Борщ...
- 01.08.14, 23:19
Мозкова свиняча кістка і штук шість реберець з молодого бичка, телятина то не м'ясо. Правильне м'ясо має бути пророслим.
Буряк-8 невеликих штук(невеликі-молоденькі-тіпо лолітки-дурні але соковиті)
4 штучки за день до того підмариновуєш
Пів жменьки білої фасолі, за пару годин до БОРЩУ треба замочити
Пів капустини
Морква і цибуля для зажарки
Штук 6 картоплин, бажано чернігівської або гуцульської маленької білої - у вас на німцях купуй французьку.
4 штучки сливки венгерки, пів кислого яблука, пів кабачка, часник,старе сало, чабрець і стручок сухого червоного перцю гострого
помідори.
Зелень-петрушка, кріп
Сметана домашня
Закидаєш м'ясо-вскипіла вода-злив і знов у холодну воду-на маленьку бульку на дві години і одну велику картоплину-вона має розваритись в результаті вщент плюс корінь селери і петрушки. Через годину фасолю-най вариться довго, ще через годину треш буряк той шо замаринував і свіжий і туда. Потім через мінут 20 капусту і картоплю і перцюгу. Ще через 15 хвилин всю ту поїбень аби закислити це чудо - сливку, яблучко, кабачок, помідори в кипятку відділити від шкірки,протерти з краплею цукру і туди ж. в кінці треш моркву і з цибулькою зажарюєш і туда, паралельно часник із старим салом з крупною морською сіллю перетираєш у тій ***ні яку я забув як називається-тіпо-чугунне відерко маленьке із товкачем. Засипаєш разом з зелепугою в каструлю з уже виключеним вогнем.
Буряк-8 невеликих штук(невеликі-молоденькі-тіпо лолітки-дурні але соковиті)
4 штучки за день до того підмариновуєш
Пів жменьки білої фасолі, за пару годин до БОРЩУ треба замочити
Пів капустини
Морква і цибуля для зажарки
Штук 6 картоплин, бажано чернігівської або гуцульської маленької білої - у вас на німцях купуй французьку.
4 штучки сливки венгерки, пів кислого яблука, пів кабачка, часник,старе сало, чабрець і стручок сухого червоного перцю гострого
помідори.
Зелень-петрушка, кріп
Сметана домашня
Закидаєш м'ясо-вскипіла вода-злив і знов у холодну воду-на маленьку бульку на дві години і одну велику картоплину-вона має розваритись в результаті вщент плюс корінь селери і петрушки. Через годину фасолю-най вариться довго, ще через годину треш буряк той шо замаринував і свіжий і туда. Потім через мінут 20 капусту і картоплю і перцюгу. Ще через 15 хвилин всю ту поїбень аби закислити це чудо - сливку, яблучко, кабачок, помідори в кипятку відділити від шкірки,протерти з краплею цукру і туди ж. в кінці треш моркву і з цибулькою зажарюєш і туда, паралельно часник із старим салом з крупною морською сіллю перетираєш у тій ***ні яку я забув як називається-тіпо-чугунне відерко маленьке із товкачем. Засипаєш разом з зелепугою в каструлю з уже виключеним вогнем.
В холодильнику має бути домашній самогон виморожений і виморожене сало з Чернігівщини або вінничини - тіко там вміют сало робити. Стругаєш то сало на папіросний папір-кладеш на хлібчик присипаєш чорним перцем, крупною морською сіллю, наливаєш і сіпаєш. Каструлю поки не відкривай!!!! Побігло всередині як Ісусик пяточками. Відтак сіпаєш ще одну за тих хто на Небесах. Не закусюючи!!! Потім встаєш, наливаєш глибокий таріль Борщу, зверхи ложку сметани. Сіпаєш третю і з Богом.
5
Коментарі
ЛанаСкала
11.08.14, 23:37
Ого, які у чорненького довгі пальці!
ЛанаСкала
21.08.14, 23:38
Ой, а про борщ так смачно розповів -
evgstereo
31.08.14, 23:41Відповідь на 2 від ЛанаСкала
завтра на базар за салом
ЛанаСкала
41.08.14, 23:48Відповідь на 3 від evgstereo
Нє, пока є. У неділю може печінки куплю. Сьогодні зарубала курку і півня, то поки що є що сім"ї зкормлювати
evgstereo
52.08.14, 00:07Відповідь на 4 від ЛанаСкала
без півня можна завтра проспати
ЛанаСкала
62.08.14, 00:11Відповідь на 5 від evgstereo
Та його треба було зарубати, бо кури - бройлєри, а муж так їх розкормив, що півень на ноги впав! Та й курка кривенька була, то до компанії пішла.
div777
72.08.14, 01:19Відповідь на 6 від ЛанаСкала
то за те що кривенька цюп по шиї ? ходила собі ряба нікого не чіпала аж поки господиня голодною не стала (щось типу віршика вийшло)
ЛанаСкала
82.08.14, 01:29Відповідь на 7 від div777
Дак вони й куплялися на м"ясо. Половину порубала і в морозилку склала. А вони стали нестися, то ото й держали їх. Дак муж їх фанатічно кормив, поки не закормив!
div777
92.08.14, 02:31Відповідь на 8 від ЛанаСкала
тож я жартую
ЛанаСкала
102.08.14, 12:54Відповідь на 9 від div777
Та вже ж!