хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Історія крокує по спіралі??? )))

  • 30.06.11, 18:31

lol Россия возмущена бравадой президента Румынии в поддержку фашистов

В России возмущены недавними высказываниями президента Румынии Траяна Бэсеску о том, что он тоже отправил бы румынских солдат в 1941г. для участия в агрессии гитлеровской Германии против СССР. Российские дипломаты назвали поведение румынского политика бесстыдным. "Такая бесстыдная бравада, оправдывающая фашистскую агрессию и оскверняющая память миллионов жертв нацизма, недопустима и должна получить адекватную оценку со стороны цивилизованной Европы", - говорится в сообщении МИД РФ. МИД отмечает, что подобное заявление, тем более сделанное в скорбный день 70-летия начала Великой Отечественной войны, в ходе которой наш народ потерял 27 миллионов жизней, невозможно объяснить ни текущими внутриполитическими обстоятельствами, ни ссылками на провокационность вопросов журналистов. Отметим, 22 июня, в день 70-летия начала Великой Отечественной войны, румынский политик в эфире местного телеканала заявил, что "на месте маршала Иона Антонеску в 1941г. он тоже направил бы румынских солдат через Прут для участия в агрессии гитлеровской Германии против СССР".

(С) 30 июня 2011 г.

Як на мене, то не має значення, який прийде окупантдо України, кожного треба гнати з рідної землі!!!

Хочеш жити на цій землі? Люби і поважай цю землю і цей народ!!! І не забувай - ти тут гість!!!

16

Коментарі

Гість: З-емел-я

130.06.11, 19:35

Треба уявити собі того кривавого монстра, яким був сталінський СРСР. Голодом та рабською працею, біли знищені десятки мільйонів людей. В країні панував страх та бідність, а масована комуняцька пропаганда, забивала людям мізки так, що вони вірили усій дурні, яку оприлюднювали партійні ЗМІ. При чому, політика Кремля, була відверто агресивною і наміри загарбати Європу для "побудови комунізму", навіть не приховувались.Такого звіра, можна було придушити лише спільними зусиллями сусідив.
Росія несла для світу загрозу набагато більше той, що народилась у нацистський Німеччині.Серед двох братів-уродів - Сталіна та Гітлера, останній був все ж більш цивілізований та менш жорстокий.
Тому прав Басеку. Ну а на істерику Кремля румуни клали. Бо кордонів з нею вже не мають. На відміну від нас...

    230.06.11, 19:46Відповідь на 1 від Гість: З-емел-я

    В тім і біда...коли стоїш біля біля вигрібної ями, важко не вловити смроду...головне не просмердітись самому...В тому й пощастило румунським цінґєлям...

      330.06.11, 20:01

      Хай бісяться придурки! Може ж вже скоро розваляться нафіґ?!

        430.06.11, 20:05Відповідь на 3 від Perovdupu

        Хай бісяться придурки! Може ж вже скоро розваляться нафіґ?! ага...певно...а осколки до нас полетять...нам свого г-на мало?

          530.06.11, 20:08Відповідь на 4 від Francisk02

          розділяться на "удєльниє княжества" й будуть одне одному дулі в носа тикати. а ми, тим часом, винищимо їхню 5-ту колону... десь так...

            630.06.11, 20:29Відповідь на 5 від Perovdupu

            дай Бог....

              Гість: Oll Ross

              71.07.11, 08:26

              "розділяться на "удєльниє княжества" - дійсно, рано, чи пізно це станеться, та в цьому їм потрібно допомогти...

                81.07.11, 13:31

                Ні, ну вони нормальні, ці кацапчеги? Те що Сталін за пактом силою зброї відтяпав в румун Бессарабію - це так, дрібниці... То хто ж першим почав?

                  91.07.11, 13:32

                  Ляхи, моксалі, мадяри, тепер ще й ці цигани?! Хто ще не має до нас територіальних претензій?!

                    101.07.11, 17:07Відповідь на 8 від Танк_

                    Ні, ну вони нормальні, ці кацапчеги? Те що Сталін за пактом силою зброї відтяпав в румун Бессарабію - це так, дрібниці... То хто ж першим почав? згадав анекдот - ...правильно!!! а чо вони піском кидаються???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна