хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

21.10.09 року відбулася чергова всеукраїнська акція «Кулак».

  • 03.11.09, 18:47

21.10.09 року відбулася чергова всеукраїнська акція «Кулак». Члени організації зі всіх регіонів України з’їхалися, щоб нагадати високопосадовцям про їх обов’язок служити громадянам України, а не покривати незаконні або злочинні дії своїх підлеглих.

    Акція розпочалася біля стін Верховного Суду України. Головне гасло акції було таким:
«Ми – члени громадського об’єднання Центр «СВОБОДА», писали Вам скарги і листи про корупцію і свавілля в органах державної влади, зокрема в тих, які Ви очолюєте або контролюєте, але Ви, не читаючи, переправляли їх для розгляду по суті тим самим чиновникам-корупціонерам.
    Ми просили наших родичів прийти до Вашої приймальні і розповісти про чиновницький геноцид українського народу. Але з’ясувалося, що завдання приймальні і людей, що там працюють, полягає лише у наданні роз’яснень про Вашу неспроможність впливати на будь-кого і будь-яким чином.
    Ми вважаємо, що Ви оточили себе охоронцями, секретарями, помічниками, які співають Вам дифірамби так голосно, що Ви не чуєте стону українського народу. Щоб допомогти Вам почути голос народу і сумлінно виконувати свої обов’язки, ми оголошуємо:
Сьогодні ми прийшли до будівлі, де Ви працюєте, щоб голосно розповідати всім, які злочини Ви простили Вашим підлеглим і друзям у минулому місяці.»
    Далі люди розповідали у гучномовець про свою біду, а посадовці слухали, сидячи у своїх кабінетах.
    Акція тривала весь день навколо Верховного суду України, Генеральної прокуратури, Адміністрації президента, Верховної Ради України і Міністерства внутрішніх справ.
    Ми впевнені, що такі акції протесту значно скоротять час наближення України до європейських стандартів дотримання прав людини.
    Разом переможемо.

 

Далее здесь:

http://www.odnasprava.org.ua/?menu=info&id=25&idnew=180

Пресс-группа проекта « Региональная Правозащитная Группа « ПОЛУОСТРОВ КРЫМ»

http://groups.google.com/group/markbennayim

http://www.og.com.ua/krym.html

 

 

 

1

Коментарі