хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Тягнибок мріє про співпрацю з Тимошенко та Яценюком у парламенті

  • 05.10.11, 02:00
"Свобода" буде співпрацювати з партіями "Батьківщина" і "Фронт змін" в парламенті. Про це заявив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок в ефірі телеканалу ТВі, повідомляє "Українська правда".

Відповідаючи на питання, чи б'є по рейтингах його партії в західних регіонах потенційне звільнення Юлії Тимошенко з в'язниці, він запевнив: "Ні, зовсім ні".

"Свобода" - партія ідеологічна, і це, знаєте, всякі коливання і переходи, наприклад, Тігіпка в Партію регіонів... "Свободу" це стосується найменше", - уточнив політик.

"Все одно за нас голосують за саме світоглядовими принципами, і я взагалі заперечую, що відбуваються якісь там перетікання від одних до інших", - додав Тягнибок.

"Я наголошую на тому, що наша партія, як партія ідеологічна, вона зацікавлена в тому, щоб була реалізована наша програма. Хто цю програму реалізує, чи ми, чи ті, хто прийдуть після нас не має ніякого значення", - запевнив він.

Тягнибок зазначив, що "будь-яке об'єднання політичних сил можливо тільки за двома базовими принципами: коли є спільна ідеологія, і коли є так звана внутрішня люстрація, яка дозволить, або унеможливить, проходження зрадників чи "тушок" в парламент".

"Зараз ми маємо спільну мету: це є боротьба проти режиму Януковича. І це означає тільки одне, що треба правильно розробити стратегію боротьби з режимом, але не тільки на етапі боротьби, але й вже пізніше під час роботи в парламенті", - заявив він.

"На березі треба про такі речі домовлятися", - додав політик.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи готова "Свобода" співпрацювати з "Батьківщиною" і "Фронтом змін" в майбутньому парламенті, увійшовши в якусь більшість, Тягнибок заявив: "Звісно".

Політик розповів, що наразі його партія, яка входить до Комітету опору диктатурі, пропонує розробити план спільних дій під час виборів до парламенту і майбутньої роботи в ньому.

Раніше повідомлялося, згідно з результатами досліджень, проведених Соціологічною групою "Рейтинг", до Верховної Ради проходять Кличко та Тягнибок. За даними опитування, якби вибори до Верховної Ради України відбувалися наприкінці вересня 2011 року, 21,9% опитаних проголосували б за Партію регіонів, 18,9% - за "Батьківщину". При цьому рейтинг партії "Фронт змін" з травня виріс з 9,3% до 11%, рейтинг КПУ зріс з 4,5% до 5,7%, а партії "УДАР" - з 4% до 5,4% . За ВО "Свобода" проголосувало б 4,2% опитаних.

04.10.2011 20:46
13

Коментарі

15.10.11, 13:52

Так вперед, под Печерский суд!

    25.10.11, 14:29

    Давно пора объединяться

      35.10.11, 20:39

      Випадково бачив це інтерв"ю на ТВІ. В заголовку "мріє"- занадто сказано.Він сказав,що в новому парламенті Свобода готова створити більшість з БЮТ та фронтовиками.

        45.10.11, 21:27Відповідь на 2 від Лінулька

        Давно пора объединятьсяІ я про це.....В єдності сила!!! Недарма ці щурі від влади постійно сіють свари поміж людей..."розділяй і владарюй"...

          55.10.11, 21:28Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

          Випадково бачив це інтерв"ю на ТВІ. В заголовку "мріє"- занадто сказано.Він сказав,що в новому парламенті Свобода готова створити більшість з БЮТ та фронтовиками.і це добре....

            610.10.11, 02:21

            Ну от і чудово. Але результати виборів буде сфальшовано. Сподіваюсь, що тоді якраз і почнеться найцікавіше...

              713.10.11, 17:27

              Завтра на Марші УПА побачимо.

                813.10.11, 19:25Відповідь на 7 від УБН

                Завтра на Марші УПА побачимо.Дай Боже нам єдності....

                  анонім

                  913.11.11, 02:19Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

                  Идиотизм, блин! " СВОБОДА " янековский проект, возглавленный Тягнибоком, чтобы оттянуть у Юли голоса. Посмотрите что запоёт Тягнибок, когда Юля выйдет и станет его реальным конкурентом.

                    1013.11.11, 02:36Відповідь на 9 від анонім

                    Господи, скільки можна нести різну маячню???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна