хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

ми ж не ведучого "Кварталу" вибирали, так?

  • 26.04.19, 20:14

Пустота і Турція

Коли я знаю, що, скажімо, через місяць я виходжу на нову роботу в новій компанії і в новий проект - я сиджу, і у вільний час розбираюся в тій сфері, в якій цей проект робиться. Банківська справа - сиджу, вивчаю як працюють банки в країні замовника. Інвестиційні проекти - сиджу, читаю про біржі, опціони, деривати, про биків і ведмедів. Розрахунок покладів нафти - гуглю "геологія for dummies", і читаю що це за нафта така, і звідки береться. Саме так я став тим. ким став - затребуваним фахівцем з хорошою зарплатой. Я фігачив. Багато і постійно.

А ось пан Зеленський за ті, що пройшли, ось вже скоро, п'ять місяців свого забігу до президентства спромігся дізнатися про країну, якій управлятиме і її законодавство зовсім НІХРИНА. Тобто, я не сумніваюся, що він фігачив для Кварталу, але, блять, ми ж не ведучого "Кварталу" вибирали, так? Ну або він робить вигляд, що нифіга не знає - для мене це не принципово. Він не в курсі своїх повноважень. Він не в курсі економічних питань. Він за минулі майже 5 місяців не зробив НІХРИНА для того, щоб стати хорошим фахівцем.

Як і чому може навчитися на посту Президента чувак, який НЕ БУДУЧИ ЗАВАНТАЖЕНИМ ПОВНОВАЖЕННЯМИ, НІЧОГО НЕ НАВЧИВСЯ? Тобто, я не думаю, що рішення балотуватися в Президенти було спонтанним рішенням в січні 19 го року. Цю думку, вважаю, Зе обмізковував не день і не два. Це якщо допустити, що він самостійний персонаж, звичайно, але, йолки-палки, навіть в якості рукавички ІВК - все одно, вважаю, у нього був вибір йти або не йти на вибори.

Тобто, він не учора прийняв рішення, але не визнав за потрібне хоч трохи вивчити питання. Ось це виморожує мене що в зелектораті, що в їх кумирові. Це 72 зебилів, що взялися робити справу, в якій НІ ОДИН З НИХ НІЧОГО не розуміє, і навіть НЕ ХОЧЕ РОЗУМІТИ.

Це, блд, навіть не інфантилізм. Це просто олігофренія якась. Так що стрілка триндецометра зміщується далі за шкалою: - 200

7

Останні статті

Коментарі

126.04.19, 20:25