Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

“Законтаченные”

  • 12.07.11, 21:12

«Законтаченные» не в смысле «зарегистрировавшиеся «В контакте», а в куда более знакомом представителям нынешней власти смысле. Пока главпридурок прыгает по пенькам, так называемая «партия власти» стремительно распадается. Не правда ли, напоминает историю «Нашей Украины», которая стремительно разлагалась, пока другой придурок разводил пчел и шлялся по барахолкам. Нынешняя власть рухнет значительно быстрее чем банда Кучмы. По той простой причине, что у нынешних представителей власти подросли детишки-мажоры, каждый из которых – живой компромат. Истории с Ландиком-младшим очень радуется господин Ефремов, которого весьма беспокоило «вертухайское» семейство в качестве политических и экономических конкурентов. А ведь на очереди еще множество скандалов, связанных с детишками, оборзевшими родственниками представителей нынешней власти или неадекватами, вроде «стремящегося» Калашникова. Как это не странно, но документировать в нашей стране еще умеют. И сейчас представители власти документируют друг друга с удивительной завзятостью. Корыто становится все меньше, а желающих к нему прильнуть – все больше. И пока на эстраде выступают клоуны вроде Богословской или Колесниченко, «под ковром» регионалы отчаянно душат друг друга. И шум этой борьбы становится все слышнее. Что не может не радовать. «ОРД» Источник:      http://ord-ua.com/2011/07/11/zakontachennye/?page=3
25

Коментарі

Гість: R0mmel

112.07.11, 21:35

не бійтесь. Боротьба боротьбою, а в ПР вони йдуть тому, що це гарантованийт захист. І з Ландиком би спустили, якби дівчинка попростіше була. І компромат їм не потрібен для впливу - вони просто кулю в лоб пускають. Або, як Кушнарьова, на полюванні. Ніхто нікого не передушить. Хіба що вони на машинах простих людей і далі будуть давити.

    Гість: ГарбуЗЕК

    212.07.11, 21:44

    пр это сборище генетических отбросов.

      Гість: lkjmn

      312.07.11, 21:47

      Чесний громадянин в такому випадку не повинен казати "Не тратьте, куме сили, спускайтеся на дно", він повинен допомогти - притопити гадину!

        412.07.11, 21:47Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

        Цікаво,но факт!Кожна партія, що створена з гори і діє лише на засадах меркантильних розпадається як тільки доривається до влади.Тоді відразу всі недоліки та вади проявляються .Ось і тепер НУ думає не про те як вибачитися перед українцями за свою ганьбу та за те, що привели кандидата, якій жодної обіцянки не виконав,а лише про те, як би їм знов у ВР опинитися.

          512.07.11, 21:49

          Десь я його бачив!

            Гість: R0mmel

            612.07.11, 21:53Відповідь на 4 від sveto4ka-25

            та краще вже НУ, ніж ці відморозки і виродки

              712.07.11, 21:55

              Посилання не відкривається.Хотілось би дізнатись,хто називає першого УКРАЇНСЬКОГО президента придурком???

                812.07.11, 21:58

                Здається третій закон Н'ютона, "кожна дія дорівнює протидії". Повинна бути рівновага. На кожний злочин буде покарання. А вся їх діяльність, це суцільний злочин. Рано, чи пізно, покарання відбудеться. Едине прохання до Бога, щоб "рано".

                  912.07.11, 22:00Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                  Посилання не відкривається.Хотілось би дізнатись,хто називає першого УКРАЇНСЬКОГО президента придурком???Исправила

                    1012.07.11, 22:09Відповідь на 6 від Гість: R0mmel

                    Але саме НУ на чолі з пасечником та з їх позицією розкола і зради ми маємо "завдячувати" приходу бандюків до влади!Так що коли немає відповідальності за свої дії (та бездіяльність) - тоді й приходять діячі що знищують державу!Про це слід всім завжди памятати!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна