Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

пішов повний злив ідіотів

  • 06.06.15, 11:50
Путін розбив надії Донбасу на кримський сценарійПутін розбив надії Донбасу на кримський сценарій

Росія не буде анексувати окупований Донбас за кримським сценарієм. Питання Донбасу необхідно вирішувати мирним шляхом.

Про це президент РФ Володимир Путінповідомив в інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera.

За його словами, "у Донецьку та Луганську люди проголосували за незалежність, і там ситуація інша".

"Але найголовніше, що ми всі повинні засвоїти, - що потрібно поважати завжди настрій і вибір людей. А якщо хтось хоче, щоб ці території залишалися в складі України, то треба цим людям довести, що у складі єдиної держави жити їм буде краще, комфортніше, надійніше, в рамках цієї держави вони зможуть забезпечити своє життя і майбутнє своїх дітей. Але переконати цих людей за допомогою зброї неможливо. Ці питання, питання такого порядку, можна вирішити тільки мирним шляхом", - заявляє Путін.

Крім того Путін намагався запевнити, що Росія нібито пішла на анексію Криму через бажання кримчан.

За його словами, "кримський сценарій пов'язаний не з позицією Росії, він пов'язаний з позицією людей, які проживають у Криму".

"Всі наші дії, в тому числі і дії силового характеру (окупація півострова - ред.,), полягали не в тому, щоб відторгнути цю територію від України, а надати можливість людям, які там проживають, висловити свою думку з приводу того, як вони хочуть влаштувати своє життя", - сказав він.

У той же час нагадаємо, що організацією кримського псевдореферендума займалися озброєні "зелені чоловічки". Пізніше Путін визнав, що це були російські військовослужбовці. Голосування проводилося з кричущими порушеннями. Наприклад, були зафіксовані факти голосування людей прямо на вулиці.

11

Коментарі

16.06.15, 12:05

а де тролі? поховалися?

    Гість: Українець_

    26.06.15, 13:41

    будь другом - здохни

      36.06.15, 14:15

      У разорённого порога,стоит задумчевый хохол - у Украины нету Бога....он в ополчение ушёл....ти таким ...... родився чи може потім щось сталося !?

        Гість: Українець_

        46.06.15, 14:49

        "указ" об отводе "республиканских войск". http://blog.i.ua/community/6157/1688906/дураки, у Захара наверно и бланков то таких ещё нету...так наверно или нету?

          56.06.15, 15:12

          путину еще кто-то в мире верит?