хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

МВС Ізраїлю: Україна - джерело повій і рабів

  • 07.01.10, 09:15
Пропозиція про скасування в’їзних віз до Ізраїлю для громадян України викликала гнівну реакцію з боку міністра внутрішніх справ Ізраїлю Елі Ішая.

Після того, як скасування віз для російських туристів призвело до збільшення кількості приїжджих з Росії у п’ять разів, міністр туризму Стас Місежніков (НДІ) пообіцяв, що скасування віз для власників українського паспорта призведе до потроєння кількості туристів з України.

Перед винесенням на урядове обговорення віце-прем’єр Ізраїлю Елі Ішай зажадав додаткового опрацювання цього питання на поки неіснуючій міжвідомчій комісії, що може відкласти прийняття рішення надовго.

«Коли вирішувалося питання про скасування віз для російських туристів, МВС і міністерство внутрішньої безпеки заявляли, що найбільш проблематичною країною у сфері работоргівлі і проституції є Україна. Саме тому я проти скасування віз для українських туристів, що може призвести до різкого збільшення числа повій і нелегальних робітників на території Ізраїлю», – сказав Ішая.

«Є передчуття, що скасування віз для українських туристів призведе до появи «відкритого ринку рабів» в Ізраїлі. Це питання потребує глибокої додаткової перевірки і на даний момент залишається нез’ясованим», – роз’яснив свою позицію міністр внутрішніх справ.

Заява Ішая викликала різкий протест інших депутатів. Так глава опозиції Ципі Лівні заявила, що «подібні образливі висловлювання та узагальнення, що зачіпають цілу громаду, – неприпустимі».

Роберт Тівьяєв, у свою чергу заявив, що «Елі Ішай черговий раз показав свою невідповідність займаній посаді. Замість того, щоб надати сприяння у розвитку та зміцненні відносин з Ізраїлем, він розкидається цинічними і расистськими висловлюваннями, які шкодять іміджу країни», – про це пише газета «Сегодня».

«Міністру час навчитися стримуватися. Це черговий раз доводить, що йому варто було б залишити займану посаду», – сказав Тівьяєв.

Джерело - Оглядач
2

Коментарі

17.01.10, 10:49

Хоть даже платить будут - не поеду туда

    Гість: Shiver2005

    27.01.10, 10:59

    Все правильно сказав, ганьба нашому народу!

      37.01.10, 11:06Відповідь на 2 від Гість: Shiver2005

      Все правильно сказав, ганьба нашому народу!Слава Израилю!

        Гість: Shiver2005

        47.01.10, 11:28Відповідь на 3 від CKB

        Все правильно сказав, ганьба нашому народу!Слава Израилю!Принаймні є за що славити.