хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Компартія має намір у суді довести фальсифікації у справі про

  • 07.01.10, 23:21
Компартія має намір у суді довести фальсифікації у справі про Голодомор Новини


Компартія України готує для передачі до суду матеріали про "навмисну та злочинну фальсифікацію посадовими особами СБУ за участю громадянина Ющенка щодо трагічних подій, пов'язаних з голодом 1930-х років на території країн, що входили на той час до складу Радянського Союзу ".

Як повідомляє прес-служба КПУ, про це заявив лідер українських комуністів і об'єднаних лівих, кандидат у президенти України Петро Симоненко.

Він зазначив, що факти фальсифікацій документів про голод 30-х років в Україні, зокрема фотоматеріалів, загальновідомі і їм потрібно дати правову оцінку.

"Знущання над історією, знущання над пам'яттю тих, хто не пережив голодні роки," дикі танці "на кістках загиблих - це обличчя нинішньої олігархічно-націоналістичної влади на чолі з помаранчевими месіями, біло-серцевими та біло-синіми вождями. Це злочин перед людством , це злочин перед попередніми, нинішніми та майбутніми поколіннями ", - заявив лідер КПУ.

Як повідомлялося, у вівторок президент Віктор Ющенко заявив, що Генеральна прокуратура передала в суд справу про злочин лідерів комуністичного режиму, що організували Голодомор в Україні 1932-1933 років.

"Справу про злочин 1932-1933 років за офіційними звинуваченнями тих лідерів комуністичного руху, які були в той час, які були організаторами вбивств української нації - офіційно передано до українського суду", - сказав Президент.

Джерело - Корреспондент
2

Коментарі

17.01.10, 23:31

Да, в "2000" была инфа, детальная: якобы от голодной смерти умерли все, и самоубийцы, и алклголики, всех умерших и погибщих записали в жертвы голодовки.

    27.01.10, 23:34Відповідь на 1 від барон фон Бок

    Да, в "2000" была инфа, детальная: якобы от голодной смерти умерли все, и самоубийцы, и алклголики, всех умерших и погибщих записали в жертвы голодовки.СБУ пусть оцифрет и выложит доки для свободной скачки, вот шухер будет а так...

      37.01.10, 23:43Відповідь на 2 від Тобі цікаво

      У них страшнаябрократия, как была "контора" КГБ, так и осталась. А вообще-то не СБУ это дело: в 1989-м КГБ занялся историей тоже- и СССР рухнул. Калугины и андроповы затесались, ренегаты