Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

З вірою і любов"ю...

  • 14.09.09, 23:00
На території Західної України з 7 по 22 вересня проходять концерти популярної музики "З вірою і любов’ю".  

Маршрут фестивалю пролягає через 13 міст шести областей України: Волинської, Рівненської, Чернівецької, Тернопільської, Івано-Франківської і Львівської. У концертах візьмуть участь Тарас Петриненко, Марта Шпак, Дарина Сумська, а також гурти "С.К.А.Й.", "Гудімов", "Піккардійська терція", "Друга ріка".

Окрім благодійної, фестиваль має на меті нагадати про роль мистецтва в житті людини. "В сьогоденній метушні ми часто применшуємо роль мистецтва в нашому житті, — сказав режисер-постановник дійства Сергій Архипчук. Ми закликаємо людей зупинитись, на деякий час забути про особисті проблеми і прислухатись до себе та один до одного.

Вчора (13.09.2009) такий концерт відбувся у Івано-Франківську.Напевне зрозуміло,що я не могла пропустити його,адже обожнюю українську музику.Ведучою концерту була Наталя Сумська.Першими на сцену вийшли сестри Горгішеллі,дуже гарно співали,потім на сцену вийшов гурт "Транс-формер".Чудові хлопці,драйвові пісні.Гурт "Гудімов" був на висоті,соліст надзвичайно покращив всім настрій,а особливо мені.Така гарна музика буває лише в Україні!!!Пізніше виступали Дарина Сумська та вокальна формація "Піккардійська терція".Усі були надзвичайно класні.Передостанніми на сцену вишли хлопці з гурту "Друга ріка".Це було шалено,серед глядачів вже ніхто не сидів-всі танцювали,танцювали шалено.Те саме відбувалося коли на сцені з"явився гурт СКАЙ.

Я ще досі перебуваю під враженнями,це було дійсно свято не лише для очей і вух,а й для душі.Оскільки зібрані кошти підуть на будівництво церковного храму,приємно відчувати,що в цьому є і твій внесок.

Такі концерти ще відбудуться
15 вересня –– Коломия (Івано–Франківщина)
16 вересня –– Долина (Івано–Франківщина)
17 вересня –– Стрий (Львівщина)
19 вересня –– Трускавець (Львівщина)
20 вересня –– Брошнів (Івано–Франківщина)
21 вересня –– Жовква (Львівщина)
22 вересня –– Львів
Хто має можливість піти на концерт-зробіть це!Не пошкодуєте,я гарантую!!!

А ось декілька фоток,зроблених власними руками:

СКАЙ

Друга Ріка

Піккардійська терція

Гудімов

Горгішеллі
2

Останні статті

Коментарі

114.09.09, 23:57

Гарного настрою й надалі !

    215.09.09, 00:04Відповідь на 1 від N 47-ий

    Дякую Думаю такий настрій дійсно збережеться надовго

      Гість: Деінде

      315.09.09, 14:46