хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Річниця Жовтневого перевороту

Сьогодні Комуністична партія України попри заборону суду намагалася провести масовий захід, приурочений до 93-ї річниці так званої Жовтневої революції. Спочатку відбувся мітинг біля пам’ятника Леніну на Бессарабській площі, а після нього декілька сотень активістів КПУ рушило в бік Майдану Незалежності, де планувалося продовжити урочистості.

Коли колона демонстрантів наблизилася до будівлі Київської міської державної адміністрації, їй назустріч вийшло з десяток представників громадських організацій «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» та «Опора» з транспарантами «КПSS – кат українського народу», «КПSS – заборона» та «Революція одна – Помаранчева», перегородивши шлях на Майдан. Активісти ВГО «КУПР» намагалися публічно спалити прапор Комуністичної партії України, який принесли з собою. Це мало символізувати засудження комуністичного режиму.

Зав’язалася сутичка, в ході якої невідомі молодики з червоними пов’язками на руках напали на представників ВГО «КУПР» та зламали два флагштоки з прапорами організації. Такі дії є злочинними згідно частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

У сутичку швидко втрутилася міліція, яка по-своєму розв’язала конфлікт. У результаті декількох активістів ВГО «КУПР», а з ними й кілька журналістів та випадкових перехожих було затримано. Згодом їх відпустили, зобов’язавши завтра з’явитися до суду.

Нікого з боку комуністів затримано не було. Вони спокійнісінько дійшли до Майдану незалежності й продовжили відзначати своє «свято».

Щодо сьогоднішніх подій та поведінки правоохоронців виникають запитання:

1)   Чому, незважаючи на заборону суду, Комуністична партія України все-таки влаштувала масове святкування річниці Жовтневого перевороту?

2)   Чому представники правоохоронних органів не діяли згідно з рішенням суду й не втручалися в дії активістів КПУ, а натомість чинили перешкоду діям громадян, які намагалися закликати КПУ до виконання судового рішення?

3)     Чому відповідати за бійку доведеться купрівцям, а особи, що нанесли шкоду їхньому майну та загрожували здоров’ю, залишаться безкарними?

Нагадуємо, що 5 листопада Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив проведення масових акцій 7 листопада на столичному Майдані Незалежності. Проте, як бачимо, Комуністична партія України знехтувала цією забороною.

            Всеукраїнська громадська організація «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» влаштувала свою акцію з метою протидії невиконанню КПУ судового рішення. Ще одним завданням заходу було донести до влади й суспільства, що Жовтнева революція не є святом для українців. У нашій державі була лише одна революція – Помаранчева. ЇЇ шосту річницю ми відзначатимемо 22 листопада

Комуністичний режим, який прийшов до влади внаслідок державного перевороту 7 листопада 1917 року приніс багато зла українському народові. Мільйони українців було винищено під час громадянської війни, штучних голодоморів 1921-22, 1932-33, 1947 років, насильницької колективізації та розкуркулення селян, масових арештів та розстрілів інтелігенції у 30-х роках. Чимало кращих синів і дочок нашого народу скінчили своє життя в тюрмах і таборах.

Комуністичний режим має бути засуджений як злочинний, а діяльність комуністичної партії – заборонена. Це й було зроблено в серпні 1991 року. Проте зараз комуністи знову представлені у Верховній Раді України ще й нав’язують усім свою застарілу ідеологію.

Для українців 7 листопада мало б стати чорним днем у календарі. Події цього дня 93 роки тому започаткували ланцюжок подій, що на тривалий час загальмували розвиток нашої держави, ізолювавши її від прогресивних держав світу.

0

Коментарі