хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Про нас.

  • 08.02.14, 15:24
На " Дощі" сказали , що Льовочкін створює свій новий ТВ канал і запрошує Шустера там працювати. Чесно кажучи , ці шоу задовбали . Що мене пригнічує найбільше - це відсутність політики . Є політтусовка - задзеркалля , в якому вони всі тусуються . Політтехнологія замінила справжню політику. Вся ця еквілібристика , створювана технологами - Фата- Моргана , в якій немає ніякої політики. Є ілюзія. Спочатку Чечетов зі своєю бандою " розводить як кошенят " опозицію , а потім на всяких телешоу ця братва розводить манюпаса . Дуже хочеться дожити до того часу , коли вона з'явиться - політика. Коли вона буде такою ж відкритою , як у Європі. Без цього закулісся , без відчуття того , що ти лох , якого кидають наперсточники . Соромно якось через європейських кухарів дізнаватися складу української каші . Та й театр згорів. Грає вулиця , а там теж просто не розібратися.

Почну -но з вкидання відео розмови Нуланд і пайеттах . Я чекала сьогодні реакції Європи. Вся Європа води в рот набрала , зате моторошно обурилася Меркель , але не тому , що амеров слухають так само, як її слухали амеро ( дуже вже вона буяла з появою Сноудена ) , а тому що Нуланд її відкрито послала . А це неприпустимо. Каверзи підкилимні з Путіним - це припустимо , а відкрито послати - це вже не комільфо . Ну , а що залишалося Штатам , як чи не послати привселюдно ? Заліковий тролінг в підсумку вийшов. По-перше , стало ясно , що амеро поза грою : єдиний їх внесок в Майдан - це пиріжки від Нуланд , які вона роздавала на Майдані. Допомогти бідним українцям вони б і хотіли , але не можуть через ігри Меркель і Путіна. Цей ролик тільки підтвердив , що політика ЄС кується в Берліні , а проблеми Європи - це проблеми Європи. От нехай Європа і рулить. А оскільки образу Меркель на Нуланд ніхто з Європи не помітив. Схоже , що відбувається конфронтація старої Європи і сателітів США в ЄС.

А по-друге , Штати продемонстрували , що вони за врегулювання будь-яку ціну , і умовляють Яценюка взяти посаду прем'єра. Їм пофіг , що президентом залишиться Яник, що Сеня , у разі прийняття такої пропозиції , до виборів просто не дотягне . В економічній ситуації він себе просто спалить як політика , а навіть якщо припустити , що йому пощастить і він витягне економіку ( що абсолютно нереально) , то перемогу Яник запише собі . Я , чесно кажучи , навіть не знаю , що сказати з приводу повернення конституції. Юля відразу вкуріть , що з цього може вийти. Зараз Джокер у Кличка . В принципі , він би влаштував всіх: німців , росіян і амеров . Але уявити собі , що буде далі - я не можу. Нові вибори в Раду , знову недобиті ригі , комуняки та інші продажні паразити створюють фракцію , і яка-небудь Лукаш буде у Віталіка прем'єром. Кому це потрібно без люстрації ?

А по-третє , нехай тепер СБУ пояснює США і Європі , що це було? І хто це у нас такий шустрий , що пише послів. Ось так візьми цих кримінальних діловарів до Європи. За великим рахунком Меркель ми по фіг . У неї найвищий рейтинг , навіщо їй псувати відносини з Росією , коли у них маячать такі економічні угоди , як газові потоки та багато іншого. Саме під тиском Німеччини Європа відмовила нам у допомозі . Німці особливо не втручалися , коли готувалося нашу угоду з ЄС , поки Яник не почала виставляти вимоги щодо бабла. Значить , платити повинен був Європейський банк , а це гроші Німеччини. І все це після Кіпру. Тому на заклик Яника " гони монету" , Меркель хитро запропонувала підписати угоду без монети. Яник сподівався , що поляки допоможуть, але Польща не той гравець. І наш бугор раптом зрозумів , що він не пуп землі , і пішов на поклін до Путіна.

Ештон сказала , що поки механізму надання грошей нам не розроблено. Поки що реальну допомогу обіцяють лише США . А ситуація у нас з вами безрадісна . Українська корупція просто непосильна для європейського бюджету , втім , і для російського теж. Німцям сюди простіше зайти через підприємства Росії , ніж напряму . Вони тут вже все розподілили : китайцям землі , росіянам трубу , енергетику. Там і німцям щось перепаде . Мало того , що ми не самостійна країна , так ця регіональна банда абсолютно послабила нас . Можна брати голими руками. Ось і юзают цю опозицію як хочуть , а їм просто діватися нікуди. Всім дуже зручно, щоб Україна була буферною зоною . Якщо буде так , значить , Росія притягне сюди свої протиракетні установки , або США свої розмістить , так і будемо в зоні ризику. А найгірше те , що жоден уряд не зможе відновити того , що було зруйновано Януковичем і ригамі . Тому нам потрібно підготуватися до того , що буде дуже важко.


1903993_808720462487256_481163940_n[1]Росіяни молодці , вже наших спортсменів собі приписали . Я коли побачила , що файне місто Тернопіль вже належить Росії , то поплакала . Куди ви так поспішаєте , брати росіяни ? Ні, ми своїх не віддамо. А то я після іпіческого поста Суркова про Україну , щось зовсім засумувала . Правди в його пості було - тільки дві фрази : одна про німецький скальпель , а друга про те , що Майдан - це боротьба дніпропетровських з донецькими . Хтось дуже вірно в коментарях задав мені питання про те , хто у нас в країні може бути гравцями ? Оскільки США зараз поза грою , то гравців реальних у нас зараз тільки два - це Пінчук зі своїми королівськими зв'язками , як член Більдербергського клубу і Беня Коломойський , як головний єврей всієї Європи. Починав все Пиня , а вже потім до Майдану пришвартувався і Беня в особі Пороха і улюблених Беней радикалів. Ну , оскільки Кучма цього виродка - Яника витягнув і благословив на трон , то було б логічно , якби він його і прибрав.

Як добре сказала Олена Михайлова : " Любити в Росії вміють тільки себе " . Це в десятку. І чим далі , тим краще розумієш , які ми різні . Вони всі думають , що нас можна розділити подібно до того , як вони поділили свій народ на росіян і кавказців , а потім кавказців на Чеченов і дагов . Тепер вони так само намагаються розділити нас на фашистів - антифашистів. Чим голосніше вони нас обзивають бандерівцями , тим більше роблять Степана Бандеру нашим героєм. І чим сильніше вони намагаються в цьому напрямку , тим більшими ідіотами виглядають . Нормальні ділитися не будуть, тому що нормальним - нічого ділити . Ось і доводиться Медведчуку мати справу з безпредєльщиками допою і Гепою .

  А це на фото Гепин "Оплот". Ось ці бійці обіцяють розібратися з Майданом . Ну не цирк ? Ця шобола типу антифашисти . Росія на повному серйозі вважає , що з таким військом можна перемогти " бандерівців " , що стоять на Майдані ? Ця ганьба нації оплот Росії? Соромно .

У Росії не знають , що таке нація. Мене завжди дивувало , що росіяни навіть діаспор своїх не мають ніде . Я у одного колишнього російського приятеля , який живе в Канаді , запитала , чи спілкується він з росіянами, а він мені каже : - Я що придурок ? Не для того я звалив з Росії , щоб там спілкуватися з росіянами. А ми не такі. Ми завжди будемо разом , де б не знаходилися. Ми , просто любимо один одного , не дивлячись на те , що деякі засранці , куплені Кремлем , намагаються розпалити між нами ненависть. Я в кінці поста поставлю ролик. Він з Мадрида . Це український Майдан в Мадриді. На десятій хвилині я мало не розплакалася. Подивіться його . Там вся сила і міць української нації. Ми все-таки унікальні, і я пишаюся цим.



А зараз я вам розповім одну історію. Колись у мене у дворі жила зграя диких собак. Ватажком у них була велика дворняга Жулька . Вони всі , крім Жулька , були дикими і боялися людей. Жили вони в підвалі житлового будинку. Їду завжди брала тільки Жулька у людей , я її іноді підгодовувала . У мене тоді була маленька дочка , і я якось з нею гуляла у дворі. Прийшла вся ця зграя собак , а з ними хлопчик років восьми. Я побачила , що він їв прямо з пачки сиру вермішель , і прийшла в жах. Поруч стояла Олена- мама подружки моєї дочки , вона мені розповіла , що це хлопчик з її під'їзду. Батьки алкаші , а хлопчисько хороший ; їсти нічого , от він і їсти сиру вермішель , а коли батьки нап'ються і вночі б'ються , то він іде в підвал і спить з собаками. Я його тоді забрала до себе погодувати і щось собакам передати . Ми з ним пили чай , на столі стояла коробка цукерок , в ній було всього лише 3 цукерки. Я простягнула йому цю коробку , а він і каже: - А можна я з собою візьму? Акуратно загорнув у серветку і поклав у кишеню. Мені , раптом , стукнуло в голову сказати , що ти ж тільки собакам цукерки- то мені не давай , їм не можна . Він мені каже : - Я не собакам , це я старшому братові. Я тоді дуже здивувалася , що малюк сам не з'їв , а поніс старшому братові. Мені потім Лена наступного дня розповіла , що старший брат у нього інвалід і практично овоч , живе з бабусею , вона його часто на візку привозить .

Приблизно через рік його п'яний батя штрикнув ножем Жулька . Він прибіг до мене весь у сльозах , благав врятувати собаку. Я взяла вату , перекис , зеленку і вийшла до собак. Зграя мене до неї не підпустила . У неї був глибокий поріз зверху на шиї, і юшила кров , вони її зализували все по черзі. Він прийшов вранці , знову плакав , ми тоді з сусідкою змогли підійти обробити рану , а потім я викликала знайому дівчинку - ветеринара , загалом , собаку тоді виходили , а через якийсь час собак потруїли . Сволота одна - начальник ЖЕКу викликала машину з шкуродерками , і прямо серед білого дня їх усіх повбивали . Я ніколи не забуду , як він ридав , а ми всі його намагалися втішити , коли він прийшов зі школи. Він стояв серед вулиці і тупо кричав : - Я вас всіх ненавиджу .

Більше я його не бачила. Якийсь час по тому його алкаші батьки продали квартиру. Напевно , пити не було за що . Лена мені сказала , що вони перебралися жити до бабусі все. З тих пір пройшло до фіга часу. А недавно , десь у грудні , ще до того як почалася бійня на Грушевського , а було тільки нічний зіткнення з Беркутом на Інститутськійй , ми з приятелькою тоді в районі готелю "Київ" нарвалися на беркутівців , вірніше , просто мимо проходили . Тоді один з них підійшов до мене і сказав : - Тьотя Алла , Ви мене не пам'ятаєте? А Жулька пам'ятаєте? Ви тоді її лікували , а я Вам обіцяв , що виросту і віддам Вам гроші за її лікування . Як він мене впізнав ? Я б його не впізнала ніколи . Я запитала , як його попало потрапити в "Беркут" ? Він розповів , що вчитися не було за що , а тут був шанс. Живе з бабусею , ні батьків , ні брата вже не було в живих. Брата вбив батько , по п'яні впав на коляску , в якій той сидів , коляска перевернулася , і він вдарився головою.

Моя знайома тоді сказала : Ну , ось тепер я розумію , що за люди працюють в " Беркуті " . Вони не знають , що таке нормальне життя . Всіх ненавидять , бо нікого ніколи не любили. Їм просто не було кого любити. Я відповіла : - Цей любив ! Я точно знаю , що любив.
7

Коментарі

18.02.14, 18:11

Так... Ми, українці, є нація... Як би не намагалися це заперечити приспішники імперського шовінізму... Для мене не потрібні жодні докази - бо я відчуваю це СЕРЦЕМ. А хто нездатний відчути голосу своїх генів, голосу, що потужно і мудро промовляє з глибини душі - мені тих людей шкода... Бо то як перекотиполе... Без коріння... Без батьківщини... Без серця...

Так, ми - красива, розумна і роботяща нація! Талановита, освічена, волелюбна! То не ідеалізм - я знаю, що ідеального в світі не буває. Але то та рушійна сила, котра змушує людину прагнути кращого, вдосконалюватись, творити... Я пишаюсь тим, що я українка! І я не знаю, чому це святе почуття - любові до своєї батьківщини - викликає у багатьох таку шалену хвилю ненависті...

Разом до перемоги!

Крізь терни до зірок...

    28.02.14, 22:40Відповідь на 1 від no-sense

    шо правда то правда! Нічого і додати так добре сказано!

      39.02.14, 09:44

      на жаль, без люстрації ніц не вийде
      хто буде проводити люстрацію?

        49.02.14, 10:58

        Тутай і про нас і про них

        Чи то всьо - ми ?

          59.02.14, 12:19Відповідь на 3 від vov4ik126

          на жаль, без люстрації ніц не вийде
          хто буде проводити люстрацію?
          Хто, хто...як завжди, варяги. Або можна на перший час запросити по контракту американську чи канадську поліцію...

            69.02.14, 14:12Відповідь на 5 від заблокований

            на жаль, без люстрації ніц не вийде
            хто буде проводити люстрацію?
            Хто, хто...як завжди, варяги. Або можна на перший час запросити по контракту американську чи канадську поліцію...
            Майдан!

              710.02.14, 08:31

              Вся Європа води в рот набрала--бо вона в жопі...http://blog.i.ua/user/3329857/1353072/

                810.02.14, 08:39Відповідь на 6 від vov4ik126

                на жаль, без люстрації ніц не вийде
                хто буде проводити люстрацію?
                Хто, хто...як завжди, варяги. Або можна на перший час запросити по контракту американську чи канадську поліцію...
                Майдан!
                http://blog.i.ua/user/3329857/1351002/
                http://blog.i.ua/user/3329857/1350494/
                http://blog.i.ua/user/3329857/1349767/................
                А саме основне тут..... http://blog.i.ua/user/3329857/1346388/ це на рахунок канадської поліції....

                  910.02.14, 12:52Відповідь на 8 від БілаКоролева

                  Стажуєшся в ляшка та райзера??? (не забудь вмикати Caps Lock)