Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

оце посвяткували

  • 02.04.15, 23:53
У Білорусі в День єднання з Росією зривають російські прапори

У четвер, 2 квітня, у так званий «День єднання Білорусі та Росії» у різних містах Білорусі місцеві мешканці зривають російські триколори і кидають їх на землю. Про це пише видання «BY24».

«Так званий «День єднання Білорусі та Росії», що традиційно відзначається 2 квітня, вже не перший рік викликає обурення мешканців нашої країни постійним вивішуванням російських прапорів у різних містах. Правда, якщо раніше білоруси обмежувалися написанням обурених повідомлень у соціальних мережах, то тепер, в контексті російської збройної агресії проти України, стали діяти більш рішуче - попросту зривати триколори і кидати їх на землю», - йдеться у повідомленні.

Один з таких моментів зафіксував на фото і опублікував у своєму Twitter-акаунті мінчанин Микита.

 

Нагадаємо, «День єднання Білорусі та Росії» був заснований на честь підписання 2 квітня 1996 президентами Олександром Лукашенком і Борисом Єльциним договору про створення співтовариства двох країн. Через рік був підписаний новий договір - про створення Союзу Білорусі та Росії.

7

Коментарі

Гість: Стази

13.04.15, 00:12

аквафреш став символом агресії

    23.04.15, 00:33Відповідь на 1 від Гість: Стази

    аквафреш став символом агресіїВо, блін, апєрєділа! Ще під час вторгнення окупантів в Україну і розтикування цих шматок по місту на самій площі члєніна я заявила, що ненавиджу пасту Аквафреш бо вона їдка, як соляна кислота. Прорашиські сучки мене чуть не побили.

      Гість: Стази

      33.04.15, 08:08Відповідь на 2 від Alter ego*

      аквафреш став символом агресіїВо, блін, апєрєділа! Ще під час вторгнення окупантів в Україну і розтикування цих шматок по місту на самій площі члєніна я заявила, що ненавиджу пасту Аквафреш бо вона їдка, як соляна кислота. Прорашиські сучки мене чуть не побили. прарашиські - скажені. стережися!

        43.04.15, 08:20

        Дай Бог білоруській еліті не отупіти до стадії української "еліти", коли навіть охорона Президента призначалася Москвою. Через ту тупість та брехню симоненків, про "донецьких кормільцєв" мій Донбас педероація російська перетворила на "Гондурас"