориться зось незрозуміле. За добу вилка скакала від 43.840 (новий абсолютний рекорд) до 41.522. Євро — новий рекорд 54.920. Теж сильно скаче.
// А, так ось, що сталося! Крємльовська срашня вирішила увімкнути друкарський станок і завалити срашку десятками трильйонів (!!!) рублєй.
Банк "России" в следующем году выдает банкам РФ беспроцентные кредиты в размере 25 трлн рублей, а в 2016 году — 30–35 трлн рублей. Всё это за счет эмиссии национальной валюты.

Московський рубєль остаточно стає гігафантіком. Маленький розрахунок.
Одна банкнота 5,000 рублєй важить 1.04 грам.

35 трлн рублєй — це 7 млрд. таких банкнот. Або 7,280 тон папірців найбільшого гатунку. Нічим, окрім понтів, не забезпечених.

Москвичи начали массово скупать иностранную валюту, прежде всего, доллары и евро, сообщает портал «Банки.ру».

Прокуратура звільняється від людей Пшонки, які залишають свої посади відповідно до закону « Про очищення влади» із забороною повертатись на держслужбу

Через українську кризу в Європі зріс попит на танки

Karl Volokh: Папа Франциск сегодня на конгрессе ученых признал теорию Большого взрыва и теорию эволюции не противоречащими христианской вере. Этот парень вызывает у меня все большее восхищение
США постачатимуть Україні високоточні військові технології, які допоможуть військам, що б'ються на сході, захистити себе. Про це повідомив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт в інтерв'ю "Українській правді".
Американский сенатор: США предоставят Украине оружие в ближайшие недели

На Старороссию отправлен очередной "груз 200" - еще 150 "заблудившихся" вояк

Розділ Донбасу зупинений, бойовики готуються до війни, - Захарченко
Лідер донецький бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що українська влада відкликала підпис під угодою про погодження лінії розмежування на Донбасі.
Бойовики "ДНР" та "ЛНР" перевдягаються у форму українських нацгвардійців та готують провокації із масштабними жертвами. Росія перекидає в Україну свої війська.
Наконец, выяснилось, что же на самом деле было основным грузом в так называемых "конвоях Путина", которые нелегально переправляли из России в Украину. Под видом гуманитарной помощи в них ввозили солдат армии России и боекомплекты для систем "Град", "Ураган" и "Смерчь". Это следует из перехвата телефонного разговора между двумя российскими военными, передает телеканал ТСН.

2

Коментарі

130.10.14, 19:15

так какого хрена пускать сюда эти конвои??? Расхреначить, если войдут!

    230.10.14, 20:59Відповідь на 1 від ab absurdo

    Вот наш боец из Кр Рога дает ответы на мног вопросы http://www.youtube.com/watch?v=E6TIlZwLicI